Kategórie
Bike-techHmotnosti MTB komponentov a doplnkov # MTB # výmena dielov # upgrade # výbava # skúsenosti # poradenstvo # hmotnosť # náhradné diely
posledný komentár: 2. 10. 2014 o 9:44
-17% Truvativ Hussefelt Comp riadidlá, Ø-31.8 mm/700 mm, zdvih 20 mm
24,90 €
-17%
MOC 37,99 €
-10% PRO LT MTB HIGH RISE riadidlá, Ø-31.8 mm/740 mm, zdvih 40 mm
38,90 €
-10%
MOC 51,99 €
-11% Truvativ Atmos 7K riadidlá, Ø-31.8 mm/760 mm, zdvih 10 mm
70,99 €
-11%
MOC 88,99 €
-10% Leatt CeraMAG Endurance 8.0 Clip-in nášľapné pedále, cera grey
251 €
-10%
MOC 279 €
savings Shimano XT PD-M8120 nášľapné pedále s klietkou + zar. SM-SH51
85,99 €
savings
MOC 135 €
-30% Shimano MT50 Click'R SPD nášľapné/platformové pedále, + zar. SM-SH56, rozbalené
44,99 €
-30%
MOC 64 €
savings Shimano PD-M540 nášľapné pedále + zar. SM-SH51, čierna
56,99 €
savings
MOC 92,99 €
-11% Xpedo Milo SPD jednostranné nášľapné pedále, čierna/strieborná
63,99 €
-11%
MOC 71,99 €
savings Shimano XT PD-T8000 nášľapné pedále, jednostranné + zar. SM-SH56
78,99 €
savings
MOC 125 €
To tazko, o cene uz ani vobec nehovoriac
Super váha ale inač ten rám vyzerá nenormálne škaredo .
Normalne nekarbonove netitanove Look Quartz maju 260g - par a je to stale menej ako CB.
jj nehovorim ze je to jeden z najkrajsich ramov ale nejde mi az tak o krasu ako o funkcnost/vahu aj tak ho na pretekoch nikto neuvidi lebo bude obaleny bahennym zabalom...
Výhody Krenkov sú asi ozaj len dizajn(uznávam, že ten majú skvelý) a ešte snáď váha u šľahačov na vajíčka, ale nič iné.
Jazdil som Candy C a po prvom výjazde išli do preč. Absolútne nedržia nohu, v žiadnom smere. Ani hore-dolu, ani zľava-doprava, ani spredu-dozadu.
O údržbe ani nehovorím.
A tak isto tie krenkové kufre veľa nevydržia.
Co je lepsie?? snad japonec.naco spekulujes.
ja som tiez absolutne nespokojny s krenkami...vsetko sedi ako tu bolo napisane
som za hociake pedale s klasickym spd systemom...este tie look mozu byt dobre
Výhody Krenkov sú asi ozaj len dizajn(uznávam, že ten majú skvelý) a ešte snáď váha u šľahačov na vajíčka, ale nič iné.
Jazdil som Candy C a po prvom výjazde išli do preč. Absolútne nedržia nohu, v žiadnom smere. Ani hore-dolu, ani zľava-doprava, ani spredu-dozadu.
.
A tak isto tie krenkové kufre veľa nevydržia.
Absolutne nechapem o com hovoris. Hore-dolu a spredu-dozadu drzat musia, jedine ze by si ich komplet rozlamal. Zľava-doprava sa podla mna vypinaju
Tirki: v com ma podla teba ten japonec okrem nastavenia vypinacej sily(ktoru som aj tak nevyuzival) navrch
To ze sa mi lahsie vypina je pre mna vyhoda.
Preto som tam dal smajla. Ale keď uz to vytahujes, tak nechápem podľa čoho hodnotis opotrebenie kufrov, ked si to sam nepocítil. Uznávam síce, ze sa naozaj oproti napr. Shimanu zoderú ovela rychlejsie, ale nechápem prečo o tom hovoris, ked to uz spomínali iný, ktorí to pocítili aj na vlastnej koži. Napadá ma este, či uz niekto rozmyslal aj nad tým prečo sú tie kufre mäkšie. Pre mna je totiž ovela prijateľnejšie raz za čas vymeniť kufre, ako o to castejsie menit klasicke pedale, pri ktorých je kufor rovnako tvrdý ako zámok.
Jazdil som dlhodobo Sh 959, Time Atac XS titan carbon a tuto sezonu aj Look Quartz titan carbon. Najlepsie su jednoznacne Time Atac XS. Lookom vycitam, ze sa z nich lahko a nechcene uvolnuje noha, oproti Timom sa vsak lepsie cistia. Ak by nie tohto nedostatku, tak jednicka medzi pedalmi. Time sa o nieco viac zanasaju, ale inak su perfektne vo vsetkom ostatnom, citelne lepsie, ako tolko chvalene SPD. Tolko moje skusenosti.
Opotrebovanie kufrom nie je pre mna zaujimave, radsej maksie kufre z mosadze, ktore nevrzgaju (Time), ako tvrde od Shimanam ktore vrzgaju. Cena kufrov je nizsia, ako u retaze a vydrzia viac.