Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
...
ale to bolo pred 100 rokmi, uz si dobre na vsetko nespominam
no ja by som len dodal -> DooM2, prvy level, 6 hracov, nobfg.wad, kill on exit
Diablo nie je reálne RPG, len kvázi-RPG (je tam nejaká zmena atribútov, ale nijaké epické dosahy to nemá a navyše chýba príbeh - teda je to lineárne) a navyše tupý klikfest. Kto hral Elder Scrolls a Fallouty alebo čokoľvek od Bioware (Baldurova Brána, Planina ľadového vetra, etc.) a stále povie Diablu RPG, mal by navštíviť odborníkov
Momentálne dorážam Greyhawk: The Temple of Elemental Evil
Mal to na mobile...
pekne povedane
ale tak obcas zahram aj akcne, nedavno som dohral crysis warhead, ale nic moc, nebyt tej grafiky tak by som to ani dokonca nedohral
ja hram Call od Duty 2 online a Enemy Territory online tiez