chcelo by to opat pivko a vytriast zo seba kopec zazitkov... navrhujem KRISTIAN PUB vo stvrtok 05. juna 2008 19.00
ohlaste sa mi, nech pripadne rezervujem terasu s vyhladom
posledný komentár: 16. 1. 2010 o 21:10
posledný komentár: 9. 9. 2009 o 12:30
posledný komentár: 29. 3. 2008 o 19:39
- toto je Ceska. Prave som tam telefonovala, na 19.12. uz ma jednu miestnost (tu zadnu, kto to tam pozna) rezervovana nejaka partia. Ostavaju este miesta vo fajciarskej casti. Tak co, presuvame sa z Kristiana do Ceskej pivnice?
Komu dym vadi, pojde von.
Vybavene.
P.S. Ak su na zmenu lokalu zavazne dovody, tak sem konkretny uvedte (zatial som taky nezaregistroval), inak pls. prestanme riesit banalne detaily typu tam su vyssie stropy a pod. lebo sa na nicom nikdy nezhodneme. Demokracia ma tiez svoje hranice a tu uz sa to zvrhava k anarchii...
P.S. Ak su na zmenu lokalu zavazne dovody, tak sem konkretny uvedte (zatial som taky nezaregistroval), inak pls. prestanme riesit banalne detaily typu tam su vyssie stropy a pod. lebo sa na nicom nikdy nezhodneme. Demokracia ma tiez svoje hranice a tu uz sa to zvrhava k anarchii...
oki, v tom pripade sa budeme vidiet len na vyjazdoch
lebo na vyjazdoch sa stretavame kvoli ludom a nie kvoli stolom, ale ked ide clovek do senku, chce sa tam citit prijemne, co je zavisle subjektivne aj od vysky stropu a umiestnenia ludi v miestnosti. ziadna anarchia nie je. padli dva navrhy, co je podla mna az nezvyklo sporiadany sposob navrhu zmeny, ked si uvazime ze novy "Varin" sa navrhuje bezvysledne uz niekolko tyzdnov...
Jezus, zlato, nie tak defenzivne ku zmenam
.
ps: dobre vies, ze sa neda zorganizovat stretnutie aby boli vsetci spokojni, tak nebud protivny
ps2: skocim k tebe, tentokrat s fernetom v ruke miesto rajdov, a spravime si stretko k 100% vseobecnej spokojnosti
Rychlost obsluhy
Kvalita ponuky (pivo, vino, nealko, nejake tie chlebiky s cibulou)
Prostredie, kde sa v pohode zmesti 20-30 ludi a bude sa dat v pohode presuvat medzi stolmi.
Pokail mozno nefajciarske prostredie, kedze sme tu vacsina nefajciarov.
Niesom z Blavy takze to nechavam na Vas.
Jezus je defenzivny, lebo som mu to nakazal... rozriesim spory a objednal som Kristiana - uplne zadnu miestnost pre ca. 30 ludi - bude len pre nas... a kapustnica mozno tiez
demokracia je naprd, treba diktatora... takze sa na vsetkych tesim 19.12.2008 o 19.00 v Kristian Pub
PS
od 01.01. rad prenecham iniciativu na druhych diktatorov
Dufam, ze Vas trochu potesi nas trosku predcasny vianocny darcek pre Vas... a ze nam ho i pomozete chranit....
Inak, asi sa zucastnim... posedenia v Kristiane
Duško, bude aj niečo bez mäska?
P.S. Inak toto je urcite najlepsie riesenie s ktorym budu spokojni snad uplne vsetci - garantovana rezervacia, sukromna miestnost pre naozaj dost ludi, priestorove podmienky luxusne, hluk ziadny, kapustnica...