A okrem toho v mnohých ďalších. Všade prítomný Google by mohol napovedať.
Akurát že tam predávajú dresy a nie "dresi", tímov a nie "tímou", takže nejaké a nie "nieaké" by si si mohol vybrať.
a niečo slovenske nieje? nechcel bysom objednavat z nemecká , anglická atd - cakat 3 mesiace nato , zistiť ze jemy dres mali a nestihnut reklamáciu a ine problémy .
z anglicka abo z nemecka je to doma rýchlejšie (max. 5 - 10 dní, niekedy dokonca ešte skôr) ako z niektorých našich "vyhlásených" e-shopov...ale nebudeme ťa presviedčať
a niečo slovenske nieje? nechcel bysom objednavat z nemecká , anglická atd - cakat 3 mesiace nato , zistiť ze jemy dres mali a nestihnut reklamáciu a ine problémy .
Zlate SLOVENSKO
OT: Zaujimava tema, ale neda mi - ty si prosim ta kto? Nie som z jazykovedneho ustavu, ale na toto uz aj treba vyssie IQ pochopit, co pises. Medzery ti nic nehovoria, alebo mas pokazenu klavesnicu? Skus si precitat po sebe, co pises a tie keci, ze ti to je jedno, takych uz bolo. Pokial mas nejaky papier od lekara, ze si dyslektik a pod., tak sa ospravedlnujem, myslim to vazne.
Sorry za OT, ale toto je katastrofa, clovek sa moze pomylit, ale toto!!!
Nemusíš sa ospravedlňovať neboj sa nie som dyslektik som veľmi rad že mate obrovsky záujem o môj psychicky stav a som vám vďačný. Od teraz zapnem aj ďalšie časti mozgu ktoré boli doteraz vyradené z prevádzky pre údržbu. Takže budem písať rýdzo slovensky a nie ako hovoril Ľudovít Šťúr píš ako palce túkajú do klávesnice. Vďaka Chuck Norris Boh ti žehnaj
spadassin, katko dobre vraví, z vonku často rýchlejšie, ako tu. Okrem toho by si mohol skúsiť aj kamenné obchody. Ja som pred časom videl v Bisku*****ach dresov mrte, aj v Zanze. A ak nemajú to, čo by si chcel, majú predsa katalógy.
No a Ty máš predsa ten, oný, no, ako sa to povie, Google....
ano , trepezlivost nie je moja cnost. ja osobne (firemne) posielam tovar hned a limitujeme ma len otvaracia doba posty Btw: matt kde je moja objednavka ???
trošku sa zastanem kolokrámu. ja som tam už "nechal" pár tisíc a vždy som bol spokojný. a čas dodania? neriešim. veci väčšinou kupujem dostatočne vopred, takže prípadné čakanie (ak niečo nemajú pod rukou, tak napíšu mail...) mi nevadí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A okrem toho v mnohých ďalších. Všade prítomný Google by mohol napovedať.
Akurát že tam predávajú dresy a nie "dresi", tímov a nie "tímou", takže nejaké a nie "nieaké" by si si mohol vybrať.
To Quasko: Hádam telepatia, alebo čo...
Zlate SLOVENSKO
Zlate SLOVENSKO
OT: Zaujimava tema, ale neda mi - ty si prosim ta kto? Nie som z jazykovedneho ustavu, ale na toto uz aj treba vyssie IQ pochopit, co pises. Medzery ti nic nehovoria, alebo mas pokazenu klavesnicu? Skus si precitat po sebe, co pises a tie keci, ze ti to je jedno, takych uz bolo. Pokial mas nejaky papier od lekara, ze si dyslektik a pod., tak sa ospravedlnujem, myslim to vazne.
Sorry za OT, ale toto je katastrofa, clovek sa moze pomylit, ale toto!!!
No a Ty máš predsa ten, oný, no, ako sa to povie, Google....
*opravené
miletičova, ba?
...zopar ludi tu ma na fore z toho obchodu komplexy
tu si mozes precitat nazory na ten shop
viewtopic.php?f=4&t=15242&start=150
Pretoze aj z Hong Kongu ti pride nakup skor ako z tadial ...
Btw: matt kde je moja objednavka ???