.. no este som na masters nebol, ale minuly rok ked som obiehal chalanov z topolcian na homolke tesne pred vrcholom a potom sme si davali spolu pivo hore v bufete vraveli ze by som to mal skusit, tak som zvazoval ze tento rok mozno nejaky pretek dam.
co su to za preteky kriterium ak mam licenciu musim byt v klube?alebo musim jazdit za team ak chem jazdit aj casovku a kriterium
kriterium sa jazdi vzdy v danom mieste urcity pocet okruhov podla kategorii.
a ak mas licenciu, tak mozes kludne jazdit. Teda ak si ju vybavis na tento rok
a samozrejme, ze mozes aj casovky jazdit
toto je dôvod prečo nemám licenciu, neláka ma byť v žiadnom klube na budúci rok by som chcel absolvovať zopár pretekov z SP v mojom okolí, ale kôli tomu sa mi neoplatí teraz hľadať si nejaký klub. V našom meste ani žiadny nie je
toto je dôvod prečo nemám licenciu, neláka ma byť v žiadnom klube na budúci rok by som chcel absolvovať zopár pretekov z SP v mojom okolí, ale kôli tomu sa mi neoplatí teraz hľadať si nejaký klub. V našom meste ani žiadny nie je
A inac, len tak pre zaujimavost, masters spada od tohotoho roku pod Cyklistika pre vsetkych, cize aj licencie budu ine a nie, tie, co vydaval zvaz cyklistiky doteraz. Vydavat sa bude takzvana turisticka licencia, ktora je takisto uznavana, cize mozes jazdit aj MS, ME masters, ako i doteraz sa jazdilo.
Prečítam si dokumenty platné až do Silvestra http://www.cyklistikaszc.sk/images/content/File/dokumenty%20pravidla%20szc/licencny-poriadok-2008.doc ako aj http://www.cyklistikaszc.sk/images/content/File/cc/orsmer.doc a až potom mudrujem... Na rok 2009 možno budú zmeny, možno nie - to sa uvidí až po uverejnení nového licenčného poriadku a nového súťažného poriadku pre súťaže masters.
Pre tých, čo sa im nechce čítať. Existuje odvetvie "Cyklistika pre všetkých", je možné zakúpiť aj jednorázovú licenciu. Na pretekoch organizovaných podľa súťažného poriadku masters mohol štartovať len vlastník medzinárodnej licencie UCI, teda nie s jednorázovou licenciou a pretekár musel mať vopred zakúpené štartovné číslo.
Na verejných pretekoch, organizovaných súčasne s pretekmi masters, mohli štartovať účastníci aj bez licencie - podmienky však určoval organizátor v propozíciách.
Na rok 2009 je na webe SZC zatiaľ uverejnená len "Žiadosť o vydanie licencie" (medzinárodnej UCI), platí tak pre kolektívnych členov (kluby), tak aj pre individuálnych členov (bez klubovej príslušnosti).
Prečítam si dokumenty platné až do Silvestra http://www.cyklistikaszc.sk/images/content/File/dokumenty%20pravidla%20szc/licencny-poriadok-2008.doc ako aj http://www.cyklistikaszc.sk/images/content/File/cc/orsmer.doc a až potom mudrujem... Na rok 2009 možno budú zmeny, možno nie - to sa uvidí až po uverejnení nového licenčného poriadku a nového súťažného poriadku pre súťaže masters.
Pre tých, čo sa im nechce čítať. Existuje odvetvie "Cyklistika pre všetkých", je možné zakúpiť aj jednorázovú licenciu. Na pretekoch organizovaných podľa súťažného poriadku masters mohol štartovať len vlastník medzinárodnej licencie UCI, teda nie s jednorázovou licenciou a pretekár musel mať vopred zakúpené štartovné číslo.
Na verejných pretekoch, organizovaných súčasne s pretekmi masters, mohli štartovať účastníci aj bez licencie - podmienky však určoval organizátor v propozíciách.
Na rok 2009 je na webe SZC zatiaľ uverejnená len "Žiadosť o vydanie licencie" (medzinárodnej UCI), platí tak pre kolektívnych členov (kluby), tak aj pre individuálnych členov (bez klubovej príslušnosti).
Joko --> je to mozne, ze na webe to je tak, ako pises ty, to nepopieram. Odvetvie "cyklistika pre vsetkych" bude a budu sa vydavat nove licencie. To ci je mozne si zakupit aj len jednorazovy vstup, to presne neviem, ale jedno je iste, ze tato licencia, kto sa nazyva Turisticka, bude platit aj na MS, ME, EP masters.
Aký je rozdiel medzi elite A a elite B? kategórie masters a muži B spadajú kam?
na stránke szc som našiel, že sa jazdí Slovenský pohár, to mi je jasné, ale tiež som našiel nejakú kritérijnú ligu, aký je tam rozdiel? v podstate tomu vôbec nerozumiem, tam jadzia len mladíci? a ako sa delia? kto sú juniori, mladší žiaci atď.
Ďakujem za vyčerpávajúcu odpoveď
na stránke szc som našiel, že sa jazdí Slovenský pohár, to mi je jasné, ale tiež som našiel nejakú kritérijnú ligu, aký je tam rozdiel? v podstate tomu vôbec nerozumiem, tam jadzia len mladíci? a ako sa delia? kto sú juniori, mladší žiaci atď.
Kriterium = jazdis okruhy v meste. pocet zavysi od kategorie, do ktorej spadas. Cize ju nejazdia len mladici, ale aj dedkovci
Muzi B su vlastne elite B (ufam, ze sa nemylim) elite A su jazdci, ktory jazdia za continentalne cluby, cize vlastne profici.
Masters je od 30 vyssie - masters A od 30-39, mastersB od 40-49, mastersC- 50-59, mastersD 60-65 mastersE od 65
masters E - zeny
ak som sa v niecom zmylil, opravte ma
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.eubike.sk/portal/main.php?id_menu=8382&firmy_slovenska_flag=0
su tu preteky, v ktorych je aj kategoria Verejny pretek, cize nie en pre registrovanych
25.4.2009 - Sucha nad Parnou - preteky jednotlivcov - kontakt 0903 / 376 921
08.5.2009 - Banska Bystrica - kriterium - kontakt 0907 / 813 837
10.5.2009 - Jaslovske Bohunice - preteky jednotlivcov - kontakt 0910 / 673 027
23.5.2009 - Salgovce - preteky jednotlivcov - kontakt 0903 / 758 034
24.5.2009 - Pernek - preteky jednotlivcov - kontakt 0903 / 648 053
30.5.2009 - Jarna klasika (PP) - preteky jednotlivcov - kontakt www.eubike.sk
06.6.2009 - Sered - preteky jednotlivcov - kontakt www.sered.sk
07.6.2009 - Prievidza - kriterium - kontakt 0905 / 171 904
14.6.2009 - Sokolovce - preteky jednotlivcov - kontakt 0903 / 758 034
21.6.2009 - Cachtice - preteky jednotlivcov - kontakt 0908 / 808 416
04.7.2009 - Vojka - casovka - kontakt 0905 / 421 152
12.7.2009 - Malinec - preteky jednotlivcov - kontakt 0907 / 509 105
19.7.2009 - Dubova - preteky jednotlivcov - kontakt 0903 / 705 905
02.8.2009 - Tatry tour - preteky jednotlivcov - kontakt www.eubike.sk
16.8.2009 - Roznava - preteky jednotlivcov - kontakt bicykle-servis-sport.sk
22.8.2009 - Jatov - casovka - kontakt 0905 / 922 108
23.8.2009 - Klastor p.Znievom - Preteky jednotlivcov - 043 / 493 3406
05.9.2009 - Stara Lubovna - preteky jednotlivcov - kontakt 0905 / 347 143
06.9.2009 - Bardejov - preteky jednotlivcov - kontakt 0905 / 249 613
12.9.2009 - Trnava - casovka - kontakt 0910 / 673 027
13.9.2009 - Pernek - preteky jednotlivcov - kontakt 0903 / 648 053
4.10.2009 - Lab - preteky jednotlivcov - kontakt 0907 / 570 921
.. to su Masters preteky?
Ano to su master.
Je to predbezny kalenda, ktory sa moze menit .... vzdy k damenu terminu budu aj konkretne propozicie.
ty jazdis co ?
aj mas licenciu ? alebo len tak ?
nie, nie je to chyba. aspon zatial nie .
.. pre Masters treba licenciu?
ano, treba licenciu pre masters.
kde jazdis ? myslim mesto odkial si
kriterium sa jazdi vzdy v danom mieste urcity pocet okruhov podla kategorii.
a ak mas licenciu, tak mozes kludne jazdit. Teda ak si ju vybavis na tento rok
a samozrejme, ze mozes aj casovky jazdit
ano, alebo si zalozit vlastny klub
toto je dôvod prečo nemám licenciu, neláka ma byť v žiadnom klube
byt v klube je nieco zle ?
Joko --> je to mozne, ze na webe to je tak, ako pises ty, to nepopieram. Odvetvie "cyklistika pre vsetkych" bude a budu sa vydavat nove licencie. To ci je mozne si zakupit aj len jednorazovy vstup, to presne neviem, ale jedno je iste, ze tato licencia, kto sa nazyva Turisticka, bude platit aj na MS, ME, EP masters.
Kriterium = jazdis okruhy v meste. pocet zavysi od kategorie, do ktorej spadas. Cize ju nejazdia len mladici, ale aj dedkovci
Muzi B su vlastne elite B (ufam, ze sa nemylim) elite A su jazdci, ktory jazdia za continentalne cluby, cize vlastne profici.
Masters je od 30 vyssie - masters A od 30-39, mastersB od 40-49, mastersC- 50-59, mastersD 60-65 mastersE od 65
masters E - zeny
ak som sa v niecom zmylil, opravte ma