dobra tema prispejem fotkou s prvymi bikami, ktore sme skladali podotykam ten biely je moj-ram je z cestaku, na ktory sme dali navarit navarky kvoli uchyteniu V brzd
fotene v Nizkych Tatrach ako recesia pri pamatniku SNP
50-ročná historická fotka . Čiernovážska dolina povyše Kráľovej Lehoty, leto 1963. Tu ešte jazdím len na jednom pedáli, neskôr to bolo na dvoch s jednou nohou pod rúrou. Bicykel bol na tú dobu excelentný (jeho majiteľom bol o 5 rokov starší bratranec). Značka bicykla Favorit, vyrobený v Rokycanoch,, modrá metalíza, vzadu 5-kolečko, vpredu dvojtanier a ešte domontovaný malý tzv. turistický tanier! Takýchto bicyklov bolo v tom čase veľmi málo, drvivá väčšina Favoritov mala vpredu len jeden tanier a vzadu trojkolečko. Myslím, že sa vyrábal na export do KŠ (kapitalistických štátov:)) a na náš trh sa dostával veľmi sporadicky. Dobre si pamätám, aký som bol šťastný a pyšný, keď som na ňom chodil. Neskôr mal dokonca aj tachometer - stál 30 korún (dnes ekvivalent cca 30 EUR) a bol vyrobený v NDR (pre mladších v Nemeckej demokratickej republike). Bicykel i tachometer boli relatívne drahé, avšak kúpiť ich bolo veľkým šťastím, pretože v obchodoch sa objavili raz za uhorský rok..
Na fotke je zaujímavé aj okolie. Dobre vidno násyp zrušenej Čiernovážskej lesnej železničky, Pozoruhodné sú aj senníky – v tom čase na nízkotatranských a fatranských kopcoch ich bolo ako maku...
poriadne retro
ja som nasiel len zz novodobych cias
leto 2000 rohace
a dubnicak 2003 este s pozicanym serblom ,sekacovym dresom a bavlnenych nohaviciach , maratonky na nohach a trasa hard 96km/3500m
na ocelovom authore kinetik s RST vidlicou, ktoru som kazdych 25km premazaval olejom aby fungovala
zihadlo:redbull,dobre vidim? ten chalanisko v dredoch vyzera ako moj kolega z roboty ..
si pamatam,niekedy cca 2000-2001 som mal pozicany MTB Scott a odpruzenym sedadlom...doteraz som nechapal,ci to bol fake,alebo naozaj take nieco existovalo
tak doping po dojazde... som mal vymalovane po 6h45min(opozrel som v listine) ... prsty s Vbrake ma tak boleli ze som si to ani otvorit nevedel, pamatam ako dnes
....s pozicanym serblom ,sekacovym dresom a bavlnenych nohaviciach , maratonky na nohach a trasa hard 96km/3500m
na ocelovom authore kinetik s RST vidlicou, ktoru som kazdych 25km premazaval olejom aby fungovala
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
fotene v Nizkych Tatrach ako recesia pri pamatniku SNP
ja nemam ziadne foto z bikom
moj prvy a druhy stroj
1976-79
BTW: az teraz som si vsimol ze moja mama cetovala na mobile?
Na fotke je zaujímavé aj okolie. Dobre vidno násyp zrušenej Čiernovážskej lesnej železničky, Pozoruhodné sú aj senníky – v tom čase na nízkotatranských a fatranských kopcoch ich bolo ako maku...
ja som nasiel len zz novodobych cias
leto 2000 rohace
a dubnicak 2003 este s pozicanym serblom ,sekacovym dresom a bavlnenych nohaviciach , maratonky na nohach a trasa hard 96km/3500m
a čo ten RedBull
si pamatam,niekedy cca 2000-2001 som mal pozicany MTB Scott a odpruzenym sedadlom...doteraz som nechapal,ci to bol fake,alebo naozaj take nieco existovalo
a čo ten RedBull
tak doping po dojazde... som mal vymalovane po 6h45min(opozrel som v listine) ... prsty s Vbrake ma tak boleli ze som si to ani otvorit nevedel, pamatam ako dnes
tomu sa hovori hard core
inac na prvej foto este s krosovym bikom v terene.... uz v tedy som skusal 29 - tusim to bolo zihadlo2