Caute, idete "poslintať" a "poochkať" nad novou zmesou 2009 do Brna?
Vravi sa, že tam ma byť rekordný počet vystavovateľov.
Uvidime a možno sa aj uvidime /tričko s logom a avatarom MTbiker/
No, pravdu ti poviem - SCHNICLOM som nikdy nevenoval nejaku zvlastnu pozornost, najme po mojej negativnej skusenosti s Canyonom /ako firmou, nie bikom/. Viem, ze tebou uvedene znacky su super biky, ale ja ich nemusim. My tam chodime pravidelne asi 4 roky /predtym Praha, ale ta stala za prd/ a verim, ze tam tieto firmy budu. Vsak, ako som pisal - hlasia najvecsie zastupenie vystavovatelov v doterajsej historii.
S tou skuskou bude asi problem, jedine asi posed /geometria/ a maximalne okolo stanku. Je tam inak tolko ludi, ze sa to ani neda.
Kto nejde - neuvidi...
kto ste tam uz boli minuly rok-ako to funguje su tam vystavovatelia aj vyrobcovia?-lebo na stranke veltrhu som nasiel pod vystavovatelmi len zopar ceskych firiem-obchodov...
rad by som vedel ci sa tam daju zhliadnut biky od vyrobcov ako radon,canyon,haibike,...german production&co.-a samozrejme aj opacit-odskusat...
...alebo uz som premeskal eurobike,kde to bolo urcite.
Testovanie bolo hadam len pocas DEMO DAY a hadam len ked si novinar
Shickmo, za posledne roky si nejak nespominam na Canyon a podobne viac-menej nemecke a viac-menej internetove znacky, ale je pravda, ze ani nebolo mojou prioritou ich tam najst, takze teoreticky tam mozno aj boli (aj ked pochybujem, ze by som ich prehliadol). Ja by som bol tiez povdacny, keby som tam nieco z toho tento rok nasiel (hlavne mi ide o Canyon a Ghost), ale som skor pesimista...
Kluci nezufajte - z nemcov /aj ked trochu "kefnutych" anglanmi/ tam urcite bude ISAC CARBON BIKE a bude mat aj dobre zlavy na minulorocne a tohtorocne modely. Mam to zistene
Shickmo, za posledne roky si nejak nespominam na Canyon a podobne viac-menej nemecke a viac-menej internetove znacky, ale je pravda, ze ani nebolo mojou prioritou ich tam najst, takze teoreticky tam mozno aj boli (aj ked pochybujem, ze by som ich prehliadol). Ja by som bol tiez povdacny, keby som tam nieco z toho tento rok nasiel (hlavne mi ide o Canyon a Ghost), ale som skor pesimista...
Ghost tam minuly rok bol, Canyon si tak isto nepamatam, ides aj tento rok ??
To CHARLIE
Jedno miesto volne
Tak, ako som slubil - aste neviem, ci sobota, alebo nedela.
Bikeri, ak budete s Charlim - hodte mu echo, pls.
Napis maila do sukromnej schranky.
THX.
hm,takze ak som v tom zozname nenasiel nic typu-canyon,radon,red bull,...a ani ine znacky, tak tam asi nebudu...
asi som tiez pesimista v tomto smere ako jezus... ...
ak tomu dobre rozumiem budu tam sice biky-ale iba od predajcov co su v zozname-takze styl co kto ma..
..skoda toho friedrichshafenu...kto zavaha...
zacinam uvazovat o tom,ze sa na to vykaslem,chcel som tam totiz ist prave kvoli tymto znackam ,ktore si tu nikde nazivo nepozriem..a okrem toho je v tn festival horskych filmov-co ma zaujima asi viac ako poskulovat po bajkoch ,ktore si nikdy nekupim a mam ich moznost vidiet aj v obchodoch u nas-poväcsine
CHCEL BY SOM SA SPYTAT ... IDE NIEKTO V NA SPORTLIFE V PIATOK? A PLANUJE TAM BYT AZ DO KONCA A IST DOMOV AUTOM? ... HLADAM TOTIZTO ODVOZ ... V PIATOK ZO SPORTLIFU ..... ODMENA ISTAAAAAAA
Pred pol hodkou som sa dovalil domov, nohy ma bolia ako kona, prvykrat som bol na Sportlife, osobne som spokojny, znaciek tam bolo dost a bolo sa aj na com previezt
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
S tou skuskou bude asi problem, jedine asi posed /geometria/ a maximalne okolo stanku. Je tam inak tolko ludi, ze sa to ani neda.
Kto nejde - neuvidi...
rad by som vedel ci sa tam daju zhliadnut biky od vyrobcov ako radon,canyon,haibike,...german production&co.-a samozrejme aj opacit-odskusat...
...alebo uz som premeskal eurobike,kde to bolo urcite.
Testovanie bolo hadam len pocas DEMO DAY a hadam len ked si novinar
Ghost tam minuly rok bol, Canyon si tak isto nepamatam, ides aj tento rok ??
sú tam aj vystavovatelia
ale ako importéri, nie ako značky
http://www.bvv.cz/i2000/Akce/b-slife.nsf/WWWAllPDocsID/JSMD-7KFTAZ?OpenDocument&LANG=CZ&NAV=1&ID=0
Jedno miesto volne
Tak, ako som slubil - aste neviem, ci sobota, alebo nedela.
Bikeri, ak budete s Charlim - hodte mu echo, pls.
Napis maila do sukromnej schranky.
THX.
sú tam aj vystavovatelia
ale ako importéri, nie ako značky
nemozem to nejako najst-pod cim su?..nie je tam ziadny odkaz "importeri"..(alebo som slepy
Myslis toto http://www.bvv.cz/i2000/Katalogy/2008/cat_slife08.nsf/WWWNSub?ReadForm&NAV=1&LANG=CZ&USE=U&CAT=01 ?
http://www.bvv.cz/i2000/Katalogy/2008/cat_slife08.nsf/WWWNSub?ReadForm&NAV=1&LANG=CZ&USE=U&CAT=01.02
hm,takze ak som v tom zozname nenasiel nic typu-canyon,radon,red bull,...a ani ine znacky, tak tam asi nebudu...
asi som tiez pesimista v tomto smere ako jezus...
ak tomu dobre rozumiem budu tam sice biky-ale iba od predajcov co su v zozname-takze styl co kto ma..
..skoda toho friedrichshafenu...kto zavaha...
zacinam uvazovat o tom,ze sa na to vykaslem,chcel som tam totiz ist prave kvoli tymto znackam ,ktore si tu nikde nazivo nepozriem..a okrem toho je v tn festival horskych filmov-co ma zaujima asi viac ako poskulovat po bajkoch ,ktore si nikdy nekupim a mam ich moznost vidiet aj v obchodoch u nas-poväcsine
napr.: http://kaosbike.blogspot.com/2008/11/sport-life-2008.html a dole