Kategórie
Bike-techK veci. V Cyklo1 ma zaujali ako novy tovar zimne mtb tretry Shimano ... vravim si waa pekne 4.200,- nieje az tak moc za nohy v suchu
Doma kukam na nete na Shimano stranke a tie tretry nikde ! Kuknem google a recenzia zo dna 13 / 01 / 04 ... bože to mali 4 roky tie tretry padnute niekde za regalom ???
Stare: http://www.bikemagic.com/news/article/mps/UAN/3635/V/1/SP/
Nove: http://cycle.shimano-eu.com/catalog/cycle/products/shoe.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524441780309&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302050114&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395181667&CONTENT%3C%3Ecnt_id=10134198673266186&bmUID=1199825933277
Akcia savings Castelli Intenso Unlimited návleky na tretry, žltá neón
44,99 €
savings
MOC 69,99 €
-30% Specialized Deflect Pro návleky na tretry, čierna/antracitová
34,99 €
-30%
MOC 49,99 €
-10% Castelli Intenso Unlimited návleky na tretry, svetlá čierna
od 63,99 €
-10%
MOC 79,99 €
obcasne slapnutie na sneh im nevadi...
je načase oprášiť túto tému. Takže otázky sú:
1. kde okrem zanza majú v okolí BA northwave čižmičky, okolie je aj VIE
2. kde majú shimano čižmičky? našiel som iba letné zatiaľ
3. spešl defroster sú napriek bg úplne na ... krásu vo výklade
Nejaké nápady?
Zimne Shimana tie MW02 som mal hodnotim ich ako hnusne no funkcne.
Avšak podľa mňa by v Bratislave nemusela byť.
1. nie som sociálny podnik, aby som si dačo kúpil a potom to predal za polovičnú sumu,
holt ale keď sa inak nedá tak neostáva nič iné, samozrejme radosť je na strane kupujúceho
2. zima a teplo vonku je vec čo neovplyvním tak sa tým nezaoberám
Keď sa niekto nájde čo zdieľa nejaké info, šup ho sem.
holt ale keď sa inak nedá tak neostáva nič iné, samozrejme radosť je na strane kupujúceho...
quasko ich predal pod cenu z lasky, to sa nepocita...
kup si cez web dva pary a ten co nesadne vrat spat... obetujes jedno postovne, noa
Keďže som si toho vedomý, jazdím v zime tak, že si robím prestávky, pohýbem rukami, rozprúdim krv v tele, poskáčem na mieste...najlepšie na slnečnom mieste...jazda bez prestávky, napr. okolo Vodného diela by bola utrpením, preto aj vyhľadávam terén, kde treba sem-tam potlačiť...
A len tak mimo temy vsetko naj
a zima mi v tom je tak do hodiny. potom si nájdem poriadny stupák, polovicu dám zo sedla, druhú dotlačím a to fajne zahreje...
PS: Sadnem na bike, niečo dám na nohy a po príchode domov uvidím, ako si budem cítiť/necítiť končatiny. A z toho zistím, či som bol dobre alebo zle vybavený a podľa toho sa následne zariadim.
Pekne. Ja by som si to kupil aj k tomu teoretizovaniu. Za PC tiez niekedy oziabu nohy.