Zároveň Vám prajem veľa pohody počas oddychu a príprav na ďalšiu sezónu.
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 30. 12. 2022 o 11:12
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 30. 12. 2022 o 11:12
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
P.S. A aj ked este nie je o com debatovat, tak skutocne netusim, preco by malo byt podla Teba Milan zlucenie s cestnymi pretekmi povazovane za upadok. Ja si naopak myslim, ze to moze byt pre buducnost slovenskej cyklistiky ako takej (ved aj tak je len jedna)
tu by som asi trosku oponoval tymi poctami ucastnikov:-) ale je ich dost..otazka spojenie akej cesty a akeho mtb lebo napr spojenie cesty masters a a mtb serie tazko uz len rozdielnost kategorii a podobne.. otazka na spolocny marketing a veci suvisace..to je ina vec.spolocne hodnotenie si nedokazem predstavit.. mozno nejaku casovku do vrchu ano ale inak..no ..podla mna su to ako hrusky a jablka aj ked oboje su malvice a chutia dobre...
myslela som nezavodne, samozrejme
ale inak mas pravdu co si napisal. "spolocne hodnotenie si nedokazem predstavit" - ani ja.
Danka, je vidieť, že sa ti páčia žiletkári.
wildon je skvely...to ano taka akcia to by slo..nazvat to napr slov festival cyklistiky a urobit naraz cestny aj mtb maraton v gescii szc.. myslim ze to vedenie keby len kus chcelo to dokaze..ked to dokazu organizatori inych akcii!!:-) ale spolocny pohar isto nie ale tos a chapeme:-)
len to nerob kvoli mne - ked ti budu potom vyrastat chlpy a bude ta to svrbiet, radsej ani nechcem vediet ako "v dobrom" budes na mna mysliet...
.
sorry za OT
Heh, diky Duri, to vies ...ZV ruleeezzz...
resp. okr. ZV, takze (aj) z tohto pohladu mas v ramci CMS velku sancu na uspech