brrrrrrr, sme asi 5 min. doma a riadne nas uz klepalo od zimy
trasa: Drietoma - Brusne (asfalt)- Sokoli kamen - Machnac - zjazd polcesta Liesna-Dolina a Drietoma
prefuuuuuklo nas ako sa patri a az na temno-tmavy zjazd lesom, to bolo super...
asi ten isty zjazd z Machnaca, co daval dnes Pointer foto up
to ste nasli len tak sami??..
yo to je najsuper zjazd v okoli (ak myslis ten zaver-klukaty a potom kamenny trosicka)! predpokladam,ze ste popri 1plote (ano army area91101) este isli dalej cez tie luky a este raz okolo plotu a vysli pri kostole?!!
vitaj. ako sa dostanem k tomuto zjazdu? mozes mi napisat SS. diky
Teraz ked posuvali ten cas je to hruza dojdem o 16:00 domov z prace hned skocim na bike ani sa nenajem aby som si aspon trosku zajazdil a za hodinu je uz v lese tma a este som tam skoro zobral zo sebou jeden strom
jj ta tma je hrozna,normalne treba baterky a kaslat na to ako som videl u geroya ze to tak riesi(tema Čo Vám priniesla oštárka ?).Akurat ze nemozes tak peckovat... som bol aj ja dnes trocha na Brezinach trailiky pojazdit aj ten zjazdik k tomu kostolu som sam nasiel,nadhera.Akurat som dozjazdoval a zotmelo sa-okolo 16:45.Inac nasiel som akusi mini dh trat na Brezinach z toho "sportoveho" chodnika-prvej zastavky odbaca dole na...tazko povedat za Maxu ci tak nejak...
jj ta tma je hrozna,normalne treba baterky a kaslat na to ako som videl u geroya ze to tak riesi(tema Čo Vám priniesla oštárka ?).Akurat ze nemozes tak peckovat... som bol aj ja dnes trocha na Brezinach trailiky pojazdit aj ten zjazdik k tomu kostolu som sam nasiel,nadhera.Akurat som dozjazdoval a zotmelo sa-okolo 16:45.Inac nasiel som akusi mini dh trat na Brezinach z toho "sportoveho" chodnika-prvej zastavky odbaca dole na...tazko povedat za Maxu ci tak nejak...
..ak si to spravne trafil to je oblubeny trenciansky "bezdomovec"!..(kdesi tam v lese fakt byvaju)...inak drsna trat to byvavala-teraz som tam uz aj 2 roky nepachol!..
..a co sa tyka tmy-na lucky sa da ist vzdy-a teraz ked mam sigmu powerled tak uz nie je o com..este doladit to celo-asi petzl tikka...
inac som to siel po tu zatacku v prudkom zraze,fakt to bolo dost uzucke este si tam rastol sikmy stromcek krizom...ale bezdakov som nevidel Tak celo mam zas ja,tak to dame dokopy a na dalsi tyzden sa ide na to?
caute setci uz som konecne na nete....a na bajk asi zajtra po asfalte ak dnes vela nenaprsi..sakris maris.
Trauto,ja som dnes brazdil Brezinu a je uplne sucha...myslim ze lucky+soblahovsku chatu v pohode zajtra zvladneme 15:40 pri mne??al aj skor ak stihas.Aj ostatny by sa moholi pridat odchod od "Gaborikoveho zimaku"
ja vyrazam pre 11tpu, ked vidim ako je vonku tak je hriech byt zavrety ..
podla pocasia zajtra chcem ist s teom a mozno i marcelom na trip, predpoklad od 10 do 15, smer zlatniky alebo smer puchov, v nedelu detto, posledny vikend co som v TN tak nech si to pamatam
ja idem dnes uz o 3tej-a do tmy nech trosku powerledku prevetram ..za svetla lesy a potom asi oblubena zavada vysielac...
...a snad ta nedela by sla uz aj jano skorec sa pytal,tak by sme cosi mohli spachat na3-4hodky..ak pocasie dovoli-ja by som rad taku asfaltovu pohodu-na vrsatec a potom cervena alebo zelena dole..alebo zadajte cosi..
duri mna hlavne zuajima ci sa to da stihnut v 3-max.4hodinovom limite?
fakt nedelu dlhsie ako do 14:00 nemozem-musim respectovat trochu zakony rodiny!
..inak dnes som si riadne dal-potom ako ste ma opustili nad opatovou som to pekne stihol s poslednymi lumenmi az do teplej ..ale uz som nestihal vysielac nad zavadou,tak som to svihol do neznama-na zvaznicu dolava v zavade-dedine -myslel som ,ze to ide do suce..ale neslo..tak som len dufal,ze mi nedojdu baterky a valil po neznamom,ale krasnom terene az som sa dostal do klucoveho!..super nocna jazda.ale musim este vychytat celovku -len predne svetlo poriadne nestaci-treba cosik na prilbu!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnešná hmla (v tej hmle bola dobrá zima) nad cestou Drietoma - St. Hrozenkov:
trasa: Drietoma - Brusne (asfalt)- Sokoli kamen - Machnac - zjazd polcesta Liesna-Dolina a Drietoma
prefuuuuuklo nas ako sa patri a az na temno-tmavy zjazd lesom, to bolo super...
asi ten isty zjazd z Machnaca, co daval dnes Pointer
yo to je najsuper zjazd v okoli (ak myslis ten zaver-klukaty a potom kamenny trosicka)!
vitaj. ako sa dostanem k tomuto zjazdu? mozes mi napisat SS. diky
http://the.mtbiker.sk/picture.php?picture=http://the.mtbiker.sk/bfoto/09_mtb_hdr_ac19.jpg
ona ma talent
btw: som nejak skor prisiel zo skoly, kto by zajtra, prip. v piatok pobikoval?
..ak si to spravne trafil to je oblubeny trenciansky "bezdomovec"!..(kdesi tam v lese fakt byvaju)...inak drsna trat to byvavala-teraz som tam uz aj 2 roky nepachol!..
..a co sa tyka tmy-na lucky sa da ist vzdy-a teraz ked mam sigmu powerled tak uz nie je o com..este doladit to celo-asi petzl tikka...
jj, tikka je v poho, co sa tyka pohotovostneho rezimu, ale na snehu to biele svetlo... ehm, zlty filter sa oplati
Trauto,ja som dnes brazdil Brezinu a je uplne sucha...myslim ze lucky+soblahovsku chatu v pohode zajtra zvladneme
onnee ludia a co zez vykend mate niekto nejaky plan tak na 3-4hodky
podla pocasia zajtra chcem ist s teom a mozno i marcelom na trip, predpoklad od 10 do 15, smer zlatniky alebo smer puchov, v nedelu detto, posledny vikend co som v TN tak nech si to pamatam
...a snad ta nedela by sla uz aj jano skorec sa pytal,tak by sme cosi mohli spachat na3-4hodky..ak pocasie dovoli-ja by som rad taku asfaltovu pohodu-na vrsatec a potom cervena alebo zelena dole..alebo zadajte cosi..
zaujimava trasa,siel by som keby neprsalo,:) kolko to ma km ? cca
uz si siel tu trasu celu ? poznas ju celu,je prejazdna ? ..
fakt nedelu dlhsie ako do 14:00 nemozem-musim respectovat trochu zakony rodiny!
..inak dnes som si riadne dal-potom ako ste ma opustili nad opatovou som to pekne stihol s poslednymi lumenmi az do teplej