neviem či ostane rovnaký názov seriálu (Grand Prix 24 hours MTB) ako v r.2008 ale závody sú nasledovné:
13.-14.06.2009: Liberec
27.-28.06.2009: Bystřička (malo by sa ísť ako Majstrovstvá ČR v 24h)
25.-26.07.2009: Beroun
22.-23.08.2009: Jistebnice
v prípade nových informácii postnem do tejto témy
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 21. 5. 2012 o 20:02
jujo vitaj, že sa aj ohlásiš. Ako vyzeráš pre rok 2009 ? Obídeme celý seriál ?
ltc takže Liberec nám všetkým "prial"
to kiri: prislúbené mám predbežne od manželky jeden závod a to v Bystričke /ak to bude M CR/...vieš bude tretie dieťatko a idem stavať dom takže sa musím prispôsobiť....
Nakoniec vyhral Tomáš Trunschka (minuloročný víťaz 209km Salzky), za ním skončil Radek Šíbl (tento rok 9. miesto na dlhej Salzke). Išli ako stroje a neuvisel som za nimi ani v podstate rovný asfaltový úsek
Skús pohľadať na www.radmarathon.at - ale klikni na výsledky (ergebnisse), lebo webmaster akcie z "Termine" po dátume konania presúva medzi výsledky.
Jeden sa mal konať týždeň po Wildone (t. j. okolo 13.9.) niekde pri Grazi (cca 250 km od Bratislavy), rozdávali nám tam prospekty - len ho neviem nájsť. A nájdeš tam určite aj ďalšie. Niekedy vo februári-marci začína webmaster nahadzovať termíny na aktuálny rok - a tam už budú aj presné termíny, aj linky.
Len tak pre zaujímavosť - pred pár rokmi býval jeden v Podersdorfe pri Neusiedlsee, to je tak 50 km od Bratislavy. Dokonca som čítal aj nejakú slovenskú reportku.
niečo som našiel http://www.24mtb.at/
"Co si o tomhle myslel Zdenda nevíme, protože na nic nereagoval a ani se to nikdy nedozvíme, protože tuhle část závodu si nepamatuje."
Podľa toho čo som sa rozprával z organizátormi pretekov (Liberec + Bystřička), na pravidlách seriálu by sa nemalo nič meniť (t.j. do hodnotenia sa započítavajú 2 najlepšie závody). Limity na dokončenie okruhu pravdepodobne tiež nebudú... A čakajú nás nejaké kozmetické zmeny jednotlivých tratí
Podľa toho čo som sa rozprával z organizátormi pretekov (Liberec + Bystřička), na pravidlách seriálu by sa nemalo nič meniť (t.j. do hodnotenia sa započítavajú 2 najlepšie závody). Limity na dokončenie okruhu pravdepodobne tiež nebudú... A čakajú nás nejaké kozmetické zmeny jednotlivých tratí
aj ja som sa rozpraval
dalsou zmenou by malo byt zrusenie 100 minutoveho limitu na striedanie
takze nejaka ta zmena tam urcite je