Dlzka trasy: cca 4,5 km (od krcmy Tri zajace na Biely kriz - razcestie)
Pocet nastupanych metrov (v tomto pripade aj prevysenie): cca 325 metrov
Aby boli udaje aspon orientacne porovnatelne, tak treba uvadzat do tabulky vzdy tieto parametre:
datum
zena/muz
vek: do 25, 26-35, 36-45, 46-55, 55 a viac
hmotnost jazdca
typ bicykla: ziletka, MTB HF (hard full)
hmotnost bicykla (aj s flasou)
pouzite plaste vpredu/vzadu
dosiahnuty cas
Aktualna tabulka, ktoru moze editovat kazdy a doplnat tam svoje vysledky:
http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Aqbhi6P4HT_odEZydkdBMGxsa1c4QXZ6UGpUUVgzc0E&hl=en
Konecna tabulka s vysledkami za rok 2008:
Mapa startu:
a to si odlahcil bike o 150g
neviem, ci to bude zrovna tym
triki: Kto nes[EDIT]n[/EDIT]upe, akoby nebol.
PS: Ked ma prestane boliet hrdlo, urcite sa tam ukazem. Uz som odlahcil aj ja bike o nejakych 100g (odpadol mi remote lock).
vcera vecer som objavil tuto temu a kedze dnes bolo pekne pocasie, tak som sa to odhodlal absolvovat a podporit tento vas "projekt"
Takze:
19.10.2008, muz, vaha 68 kg, vek 26-35, MTB HT, vaha biku 14,5 kg s flaskou, plaste Maxxis IGNITOR 26x2.1, cas 31:10
(ale kusok sa aj tlacilo
Cela absolvovana trasa bola Pezinok, Raca, Biely Kriz, Nestich, Pezinok teda pekny nedelny vyletik.
triki: Kto neskupe, akoby nebol.
PS: Ked ma prestane boliet hrdlo, urcite sa tam ukazem. Uz som odlahcil aj ja bike o nejakych 100g (odpadol mi remote lock).
Neboooooooooj
25. 10. 08, muž, vek "a hodne viac", 86 kg, cestný, cca 9-9,5 kg aj s pumpou a plným bidonom, TUFO C23, cca 27:30
Pridám - teplota v Rači 10 stupňov, na Bielom kríži 6 stupňov, snažil som sa držať pulz pod 150, maximum bolo 157, prevody po odbočku na Červ. kríž 34x19-21-23, potom 34x23-25
25. 10. 08, muž, vek "a hodne viac", 86 kg, cestný, cca 9-9,5 kg aj s pumpou a plným bidonom, TUFO C23, cca 27:30
Pridám - teplota v Rači 10 stupňov, na Bielom kríži 6 stupňov, snažil som sa držať pulz pod 150, maximum bolo 157, prevody po odbočku na Červ. kríž 34x19-21-23, potom 34x23-25
Slušná kondička,
tiež som to v piatok stihol, len musím zvážiť doma mtb bike a výsledok zverejním. Podobne som to držal na 150-153 pulzov, čo je u mňa cca 83% max.
muž
36-45
jazdec 69,9 kg
MTB HT bike 12,4 kg
IRC Mythos XC 2.1
24min 28 sek
pulz priemerne 83% z max.
...dúfam, že som podporil rady veteránov a že to niekto automaticky doplní do tabuľky....
muz
vek 36-45
76 kg
bike ziletka
11 kg plast predny 25/ zadny 26
čas 24:43 min.
pozn. prispievam na ziadost michalz
34? To je nejaký MTB prevodník na cestných kľukách?
Aj keď, pamätám si z mladosti nejaké "turistické" dvojšajby, ale pochybujem, že by si mal práve ty, niečo také na bicykli.
Aj keď, pamätám si z mladosti nejaké "turistické" dvojšajby, ale pochybujem, že by si mal práve ty, niečo také na bicykli.
"compact" po našom "kompakty" , rozumej predné kľuky sú už dlhšie v "móde" na cesťákoch. väčšinou majú 50 a 34 zubov.
Osobne som na ne prešiel aj ja.
Rozmer 53 a 39 v vpredu sú už len pre závodníkov. Pre bežného bikera je 50 a 34 ideál. Nie je problém dať na cesťák dopredu aj "triplu".
Ďalšie podvedenie ma čaká pri výmene kazety - teraz tam mám kazetu 12-25, keď budem vymienať, tak len za 13-27.
Sales Guy: Hi can I help you?
Customer: Yeah, looking for a cheap alloy bike, but I don't want a compact crankset (very flat where I live), and a 11-23 cassette.
Sales Guy: Oooh you might be out of luck. All of our bikes are compact.
Customer: Pardon?
Sales Guy: Yeah, it's the current trend with bikes these days, all compact.
Customer: What about that one (points to a Dura Ace equipped model) that looks like a 53/39?
Sales Guy: Yeah, still a compact though.
Customer: But... its not.
Sales Guy: (irate now) yeah it is! See how the top tube isn't level with the ground...
good luck chlapci
tak zajtra vyskusam, snad
tak zajtra vyskusam, snad
ale tak nejak sa snazit nemusis
mozno na jar niekomu nalozim zopar sekund ale urcite to pojdem