sikmo nejako ma to zmohlo uz som dostal aj 2krat krc do stehna tak radsej tlacim tresku a dva rozky a vyhybam sa praci....
piatok hokej a piwrnce,sobotu hokejball .a 3 h bowling ,nedelu dupacka s vami..a pondelok mrzak
sikmo nejako ma to zmohlo uz som dostal aj 2krat krc do stehna tak radsej tlacim tresku a dva rozky a vyhybam sa praci....
piatok hokej a piwrnce,sobotu hokejball .a 3 h bowling ,nedelu dupacka s vami..a pondelok mrzak
zihadlo, za aký klub hráš hokejbal??? ...ja som hrával za CAJMANS,len tento ročník nejak nemám čas.....
ja len tak hrackarsky podlhej dobe na tehlaku pri 7icke skole.....aj tak polka ludi neprisla tak sme draftovali male deti a dvoch malych hokejistov.....na 2 h to aj tak stacilo...
warzone: ja mozem az v stredu -dufam...tak ak by ste chceli mozme cosi spachat...tak ca.o tej 4....moja oblubena trasa-opatovska dolina-machnac-velke luky-omsenie-kamenne vrata-po cervenej zajzd do teplic...a ak by stale nestacilo tak po zltej z teplic do opatovej
..krasna dynamicka jazda-krasne zjazdy a aj vyzivne vyslapy..!
...ale aj cokolvek ine mozne-myslim ,ze ako amenak mas rad hlavne tie zjazdiky,tak najdeme nejake zaujimave singliky!...
shickmo dufam ze aspon cez tyzden budes jazdit "doma" v tn, inak sa tema vdaka tvojim prispevkom moze premenovat na "bikovanie z TN" po vzoru akcii typu "von z mesta"..
vo stvtrok alebo piatok ti doveziem tu slubenu energiu, slecny mi to vyvarili do 4 chuti, ak budete planovat vylet po okoli tn v rozsahu 60-80km bez prestojov na pive (az v TN) pocitajte so mnou aj marcelom, mozes to hned skusit
Aj ja Vám dakujem chlapci. Tebe Šikmo nie! bol si skor na kopci ako ja, a to sa nerobí! Aj tak som ťa nechal . Celkovy uspech akcie bola hlavne vyrovnanost jazdcov jak hore tak dole v dosledku coho to bolo plynuje a sudrzne. Kludne aj o tyzden, prehupneme sa na vychodnejsie hrebene. Pripadne chata .
Aj ja Vám dakujem chlapci. Tebe Šikmo nie! bol si skor na kopci ako ja, a to sa nerobí! Aj tak som ťa nechal . Celkovy uspech akcie bola hlavne vyrovnanost jazdcov jak hore tak dole v dosledku coho to bolo plynuje a sudrzne. Kludne aj o tyzden, prehupneme sa na vychodnejsie hrebene. Pripadne chata .
To su vsetky foto?
nie su vsetky nechcelo sa mi setko prerabat na male, este je asi 10 nepublikovanych......
warzone: ja mozem az v stredu -dufam...tak ak by ste chceli mozme cosi spachat...tak ca.o tej 4....moja oblubena trasa-opatovska dolina-machnac-velke luky-omsenie-kamenne vrata-po cervenej zajzd do teplic...a ak by stale nestacilo tak po zltej z teplic do opatovej
...ale aj cokolvek ine mozne-myslim ,ze ako amenak mas rad hlavne tie zjazdiky,tak najdeme nejake zaujimave singliky!...
zabudas ze o 18 tej uz je tma suhajko za dve hodky to urcite nedate...
ja som rozmyslal dnes ze vybehnem na dve hodinky....ale ak mi dne dojdu platnicky -budem vedet o 14.45h chcem vyrazit o 16tej od posty v meste vyzdvihnem nahodim frcim ....
ok,tak teda zajtra uhadol,zjazdiky,singliky mnam :p tempo dufam na pohodu... ja sa pojdem asi trochu rozjazdit uz dnes.
edit: zihadlo ako? kde???
tak to nas potom budes pocut
zihadlo 5 kde to?Som tu este neokukany mozno mapka?Zrejme budem na Inoveckej co je asi pod Juhom...?
na inovecke? to je asi 500m odtial...staci ist smerom hore na juhmusis prechadzat cez ten kruhac co som spominal....a hmed vedla neho na lavo je velky obchodak cooop jednota tam ta pockam....moje cislo 0911246992
dnes 15.45h pred coopom.mam aj plan kade kam... len nech ta brzda funguje bajk som vylestil.aj 2kg blata som z neho nazbieral... mozno este kamosa zoberem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a na jednej som sa sekol v nazve,spravny je:"vyslap na vrchol Zrnova 854,4"...
pekné fotos....nabudúce si do camelu pribalte motorovú pílu
zihadlo, za aký klub hráš hokejbal??? ...ja som hrával za CAJMANS,len tento ročník nejak nemám čas.....
.
ale chlapci vysmiati celý den jak tri lečá
.
ale chlapci vysmiati celý den jak tri lečá
4letchaaaaaa!!!
vo stvtrok alebo piatok ti doveziem tu slubenu energiu, slecny mi to vyvarili do 4 chuti, ak budete planovat vylet po okoli tn v rozsahu 60-80km bez prestojov na pive (az v TN) pocitajte so mnou aj marcelom, mozes to hned skusit
Aj ja Vám dakujem chlapci. Tebe Šikmo nie! bol si skor na kopci ako ja, a to sa nerobí!
To su vsetky foto?
Aj ja Vám dakujem chlapci. Tebe Šikmo nie! bol si skor na kopci ako ja, a to sa nerobí!
To su vsetky foto?
nie su vsetky nechcelo sa mi setko prerabat na male, este je asi 10 nepublikovanych......
zabudas ze o 18 tej uz je tma suhajko za dve hodky to urcite nedate...
ja som rozmyslal dnes ze vybehnem na dve hodinky....ale ak mi dne dojdu platnicky -budem vedet o 14.45h chcem vyrazit o 16tej od posty v meste vyzdvihnem nahodim frcim ....
ok,tak teda zajtra
edit: zihadlo ako? kde???
tak to nas potom budes pocut
zihadlo 5 kde to?Som tu este neokukany
zihadlo 5 kde to?Som tu este neokukany
na inovecke? to je asi 500m odtial...staci ist smerom hore na juhmusis prechadzat cez ten kruhac co som spominal....a hmed vedla neho na lavo je velky obchodak cooop jednota tam ta pockam....moje cislo 0911246992