ja by som sa chcel opytat Schicka a toho druheho ci na vcerajsom vyjazde nieco hulili ked nespoznali velkeho bobra na ciernej bombe s velkym kotucom vpredu ktoreho obiehali pred Beckovom... haaaa ???
ja by som sa chcel opytat Schicka a toho druheho ci na vcerajsom vyjazde nieco hulili ked nespoznali velkeho bobra na ciernej bombe s velkym kotucom vpredu ktoreho obiehali pred Beckovom... haaaa ???
neveriiiim!
..to si bol ty ten samotar v tme bez osvetlenia????-uz sa nemas rad?..sme si s konnkym hovorili co to za samovraha takto v tme a este aj s mp3kow na usiach!!! ty vole ...ale mal som cudny pocit ked sme ta obiehali.. ...ale ked si precitas nas vylet -nm-d.voda viewtopic.php?f=7&t=17936&p=216846#p216846 -tak pochopis tu rychlost... ..chvilu si sa ale drzal este v zavese-pokial bol konnky na cele-potom som uz zasa tahal ja..tak sorry!
inak sme si mysleli,ze ty si bol ten pod orechom co sa na nas dival-ale my by sme nezastavili ani za 10 granatov! ...12hodin na cestach !
inak tu trasu vam vsetkym vrelo doporucujem-parada!!!!!
jedina foto zo soboty na mojom phone, nechcelo sa mi ho vytahovat - ako do ucebnice teambuildingu - ako sa spravaju clenovia vypravy ked ma jeden defekt? nezavadzaju.. (ano, ja som bol od miesta opravy najdalej, pre istotu.. )
jedina foto zo soboty na mojom phone, nechcelo sa mi ho vytahovat - ako do ucebnice teambuildingu - ako sa spravaju clenovia vypravy ked ma jeden defekt? nezavadzaju.. (ano, ja som bol od miesta opravy najdalej, pre istotu.. )
...super foto ....stojím tam ako PR manager pre interné poradenstvo......ešte aj dušu som mu požičal.....
alebo ako skutocny plukovnik, podla foto neviem posudit ci tam nekricis "co je to vojak, podme s tou opravou, podme podme"
jj ... niečo v štýle black barons
Terazky: „A čo vy tu u nás hen tým bazmekom? Nejstě vy ten americký špión?
Kefalín: „Ne, ne, to né! ....jenom sem asi píchnul.......žádnej vzduch"
Terazky: „Vy nejstě špión, voják, uvažujetě pokrokovo. Vy stě marxista!“
Koláž z viac ako 12 hodinového (8:30 - 21:00) nedeľného výletu pohodárov, trasa Inovec - Bezovec - Tematín - (Pieštany).
Bohužial v tom šere bolo vela fotiek rozmazaných (prípadne foták použil veľké ISO takže sú zašumené) a navyše sa mi desublimovaná vodná para (hmla) na objektíve zkvapalnila takže polovica fotiek je impresionisticky máznutých vodnou škvrnou. Presnú URL zo ZIP súborom (147 ks, 63 MB) pošlem účastníkom zájazdu ktorí mi dajú cez SS vedieť, že majú záujem.
neveriiiim!
..to si bol ty ten samotar v tme bez osvetlenia????-uz sa nemas rad?..sme si s konnkym hovorili co to za samovraha takto v tme a este aj s mp3kow na usiach!!! ty vole ...ale mal som cudny pocit ked sme ta obiehali.. ...ale ked si precitas nas vylet -nm-d.voda viewtopic.php?f=7&t=17936&p=216846#p216846 -tak pochopis tu rychlost... ..chvilu si sa ale drzal este v zavese-pokial bol konnky na cele-potom som uz zasa tahal ja..tak sorry!
inak sme si mysleli,ze ty si bol ten pod orechom co sa na nas dival-ale my by sme nezastavili ani za 10 granatov! ...12hodin na cestach !
idem si tak idem sam vojak v poli z Luky nad vahom do Trencina, nikde nikoho len obcas dake auto prejde okolo mna... nic len tma a hmla... slapem ostosest z poslednych sil aby som dobehol skupinku iducu predomnou s naskokom najmenej 7km... uz som nevedel co mam robit taka nuda to bola po tom asfalte tak som si pustil na telefone tych 6 mp3 co tam mam... uz mi to hralo milionty raz dokola ked tu zrazu zozadu svetla uz ani neviem kolky raz ale dake zvlastne... slabo to svieti kyve sa to z boku na bok a ziadny hluk... zrazu okolo mna prefrcali dvaja skunkovia, ledva, ledva som sa za nich zavesil... a chvilu sa ich drzal... potom sa vymenili a boli fuc... potom mi to doslo ze ten co siel predomnou mal daku podzrivo znamu zadnu stavbu cervenej farby, arturacky dres a aj ta prilba povedoma... kukam do telefonu ale cislo nikde...
idem si tak idem sam vojak v poli z Luky nad vahom do Trencina, nikde nikoho len obcas dake auto prejde okolo mna... nic len tma a hmla... slapem ostosest z poslednych sil aby som dobehol skupinku iducu predomnou s naskokom najmenej 7km... uz som nevedel co mam robit taka nuda to bola po tom asfalte tak som si pustil na telefone tych 6 mp3 co tam mam... uz mi to hralo milionty raz dokola ked tu zrazu zozadu svetla uz ani neviem kolky raz ale dake zvlastne... slabo to svieti kyve sa to z boku na bok a ziadny hluk... zrazu okolo mna prefrcali dvaja skunkovia, ledva, ledva som sa za nich zavesil... a chvilu sa ich drzal... potom sa vymenili a boli fuc... potom mi to doslo ze ten co siel predomnou mal daku podzrivo znamu zadnu stavbu cervenej farby, arturacky dres a aj ta prilba povedoma... kukam do telefonu ale cislo nikde...
...nuz to vis ponahlal som za synom... ....
ale my sme ziadnu inu skupinku neobiehali..-takze mali asi o dost väcsi naskok...ale aj tak nechapem,ako sa spekacikovia mozu poutrhat z baliku???? ...ci ta zabudli kdesi v kadibudke???
:lol: ...nuz to vis ponahlal som za synom... ....
ale my sme ziadnu inu skupinku neobiehali..-takze mali asi o dost väcsi naskok...ale aj tak nechapem,ako sa spekacikovia mozu poutrhat z baliku???? ...ci ta zabudli kdesi v kadibudke???
ten, co bol pod orechom a dival sa na nas bol clen nasej skupiny, Jožo. Ropak tam prisiel za nami asi za 10 min
:lol: ...nuz to vis ponahlal som za synom... ....
to bolo tak ze az po Tematin sme sli spolu, ale na Tematine Pointer zahlasil ze pozna dobry singlik ale konci v Luke nad Vahom... Pointer s Enom mali v plane ist na vlak do Piestan a zbytok ludi normalne po zltej do Hradku a hajde domov po vlastnej osi... Ja som sa samozrejme nechal zlakat tym singlacom takze som si to z Luky slapal sam... myslel som ze ich dobehnem ale ked som dosiel do Hradku tak som im volal a boli uz v Kocovciach co je dost velky naskok
Inac ten singel je super, dokonca je dvojity takze nam ostava prejst este jeho druhu vetvu
2ROpa: tak shikma spoznas a ja som ten druhy . stacilo zahučať aj by sme spomalili. no aspon ja, mal som toho už plne kecky. aj ked HROZNOVY CUKOR zaslapal genialne. ak si videl "toho druheho" jak furt smatra v zadnom vrecku na bunde tak to som minal posledne zasoby HC.
PS: no a ty by si podla mna v pohode stihal len to vies ta-da-bomba uz nie je GT. za pohodu sa platíííí.
No veru, ten záverečný zjazdík z Tematína už skoro v tme a s mojimy tmavými sklami bol zaujímavý Neskôr som už iba sledoval tvoje zadné koleso s tým, že čo prejdeš ty prejdem určite aj ja kedže máme skoro rovnaké zdvihy...
Inak ten druhý singel (cez Ihelník) vyzerá kratší a je strmší takže sme zvolili dobre.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
neveriiiim!
..to si bol ty ten samotar v tme bez osvetlenia????-uz sa nemas rad?..sme si s konnkym hovorili co to za samovraha takto v tme a este aj s mp3kow na usiach!!!
inak sme si mysleli,ze ty si bol ten pod orechom co sa na nas dival-ale my by sme nezastavili ani za 10 granatov!
...super foto
jj ... niečo v štýle black barons
Terazky: „A čo vy tu u nás hen tým bazmekom? Nejstě vy ten americký špión?
Kefalín: „Ne, ne, to né! ....jenom sem asi píchnul.......žádnej vzduch"
Terazky: „Vy nejstě špión, voják, uvažujetě pokrokovo. Vy stě marxista!“
Bohužial v tom šere bolo vela fotiek rozmazaných (prípadne foták použil veľké ISO takže sú zašumené) a navyše sa mi desublimovaná vodná para (hmla) na objektíve zkvapalnila takže polovica fotiek je impresionisticky máznutých vodnou škvrnou. Presnú URL zo ZIP súborom (147 ks, 63 MB) pošlem účastníkom zájazdu ktorí mi dajú cez SS vedieť, že majú záujem.
..to si bol ty ten samotar v tme bez osvetlenia????-uz sa nemas rad?..sme si s konnkym hovorili co to za samovraha takto v tme a este aj s mp3kow na usiach!!!
inak sme si mysleli,ze ty si bol ten pod orechom co sa na nas dival-ale my by sme nezastavili ani za 10 granatov!
ale my sme ziadnu inu skupinku neobiehali..-takze mali asi o dost väcsi naskok...ale aj tak nechapem,ako sa spekacikovia mozu poutrhat z baliku????
ale my sme ziadnu inu skupinku neobiehali..-takze mali asi o dost väcsi naskok...ale aj tak nechapem,ako sa spekacikovia mozu poutrhat z baliku????
ten, co bol pod orechom a dival sa na nas bol clen nasej skupiny, Jožo. Ropak tam prisiel za nami asi za 10 min
to bolo tak ze az po Tematin sme sli spolu, ale na Tematine Pointer zahlasil ze pozna dobry singlik ale konci v Luke nad Vahom... Pointer s Enom mali v plane ist na vlak do Piestan a zbytok ludi normalne po zltej do Hradku a hajde domov po vlastnej osi... Ja som sa samozrejme nechal zlakat tym singlacom
Inac ten singel je super, dokonca je dvojity takze nam ostava prejst este jeho druhu vetvu
PS: no a ty by si podla mna v pohode stihal len to vies ta-da-bomba uz nie je GT. za pohodu sa platíííí.
Inak ten druhý singel (cez Ihelník) vyzerá kratší a je strmší takže sme zvolili dobre.
to je pravda
to aj bol, viac ako paradny