Nemáš náhodou tú prilbu čo máš na prvej foto doteraz?
maaaam
bola to laska na prvy pohlad a zaroven na cely zivot-dufam ze ju nerozmlatim na cimprcampr.
uz teda zazila poriadne rany.
povodne mala byt moja ta biela ale mi bola velka, tak som ju posunul kamosovi, on ju ma tiez do dnesneho dna, len skoro vobec nebicykluje.......... mimochodom, teraz byva vo Varine
a je super
ved vravim, ze aj mne sa paci
tak potom podla tej prilby ta spoznavam, uz som ta videl na maratonoch...
vidis, to je sranda, lebo na trati ma hocikto pozdravi a v cieli alebo pred startom som bez prilby inkognito
Ja sa len trochu obavam Ja?No!, ze ta prilba uz davno nesplna bezpecnostne normy. A ta Turbiho tiez nie. A to nielen kvoli tomu, ze v case ked sa tie prilby vyrabali este neboli stanovene bezpecnostne normy tak prisne ako dnes (to ani neviem posudit), ale hlavne kvoli starnutiu materialu - keby si s nou teraz tvrdsie spadol, tak sa pokojne moze stat, ze hlava dostane väcsiu ranu, nez sa patri, lebo uz nedokaze ten material pohltit tolko energie ako ma. Uz je asi nacase ju odlozit medzi retro fotky na pamiatku a kupit novu bezpecnu. Aj ked samozrejme na druhej strane plati, ze je lepsie mat na hlave staru prilbu ako ziadnu...
Ja sa len trochu obavam Ja?No!, ze ta prilba uz davno nesplna bezpecnostne normy. A ta Turbiho tiez nie. A to nielen kvoli tomu, ze v case ked sa tie prilby vyrabali este neboli stanovene bezpecnostne normy tak prisne ako dnes (to ani neviem posudit), ale hlavne kvoli starnutiu materialu - keby si s nou teraz tvrdsie spadol, tak sa pokojne moze stat, ze hlava dostane väcsiu ranu, nez sa patri, lebo uz nedokaze ten material pohltit tolko energie ako ma. Uz je asi nacase ju odlozit medzi retro fotky na pamiatku a kupit novu bezpecnu. Aj ked samozrejme na druhej strane plati, ze je lepsie mat na hlave staru prilbu ako ziadnu...
preto som kupoval prilbu so skrupinou aby som po kazdom pade nemusel kupovat novu...............
aj teraz sa robia kokosky, ktore sa nerozstiepu na kusy, lebo jednoducho su discipliny pri ktorych sa pada castejsie.
a ano, mas kusok pravdy, ta prilba je made in USA a zodpoveda americkej norme SNEL ktora nepozaduje destrukciu za kazdu cenu. Ked buchnem na kamen a prilba rozlozi ranu na vacsiu plochu, som pokojnejsi aj ked ten naraz budem citit, ako ked mi kamen prilbu rozstiepe na kusky a dalej by som musel ist s bosou hlavou
OK, ved som pisal - stale lepsia stara ako ziadna.
Piso soryyy, na Teba som uplne zabudol. Ale to bude tym, ze to Tvoje cudo sa na prilbu len vzdialene podoba.
P.S. Pisovi som v Poraci tiez myslim prehovaral do duse ak si dobre pamätam, ale tiez asi bez efektu. Nuz co uz. Ale Pisova je problematickejsia este navyse v tom, ze nema polystyren kryty ziadnou skrupinou/tkaninou, takze s nou nesmie padnut na asfalte. V lese moze.
Šecko je jak má byť. Keď mám v hlave nasrané aspoň to pri páde možno z časti vyteče. hehe
Ja si totižto neviem vybrať novú prilbu. Aspoň vyzerám ako skromný trt. A okrem toho ja už aj tak padať radšej nebudem. Po tricátke sa horšie telo zotavuje. Na to myslím furt. hehe
P.S. Nie že si budete myslieť že situáciu zľahčujem.
jaj kolo favorit! Chlapci, ved sme ani nedychali, ked sme to videli vo vyklade na Mickieviczovej ulici. Mysleli sme si, že je to vrchol velo techniky. Sice bol, ale z konca 60-tych rokov.
...
preco len turbi a ja?
ved povedz aj pisosipovi
Niektoré veci nevysvetlíš. Ľudia, ktorí berú prilbu len ako spotrebný materiál nepochopia. Ale my (Ja?No!, turbi, piso), ktorý vieme, čo je to citový vzťah k prilbe, sa len tak ľahko nevzdáme. V inej súvislosti som to tu už niekde písal. Človek v pohode odjazdí s jednou prilbou cez 10 rokov a musí sa stať členom mtbiker fóra, aby zistil, že ju treba vymeniť.
Ale popravde, idem meniť. Nie qôli bezpečnosti, ale tá vnútorná výstelka sa akosi biologicky začala rozkladať (ten mtb pot z hlavy je veru riadna žieravina). Ale teraz mám druhý problém. Na tú moju kockatú lebeň pasuje jedna z 20tich skúšaných prilieb. To čo máte za hlavy?
...Ale Pisova je problematickejsia este navyse v tom, ze nema polystyren kryty ziadnou skrupinou/tkaninou, takze s nou nesmie padnut na asfalte. V lese moze.
Veď práve preto nejazdím po asfalte. A keď sa mu náhodu nemôžem vyhnúť, tak si dám prilbu na tú chvíĺu z hlavy dole, aby som s ňou náhodou na asfalte nespadol, keď nesmiem.
Pisosip, tak to mam rovnaky problem s tvarom hlavy, do minuleho tyzdna som este stale vozil rozlepenu Rudynu ktoru som kupoval tusim volakedy v ´96tom. A konecne som kupil prilbu ktora mi pasuje uplne idealne... zase Rudynu, a to som ich vyskusal na vystave asi 40, z ktorych mna tlacili vsetky bez vynimky.
Inak skvela tema, skusim dneska nafotit svojho forta zimaka s DX-kovymi sisatymi prevodnikmi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
maaaam
bola to laska na prvy pohlad a zaroven na cely zivot-dufam ze ju nerozmlatim na cimprcampr.
uz teda zazila poriadne rany.
povodne mala byt moja ta biela ale mi bola velka, tak som ju posunul kamosovi, on ju ma tiez do dnesneho dna, len skoro vobec nebicykluje..........
mimochodom, teraz byva vo Varine
ved vravim, ze aj mne sa paci
vidis, to je sranda, lebo na trati ma hocikto pozdravi a v cieli alebo pred startom som bez prilby inkognito
preto som kupoval prilbu so skrupinou aby som po kazdom pade nemusel kupovat novu...............
aj teraz sa robia kokosky, ktore sa nerozstiepu na kusy, lebo jednoducho su discipliny pri ktorych sa pada castejsie.
a ano, mas kusok pravdy, ta prilba je made in USA a zodpoveda americkej norme SNEL ktora nepozaduje destrukciu za kazdu cenu. Ked buchnem na kamen a prilba rozlozi ranu na vacsiu plochu, som pokojnejsi aj ked ten naraz budem citit, ako ked mi kamen prilbu rozstiepe na kusky a dalej by som musel ist s bosou hlavou
preco len turbi a ja?
ved povedz aj pisosipovi
ved povedz aj pisosipovi
ked piso je zjav
Piso soryyy, na Teba som uplne zabudol. Ale to bude tym, ze to Tvoje cudo sa na prilbu len vzdialene podoba.
P.S. Pisovi som v Poraci tiez myslim prehovaral do duse ak si dobre pamätam, ale tiez asi bez efektu. Nuz co uz. Ale Pisova je problematickejsia este navyse v tom, ze nema polystyren kryty ziadnou skrupinou/tkaninou, takze s nou nesmie padnut na asfalte. V lese moze.
Ja si totižto neviem vybrať novú prilbu. Aspoň vyzerám ako skromný trt. A okrem toho ja už aj tak padať radšej nebudem. Po tricátke sa horšie telo zotavuje. Na to myslím furt. hehe
P.S. Nie že si budete myslieť že situáciu zľahčujem.
nadcasovo klasicky design, moderne technologie, US Government Consumer Product Safety Commission certifikovana, a naviac v krasnej modrej metalize hovnivala
http://www.pro-tec.net/bike/ace/index.html?2
preco len turbi a ja?
ved povedz aj pisosipovi
Niektoré veci nevysvetlíš. Ľudia, ktorí berú prilbu len ako spotrebný materiál nepochopia. Ale my (Ja?No!, turbi, piso), ktorý vieme, čo je to citový vzťah k prilbe, sa len tak ľahko nevzdáme.
Ale popravde, idem meniť. Nie qôli bezpečnosti, ale tá vnútorná výstelka sa akosi biologicky začala rozkladať (ten mtb pot z hlavy je veru riadna žieravina). Ale teraz mám druhý problém. Na tú moju kockatú lebeň pasuje jedna z 20tich skúšaných prilieb. To čo máte za hlavy?
Veď práve preto nejazdím po asfalte. A keď sa mu náhodu nemôžem vyhnúť, tak si dám prilbu na tú chvíĺu z hlavy dole, aby som s ňou náhodou na asfalte nespadol, keď nesmiem.
Inak skvela tema, skusim dneska nafotit svojho forta zimaka s DX-kovymi sisatymi prevodnikmi.
Katko v tem case este neboli vačkové fotaky.
http://www.pro-tec.net/bike/ace_dig/index.html
http://www.pro-tec.net/bike/cyphon/index.html