Su dve veci, ktore mi bajkovanie dost sprijemnovali, ale podla zauzivanych nazorov nie su "cool": blatniky a rohy. Mam obavy, ze zajtra sa na imidz vykaslem, a tieto vecicky si na novy bajk namontujem. Podporte ma niekto.
tiez mam lastovicky, ale ked valim po asfalte, neni nad to si natiahnut ruky a opret sa o rohy, v terene sa radsej drzim rajdov blatniky - ked je mokro jednoducho ich nahodim, zadny aj predny do 30sek, ked je sucho zhodim este rychlejsie - urcite usetria kopu cistenia biku.
Ja si davam na bike co chcem ja, nie to, co zvycajne vozia ostatni. Mam na veci svoj nazor, platim si to sam. Preco by som sa mal riadit tym, ze niekto nevozi blatniky, rohy alebo mp3 a ja to chcem alebo potrebujem?
ja som jazdil aj s ,aj bez vymenil som 2 zn. ale uz 3 roky jazdim s nimi a viem ze to ma vyhody:jazda do kopca,... nevyhody:vytrcajuce konare,zahaknutie medz sebou atd.blatniky nenosim, nie ze by som nejazdil v terene ale je to pre mna
neprakticke.
Kvôli imidžu mám znášať nepohodlie na bicykli, ktorý je pre mňa zábava, ptešenie a oddych? V žiadnom prípade. A pridám - ja mám ešte aj zvonček!
Nemam ani rozky ani blatniky, no ten zvoncek som si kupil - ruzovy s packou farby kiwi, aby som bol stylovy , no na koniec som nemal tu silu nahodit ho, tak som ho dal jednej holke, ktora ho seriozne vozi. Pani, tie rohy na lastoviciach snad nemyslite vazne - blee. Asi nie ste nejaky esteti. Blatnicky mozno na jar, ked je mokro a mam chut ist na cestu. Podporim blatniky, len ak ich niekto fakt musi a je presvedceny o ich funkcnosti, no ocape ta tak ci tak.
Ja si davam na bike co chcem ja, nie to, co zvycajne vozia ostatni. Mam na veci svoj nazor, platim si to sam. Preco by som sa mal riadit tym, ze niekto nevozi blatniky, rohy alebo mp3 a ja to chcem alebo potrebujem?
suhlas
rohy - je pravda, ze na riser rajdoch vyzeraju rohy blbo - ja mam flat, takze designovo no problem myslim, ze maju svoje opodstatnenie.
blatnik - nikdy v zivote...mozno ked budem mat 50+
Rohy jednoznacne ano. Neviem si predstavit pri dlhych jazdach nezmenit polohu ruk. Hlavne mi pomahaju pri vyjazdoch.
Blatniky nemam a nechcem aj ked uznavam, ze niekedy by sa zisli.
Takze zoznam co vozim: rohy, gps, cyklocomp, blatniky, pumpa, podsedlovka s dusou a naradim a ten cerveny dzindzik na zamykanie - pouzivam len vonku pred chatou inak tomu neverim.
BTW Nedame vaznejsiu temu? Co berieme zo sebou na
a) kratky svih (3-4 hodiny)
b) celodenna tura (8-10 hodin)
c) viacdenna tura
no Danix... som sa zlakla ked som videla svoj bicykel na fotke-tiez mam opus. Myslim, ze moj tuning je trosku vydarenejsi . Inak v tej taske nosis zvaracku?
no Danix... som sa zlakla ked som videla svoj bicykel na fotke-tiez mam opus. Myslim, ze moj tuning je trosku vydarenejsi . Inak v tej taske nosis zvaracku?
Ty zváračku nenosíš? A čím potom zváraš rám, keď ti náhodou praskne počas túry?
Profíci od bikov . Na biku jazdím približne 12 rokov . A čo poviete na toto . Na takých rajdách rohy ? Otázky typu - ako s tým môžeš jazdiť , však to sa na to nehodí , sa pozri na druhých a pod.. . Ja sa na také reči môžem vykašlať . Nechodím bikovať za barák na kopec , a potom šusom dole , alebo sa predvádzať do mesta na mramor . Hlavne , že mne sa jazdí pohodlne na 100km cyklotúre v teréne, aj vďaka tým ROHOM .
karabaster: Ten tanierik pod kazetou je tiež súčasťou imidžu?
hhh,si ma vymakol...ale je mi to v podstate uplne jedno...
(dotukam do klavesnice...bezim domov z prace dat ho rychlo dolu )
Len som ten bike minule fotil,tak ma napadlo,ze to sem prdnem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
blatniky - ked je mokro jednoducho ich nahodim, zadny aj predny do 30sek, ked je sucho zhodim este rychlejsie - urcite usetria kopu cistenia biku.
A keby o to išlo, kľudne si nahoď aj spätné zrkadlá, keď Ti to vyhovuje...
neprakticke.
Nemam ani rozky ani blatniky, no ten zvoncek som si kupil - ruzovy s packou farby kiwi, aby som bol stylovy
suhlas
rohy - je pravda, ze na riser rajdoch vyzeraju rohy blbo - ja mam flat, takze designovo no problem
blatnik - nikdy v zivote...mozno ked budem mat 50+
Blatniky nemam a nechcem aj ked uznavam, ze niekedy by sa zisli.
A blatníky Author AXP-35-20/26.
Fotka biku:
Fotka biku:
uff uff
BTW Nedame vaznejsiu temu? Co berieme zo sebou na
c) viacdenna tura
Fotka biku:
no Danix... som sa zlakla ked som videla svoj bicykel na fotke-tiez mam opus. Myslim, ze moj tuning je trosku vydarenejsi
Fotka biku:
no Danix... som sa zlakla ked som videla svoj bicykel na fotke-tiez mam opus. Myslim, ze moj tuning je trosku vydarenejsi
Ty zváračku nenosíš? A čím potom zváraš rám, keď ti náhodou praskne počas túry?
daj tipa
inak podobne rohy vlastnim aj ja... na dlhsich zalezitostiach nevycislitelna hodnota...
Cesta na Krížnu - Zalámanou dolinou z Harmanca . Budúci víkend sa tam chystám znova , len dúfam , že zmizne , alebo zas nenapadne sneh .
c) viacdenna tura
Zaloz temu Pista...aj mna by to celkom zaujimalo,ze kto co berie sebou.
(dotukam do klavesnice...bezim domov z prace dat ho rychlo dolu
Len som ten bike minule fotil,tak ma napadlo,ze to sem prdnem