Objednavali ste uz niekedy z tohto internet. obchodu? Chcel by som vediet ake su dodacie lehoty, cena, spolahlivost dodavky apod. Nietkore veci tam maju dost vyhodne...
pokracovanie skusenosti s tymto obchodom
13.11. pisu mi ze sa ospravedlnuju, ale nemozu mi poslat ani paky Record ktore stale svietili ze su skladom
13.11. niekolko hodin na to mi boli od Chainu stiahnute dalsie peniaze z karty a nemam ani tusenia za co by to mohlo byt, ani mi nedavaju nejakym sposobom vediet ( este by som cakal keby mi vratili )
14.11. hned rano pisem mail s tym aby mi vysvetlili celu situaciu ohladom stiahnutych penazi a oznamujem im ze odstupujem od objednavky a pozadujem vratenie vsetkych penazi
...doteraz mi neprisla ziadna odpoved, a ani status objednavky v ich systeme sa nejako nezmenil
takze vela stastia a pevnych nervov prajem vsetkym ich zakaznikom
no ja som dal kamosovi co je v UK kupit predstavec, skusenost taka, ze vecer zaslana objednavka a rano to uz mal kamos doma, ale to bolo este v septembri, mozno to uz nejak motaju hadam sa co najskor vratia do normalu
Mam zatial 3 skusenosti s tymto shopom, dve dobre a jednu zlu. Tou zlou bolo dlheeeee cakanie na odoslanie tovaru. Nemali jednu prkotinu (jezko do krku vidlice) a ked uz napisali ze ju maju, tak dva tyzdne to neboli shopni poslat. Ked to prislo, tak samozrejme ze ten jezko bol ineho rozmeru ako som chcel
a ma to pokracovanie ake som ozaj nezazil...aj na moje vyslovene prianie aby objednavku stornovali a vratili mi peniaze mi dnes odoslali torzo mojej objednavky co mali skladom. k stiahnutym peniazom a k vrateniu zvysnych mi nikto dosial ani len neposlal mail s vysvetlenim...toboz uz od nich ani necakam nejake ospravedlnenie
Cawte mam problem pri plateni cez paypal vytvoril som si ucet a vsetko ale ked uz idem platit tak mi napise ze karta je zamietnuta.......ake karty pouzivate Vy?? ja mam Visa electron........ V kamennych obchodoch som s kartou nemal ziaden problem pri plateni.. preco ju paypal odmieta ???
rozmyslal som otom ze si stamad objednam integralu, kokosku a okuliare, ale tak asi nieeee.....
sakra ale asi do toho pojdem, ale az neskor o.O , lebo sa to oplati, ved len 661 evo stoji na SK 6tis..a stamad mam za 6tis. 661ku, giro kksku, a brile thor...
Na PayPal je mozne pouzit relativne vela debetnych/kreditnych kariet (embosovanych aj neembosovanych). Aspon pri debetnych kartach (kreditku nemam) je podmienkou, aby karta mala na zadnej strane trojmiestny ciselny kod pre elektronicke transakcie. Ja mam najobycajnejsiu neebosovanu Visu Electron vydanu vo februari 2007 a tento kod uz obsahuje a tuto aj mam zaregistrovanu na PayPal.
A ked ten kod vzadu nemate, tak sa skuste popytat v banke - niektore banky ponukaju bezplatne abo za maly jednorazovy poplatok tzv. virtualnu platobnu kartu, ktora ten trojmiestny kod obsahuje a potom uz nie je ziadny problem.
Tiez mam karticku VISA Electron k uctu v sporitelni - EURO 26.. platba cez PayPal funguje bez najmensich problemov, ale najprv mi tiez PayPal kartu zamietaval - vtedy bolo treba zmenit "limit pre objednávku poštou".. Potom si PayPal previedol z uctu tusim ze 1,5€, ktore boli pouzite pri prvej platbe takze som o ne neprisiel..
u sporitelne treba iba zmenit ten limit aby si mohol paypal stiahnut prachy, ako je to u inych neviem ale mohlo by to byt rovnake
prečo nekupujete cez eBay - je to bezpečné, jednoduché, veľký výber a ceny si môžeš vyberať - ked sa pohrabete, tak sa najdu aj ceny nižšie ako na CHRC alebo wiggle. Ked neziženiem na anglickom , pozriem nemecký... zatial som vždy našiel čo som potreboval, či už na auto, alebo bicykel a za super ceny!!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=191
13.11. pisu mi ze sa ospravedlnuju, ale nemozu mi poslat ani paky Record ktore stale svietili ze su skladom
13.11. niekolko hodin na to mi boli od Chainu stiahnute dalsie peniaze z karty a nemam ani tusenia za co by to mohlo byt, ani mi nedavaju nejakym sposobom vediet ( este by som cakal keby mi vratili
14.11. hned rano pisem mail s tym aby mi vysvetlili celu situaciu ohladom stiahnutych penazi a oznamujem im ze odstupujem od objednavky a pozadujem vratenie vsetkych penazi
...doteraz mi neprisla ziadna odpoved, a ani status objednavky v ich systeme sa nejako nezmenil
takze vela stastia a pevnych nervov prajem vsetkym ich zakaznikom
ako overenu moc sa v tychto veciach nevyznam
edit:
už to tu bolo x-krát, ale aby si nemusel hladať...
http://www.zive.cz/Clanky/Navod-jak-nakupovat-na-eBay-a-platit-pres-PayPal/sc-3-a-142621/default.aspx
sakra ale asi do toho pojdem, ale az neskor o.O , lebo sa to oplati, ved len 661 evo stoji na SK 6tis..a stamad mam za 6tis. 661ku, giro kksku, a brile thor...
A ked ten kod vzadu nemate, tak sa skuste popytat v banke - niektore banky ponukaju bezplatne abo za maly jednorazovy poplatok tzv. virtualnu platobnu kartu, ktora ten trojmiestny kod obsahuje a potom uz nie je ziadny problem.
u sporitelne treba iba zmenit ten limit aby si mohol paypal stiahnut prachy, ako je to u inych neviem ale mohlo by to byt rovnake
edit:
už to tu bolo x-krát, ale aby si nemusel hladať...
http://www.zive.cz/Clanky/Navod-jak-nakupovat-na-eBay-a-platit-pres-PayPal/sc-3-a-142621/default.aspx
Dik dost si mi pomohol... dnes som bol v banke aktivoval som si platbu cez net a uz to ide v poho