mierne hranicu 90kg
HT-čka než do full-a (vzhladom k mojej vahe)? Keď full-a tak akého by ste navrhovali. Jazdim XC a rozpocet je od 35 000 maximalne 40 000.Ďakujem za odpovede.
posledný komentár: 2. 1. 2025 o 19:29
posledný komentár: 2. 1. 2025 o 19:29
podla mna na fulla ten rozpocet vobec nieje malo. staci len pokukat trochu ebay a nieco do 40 sa urcite najde.
to tozi: jazdil som aj HT aj full -> urcite chod do fulla
S Haimi by som tu už radšej neoperoval, sú to desné hybridy a na rozdiel od Canyonov som ešte nečítal referencie na to, ako sa s nimi potom jazdí. A to je podľa mňa dosť varovné. Môže to byť aj tým, že vďaka ich cene si ich kupujú ľudia ako svoje prvé biky a tam naozaj porovnanie nemá výpovednú hodnotu - najprv je nadšenie a pri prvých problémoch samopresviedčanie sa, že aj tak som kúpil najlepšie.
Ale keď už Hai tak mu dajme aspoň slovenského predajcu...
http://www.kubicasport.eu/znacka/301/-HAIBIKE-08---vypredaj/
Ešte ma tak napadá že možno u vás viackilových full vydrží viac ako HT... predsa len sa má ten overload kam stratiť aj "v zadku" a pri vzduchových tlmičoch nie je problém to nastaviť aj na menej štandardné tonáže... ide len o to, či neprefúkate nad povolené limity a to už závisí od konkrétnej konštrukcie (asi ďalšia vec ktorú treba vyskúšať live).
U FS sa nárazy absorbujú v "plnke" tlmiča, nemusí ich ("v plnej veľkosti") hltať materiál zadnej stavby.
Medzi XL chrtom a XL bravom môže byť v poho 2násobný hmotnostný rozdiel. S prvým sa pri konštrukcii vcelku počíta ako s normálom, na druhého sa trochu myslí tak pri low-middle range consumer bikoch. Nemám teraz poruke normové skúšky rámov, ale je jasné, že ten prvý jazdec má k dispozícii oveľa väčšiu rezervu pre "accidental overloads".
Pre materiál ako je Al zliatina je lepšie ak nárazy sú aspoň "plavné", ako "natvrdo". A to zabezpečí tlmič. Čiže isteže pod 2x ťažším jazdcom budú sily pôsobiace na zadnú stavbu 2násobné ako na FS tak na HT, ale priebeh týchto síl bude voči materiálu o kus priaznivejší. Materiál ti poďakuje.
Proti Canyonu nemám ako takému čo sa týka kvality a prevedenia nič nejazdil som nekomentujem jedinú výhradu mám k tomu že to predávaju iba cez net kde môžu nastať komplikácie v pripade reklamácie.Netýka sa to iba samotného rámu ale aj komponentov naňom.
mne by na tom vadila tá problematická ingliš komjunikejšn, heilovačkou nevládnem, ale zasa mám na to lidi
ani kúpa v kameňáku ťa nemusí spasiť, ak výrobca použil OEM komponenty neštandardných (bežne nedodávaných) rozmerov a odíde po záruke, posledne som videl také menej štandardné dĺžky tlmičov, bežne dostupné len pri RP23.
to GaryFisher (aj ostatný): koľko je na fulla dosť? a aky drahší by si /ste/ doporučil /i/?
http://www.sportservis.sk/sluzby/testovacie-centrum/testovanie-bicyklov/trance-x/
http://www.sportservis.sk/sluzby/testovacie-centrum/testovanie-bicyklov/trance-x/
Jazdim XC a rozpocet je od 35 000 maximalne 40 000.
problemom by mohol byt karbon ako pisal quasko
a Trance X je v XC kategorii
ale ani ten Cube nieje zly...