.
kilometrov to neni vela, pamatam si ze som to niekedy na jar spravila na Meride za 6 h uplne klidek, takze teraz ked budeme dupat podlahu ....
koordinaciu vidime s PalimTT tak, ze sa stretneme v TT, do NMnV sa odvezieme vlakom (bohuzial nie je to okruh, ale z bodu A do bodu B
.
pokial si pamatam vlak z TT ide cca o 10:00, a o 11:00 je v NMnV. ten cas stretnutia v TT by hadam takto vyhovoval. keby sa nam nechcelo z Bukovej asfaltom, 17:15 ide vlak z Bukovej do TT (15min)
.
apelujem na nasledovne osoby
paliTT, trencania: schickmo, greedy, dutchman, pointer, konnky, + matt, bratislavcania: dudo, jezus, buko, + turbi, + kazdy kto chce bude vitany
posledný komentár: 7. 7. 2010 o 12:27
posledný komentár: 17. 10. 2007 o 9:26
a idem tiež na dakovačku. danka ako organizatorka No.:1, Pali ako si povedal, ked si to riesil ty tak nikto nechcel ist, a teraz si trepe kopa ludí hlavu o zarubnu ze neboli - nadherná prenádherna trat. skoda toho slniecka az na koniec, no koniec ako koniec
Marcel a Greedy skoda ze ste z čachtíc isli domov. no inac aj my so Shikmom sme mali v plane najskvor len po PN no nakoniec sme to zvladli. čím chcem vysloviť moju vdaku Shikmo si dupač a nebyť teba balim to v NMnV niekedy o 19:00. taka kríza na mna sadala. ale ty nie, ty si ma donutil urobiť vyjaz, ktory by som si mal napisať do inej témy. tak este raz velka VDAKA.
takze diky dani aj pali za skveli napad a urcite si to este aspon raz zopaknem (bez toho zaveru-uz urcite pojdem na vlak nabuduce-prdel mam jak orangutan
zazil som naozaj jedny z najkrajsich singlacov ake som kedy isiel-hlavne ten "rodriguezov"!
super den so super partov!
"PSky":
1.dudo zial musim povedat tisic ludi tisic chuti-ta pizza ani zdaleka nie je najlepsia...=dobra=3
a na to rezane si mal asi stastie-ja som dostal mixovane-ale nebolo az take zle
2.diky konnkymu,za skvelu spolupracu na ceste naspät-aj ked mu uz nebolo moc dobre dal sa mi oddychnut takze sme zdarne dosli domov!
3.bol to zaujimavy pocit 1x v zivote tahat za sebou taky "peloton"
4.diky palovi s piestan za super pocit v zjazdoch-islo sa s nim fakt fajn(pali tt-mozes mu to odkazat!
5.thanx 2 all 4 all!!!
??? 164 km ???, kolená ,nohy, hlava v porádku???
sak ciiitaj!-hlavne v zatvorkach
ten biely prasok v strede obrazku je coo?
Aha, tak už chápem tú (nad)priemernú rýchlosť...
ver ci never-"das gesunde plus" z drogerie marketu,...a ani som ho nevyuzil-stacila 2l napln z camelu-unicko od nutrendu(super napoj...ale najlepsi je kaktus&green tea!
...katko-bodaj by to bol puder...(rano som zabudol natriet sportiquom) nemal by som prdel jak orangutan (okrem tej svalovice)
...ta rychlost je v nohach...a k finishu dopomohol carbosnack-ked to chcete vediet..
..inak som bol prekvapeny celkom,ze sme moc dlho na nikoho necakali..-vsetci valili celkom slusne vsetky pasaze!!
sme sa bali ze sa nam stratis, tak sme valili za tebou
ale skutocne bola na pocudovanie vyrovnana partia, a tie mensie cakacky na kazdom kopci aspon dali cloveku vydychnut - takze ste pozvladali aj zaverecny asfalt do TN/TT
btw. nabuduce slubujem ze nepojdem den pred tym na ziletku
Ten GPS záznam by sa nenašiel? Rád by som si to prešiel sám, keď som zaspal tú masovku...
Ten GPS záznam by sa nenašiel? Rád by som si to prešiel sám, keď som zaspal tú masovku...
zatial som nemal cas to skonvertovat - tak pripajam .tcx format, ked skonvertujes mozes pripojit
vdaka
Pekný avatár..
hlavne tou prvou !! (kukajte na Turbiho - muhehe
.
cicus dakujemeee!
ma zaklade dotazov na moj nick na forum-e som si dnes vytvoril profil a na ziadost Danky a schickma pripajam profil. Neskor poslem aj GPS zaznam ale musim ho este spracovat.
Dakujem organizatorke a jej zastupcovi za vybornu organizaciu a vsetkym ostatnym za prijemnu spolocnost.
az dnes som zistil ze nejako nesedi datum, v trase bola zahrnuta aj prechadzka zo soboty - take pripajam korektny graf a par map + zaznam vo formate .gpx