Caute, idete "poslintať" a "poochkať" nad novou zmesou 2009 do Brna?
Vravi sa, že tam ma byť rekordný počet vystavovateľov.
Uvidime a možno sa aj uvidime /tričko s logom a avatarom MTbiker/
dobre bolo celkom, len "stanok" (kamion) Scottu sa mi javil maximalne vybrakovane (okrem bicyklov) , aj Lapierre tam mal celkove pomenej veci. Chcela som nejake "zenske" veci od Foxu, ale tiez boli ako vykradnuti, takze sa mi nepodarilo nic zohnat. Giro prilby mali az dva zenske modely, Metky to iste (a vsetky velkosti M!! ) ... o sirokej ponuke zenskych tretier pomlcim .... u nas je problem zohnat zenske doplnky (prilby, tretry, rukavice), kedze vacsinou v obchodoch maju jeden az dva modely a vacsinou nizsie rady, tak som si myslela ze sa mi konecne podari zohnat tych par akutnych veci, ktore potrebujem ... a nic ... na druhu stranu som aspon dufala, ze budu mat vystavene vsetky mozne druhy a modely, ze ich odskusam a potom mozem aj cez net kupit, ale nic nic nic. velka slabota.
... takze v tomto trochu dost rozladeny dojem .
.
na druhu stranu bicykliky a komponenty jedna radost, clovek sa tam mohol past a mudrovat cely den, hlavne ziletky boli mnam mnam
stretla som buka a greywolfa, ktoreho som ani nespoznala (v civile vyzera celkom dobre )
.
to matt: kedy zacnes predavat Duratec-y? mnammmm
Hentake mam najradsej - sedia na biku len na vystave, inak si rit rozvazaju len v aute. Aspon ze jej zatial ako tak vsetko drzi kde ma. Snad si nezlomila niektory z tych stylovych nechtikov...
P.S. Sorry, asi mam fakt zly den a som na vsetkych zly.
no a pochvalu za trendy polokošelu dostáva žigo...snažil sa podplatiť pánov v KCNC, aby mu predali brzdové páčky...ako to nakoniec dopadlo nám ozrejmí asi sám...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak tie pipiny boli niektore bud vychudnute,alebo dost telacie nozicky.Takze nic.
blondinka v bielych 3/4 obtiahnutych elastakoch a pod tym biele tanga............. co viac chces
fotku
ved aj ja
dosť bolo rozkoše
ako by niekto napisal...buhehe
... takze v tomto trochu dost rozladeny dojem
.
na druhu stranu bicykliky a komponenty jedna radost, clovek sa tam mohol past a mudrovat cely den, hlavne ziletky boli mnam mnam
stretla som buka a greywolfa, ktoreho som ani nespoznala (v civile vyzera celkom dobre
.
to matt: kedy zacnes predavat Duratec-y? mnammmm
pokial su krivo navarene zadne vzpery a vlasy pod lakom mnam, tak proti gustu ziaden disputat
pokial su krivo navarene zadne vzpery a vlasy pod lakom mnam, tak proti gustu ziaden disputat
naaahodou...kamaratovi kedysi robili cestneho karbonoveho Heroina...nepodaril sa im ani na treti krat
P.S. Sorry, asi mam fakt zly den a som na vsetkych zly.
Aspon niekto tu ma vkus. Buko uc sa.
...ešte viac ma však nadchol nový štandard stredových osiek od tejto značky - 6 hran...