ako sme sa predminulu nedelu bavili, chceme ist tento vikend
"hrebenovku" z Noveho Mesta n. Vahom smer Cachtice, dalej po hrebeni singlom (Pointer vie co myslim, pravda

)
smer Sipkove, na druhu stranu cesty do Dobrovodskych kopcekov, hore/dole hrebenovkou Dobrej Vody smer Bukova, a na koniec kratky asfalt do TT
.
kilometrov to neni vela, pamatam si ze som to niekedy na jar spravila na Meride za 6 h uplne klidek, takze teraz ked budeme dupat podlahu ....
koordinaciu vidime s PalimTT tak, ze sa stretneme v TT, do NMnV sa odvezieme vlakom (bohuzial nie je to okruh, ale z bodu A do bodu B

), a na zaver z Bukovej to potiahneme asfaltom do TT (nie je to take zle - na Bukovej dame pivsona a cesta nam ubehne jedna radost

)
.
pokial si pamatam vlak z TT ide cca o 10:00, a o 11:00 je v NMnV. ten cas stretnutia v TT by hadam takto vyhovoval. keby sa nam nechcelo z Bukovej asfaltom, 17:15 ide vlak z Bukovej do TT (15min)
.
apelujem na nasledovne osoby

:
paliTT, trencania: schickmo, greedy, dutchman, pointer, konnky, + matt, bratislavcania: dudo, jezus, buko, + turbi, + kazdy kto chce bude vitany
DIK hlavne pre Danku a PalihoTT, zabezpecili skvelu ucast super ludi prevazne z fora (17) a uzasnu trasu plnu najkrajsich Karpatskych singlov, moc dakujem
ocakaval som, ze tu bude popisane uz zopar stran pochvalnych od a nic, mozno sa niektori stratili... ja som sa musel odpojit trosku skor, ale stihol som NMnV - Cachticky hrad - Visnove - Prasnik - Chtelnica
(foto len z mobilu, tak sry za kvalitu)
Nech rozkvitá masový šport
nech žije masové lyžovanie
je blázon ten kto sedí cez víkend doma
kupujte všetci lyže sánky
pôjdeme spolu na hory.
Masová organizovanosť
masové združovanie
masy ľudu
poďte k nám
masy
a spomínam
ako masa masírovala kopčeky karpatské
s masovou odhodlanosťou.
Cica mi závetrie robila
Dudo s jednou nohou hopkal
Dana na radenie hromžila
Palo sa z teplých ponožiek usmieval
Jožko krátky rukáv v kose nahodil
Šikmo si vpredu krúžil
Konnky poldecák spomínal
Johnny Viper retázku za kazetu namotal
Píšťanský chlapec nás zabával
Turbi si z Plesnivca paličku priniesol
a Miro bežec na Dobrej Vode všetkých čakal.
HEHE
Turbi, farby na tvojom Klein Attitude bolo jedine, co pripominali az po Dobru Vodu slnko, teplo, ako slubovali na SHMU. Ved niektori s ocakavanim slnka, tak boli aj cely cas obleceni...
Pripajam sa aj ja k podakovaniam za paradny vylet a spoznanie dalsich ciest na trase NMnV - Cachtice- Dobra voda.
Palo TT pozna snad kazdy chodnik, ktory sa objavi v kopcoch v blizsom alebo dalekom okoli Trnavy, nabuduce dame nieco na Povazskom Inovci?
a samozrejme najlepsie na zaver, v osvedcenom senku na Dobrej Vode:
cicamica, Turbi, Piestansky chlapec, konnky a schickmo
je s vami skvela zabava ... a ked zacal schickmo na zaver prihody vypravat, bolo o smiech postarane
.
tesim sa s vama na dalsiu bikovacku
.
btw. dnes som uplne off, a zda sa, ze budem byt chora ....
edit2: prosime si profily (hodit sem na forum bitte
edit3: a fotose - samozrejme
.
pekne dakujeme
zastanem sa Marcela kedze nei je forista, nase odclenenie nemalo nic spolocne s odvahou..
a este specialna vdaka Palovi za zaverecny slnecny prejazd Katarinkou a nezablatenymi poliami
ma zaklade dotazov na moj nick na forum-e som si dnes vytvoril profil a na ziadost Danky a schickma pripajam profil. Neskor poslem aj GPS zaznam ale musim ho este spracovat.
Dakujem organizatorke a jej zastupcovi za vybornu organizaciu a vsetkym ostatnym za prijemnu spolocnost.
odvaha v zjazdoch vam asi nechybala,ale nesceli ste zakvarit tie vybliscane tatose zeee?!!
takze diky dani aj pali za skveli napad a urcite si to este aspon raz zopaknem (bez toho zaveru-uz urcite pojdem na vlak nabuduce-prdel mam jak orangutan
zazil som naozaj jedny z najkrajsich singlacov ake som kedy isiel-hlavne ten "rodriguezov"!
super den so super partov!
"PSky":
1.dudo zial musim povedat tisic ludi tisic chuti-ta pizza ani zdaleka nie je najlepsia...=dobra=3
a na to rezane si mal asi stastie-ja som dostal mixovane-ale nebolo az take zle
2.diky konnkymu,za skvelu spolupracu na ceste naspät-aj ked mu uz nebolo moc dobre dal sa mi oddychnut takze sme zdarne dosli domov!
3.bol to zaujimavy pocit 1x v zivote tahat za sebou taky "peloton"
4.diky palovi s piestan za super pocit v zjazdoch-islo sa s nim fakt fajn(pali tt-mozes mu to odkazat!
5.thanx 2 all 4 all!!!
ma zaklade dotazov na moj nick na forum-e som si dnes vytvoril profil a na ziadost Danky a schickma pripajam profil. Neskor poslem aj GPS zaznam ale musim ho este spracovat.
Dakujem organizatorke a jej zastupcovi za vybornu organizaciu a vsetkym ostatnym za prijemnu spolocnost.
diky laci!...peknu zubacku sme si dali..
dudo - nezacneme takto trenovat na tu 200ku do salzky?
Turbi, farby na tvojom Klein Attitude bolo jedine, co pripominali az po Dobru Vodu slnko, teplo, ako slubovali na SHMU. Ved niektori s ocakavanim slnka, tak boli aj cely cas obleceni...
Pripajam sa aj ja k podakovaniam za paradny vylet a spoznanie dalsich ciest na trase NMnV - Cachtice- Dobra voda.
Palo TT pozna snad kazdy chodnik, ktory sa objavi v kopcoch v blizsom alebo dalekom okoli Trnavy, nabuduce dame nieco na Povazskom Inovci?
Kaska vidím, že jednu radu si si k srdcu vzala a toto fórum navštívila. hehe
A keď Ti bude smutno, vonku sychravo, prídi si požičať môj bicyk. hehe
Mas stastie, ze do Pezinka by sa mi nechcelo ist, takze bike Ti ostava. Este by som sa nahodou na nom odisla vozit kdesi daleko...