Objednavali ste uz niekedy z tohto internet. obchodu? Chcel by som vediet ake su dodacie lehoty, cena, spolahlivost dodavky apod. Nietkore veci tam maju dost vyhodne...
prave som ucinil velky krok vpred alebo k D- , ale pouzil som tuto temu nasho fora ako referenciu v mojej eseji o internetovych obchodoch... dokazujem tym ze krajina kde je internetovi biznis zalozeny neznamena ze market a zakaznici pochadzaju z tej danej krajiny...
ked sa to tak vezme sak my nakupujeme cez net len z ciech nemecka a UK... ja osobne som zo svk onlineshopu nekupil este nic na bajk...
mozno by sme tu mohli pacnut anketu o najpouzivanejsi alebo o najpopularnejsi online shop...
mne je jasne co sa skryva za "dobrou cenou", ale to by aspon komunikacia mohla byt na akej takej urovni a nie mat odozvu na mail 3-4 dni. objednaval som veci co sa u nas zohnat nedaju, alebo sa tam daju zohnat za ovela lepsiu cenu. Vsetky boli napisane ze su skladom, tak aj preto som ich objednal.
20.10. - objednane
22.10. - stiahnuta nemala ciastka z uctu
23.10. - oznamuju mi ze jednu polozku nemaju
24.10. - pisem im nech mi to poslu aj bez tej polozky a nech mi vratia peniaze za tovar ktory nemaju na kartu
...od tohto datumu strach a hroza
11.11. - pisu mi ze sa ospravedlnuju za zdrzanie a tovar odoslu dnes alebo zajtra ( dnes to ale asi uz nebude )
a to este nebudem radsej pisat o tom ze tovar beriem do obchodu a kedze aj oni aj ja sme platcovia dph, tak by to mali fakturovat v EU bez dane a nasledne mi vratit tu vysku dph na ucet ( kedze platil som za tovar na ktorom bola aj dph ) ako sa to neraz stalo s inymi obchodmi. najlepsie je ze predtym to problem nebol a teraz sa to akosi neda
matt ja som čakal na balíček 40 dní dva krát sa to otočilo medzi Slovenskom a Anglickom aj ked v tomto pripade to nemal na svedomí Chain ale kurierska služba menom GLS
matt ja som čakal na balíček 40 dní dva krát sa to otočilo medzi Slovenskom a Anglickom aj ked v tomto pripade to nemal na svedomí Chain ale kurierska služba menom GLS
Chlapci keď budete z tejto výbornej stránky niečo objednávať dajte mi vedieť. Aj ja si rád s Vami vyskúšam dodacie termíny nech nejako zapadnem do štatistiky. hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked sa to tak vezme sak my nakupujeme cez net len z ciech nemecka a UK... ja osobne som zo svk onlineshopu nekupil este nic na bajk...
mozno by sme tu mohli pacnut anketu o najpouzivanejsi alebo o najpopularnejsi online shop...
Však do jari ďaleko.
20.10. - objednane
22.10. - stiahnuta nemala ciastka z uctu
23.10. - oznamuju mi ze jednu polozku nemaju
24.10. - pisem im nech mi to poslu aj bez tej polozky a nech mi vratia peniaze za tovar ktory nemaju na kartu
...od tohto datumu strach a hroza
11.11. - pisu mi ze sa ospravedlnuju za zdrzanie a tovar odoslu dnes alebo zajtra ( dnes to ale asi uz nebude )
a to este nebudem radsej pisat o tom ze tovar beriem do obchodu a kedze aj oni aj ja sme platcovia dph, tak by to mali fakturovat v EU bez dane a nasledne mi vratit tu vysku dph na ucet ( kedze platil som za tovar na ktorom bola aj dph ) ako sa to neraz stalo s inymi obchodmi. najlepsie je ze predtym to problem nebol a teraz sa to akosi neda
Tak oni to hlavne ešte vôbec neposlali.
Budem za chvilu brať ale už jednie tak ako vždy cez UPS Expres drahšie ale spolahlivé.
Budem za chvilu brať ale už jednie tak ako vždy cez UPS Expres drahšie ale spolahlivé.
ja by som bral loziska a srauby. Ked budes brat tak daj vediet:) Pokial nie je problem ze ich nemaju teraz in stock..
lozisko Front OLD Style 20mm 6804 x 2 http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=264
srauby do zadneho naboja : http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=18758
Keby si to chcel objednat tak daj vediet. Dik..