- toto je Ceska. Prave som tam telefonovala, na 19.12. uz ma jednu miestnost (tu zadnu, kto to tam pozna) rezervovana nejaka partia. Ostavaju este miesta vo fajciarskej casti. Tak co, presuvame sa z Kristiana do Ceskej pivnice?
OK, vidim ze cela tato diskusia smeruje do nekoncenej spiraly, kedze kazdy podnik ma aj slabe stranky. Zamyslite sa pls. nad tym, ci je tak dolezite aby sme menili osvedcene miesto, ked je prvorade stretnutie ludi a nie to, ci su stoly blizko abo daleko od seba.
P.S. Ak su na zmenu lokalu zavazne dovody, tak sem konkretny uvedte (zatial som taky nezaregistroval), inak pls. prestanme riesit banalne detaily typu tam su vyssie stropy a pod. lebo sa na nicom nikdy nezhodneme. Demokracia ma tiez svoje hranice a tu uz sa to zvrhava k anarchii...
OK, vidim ze cela tato diskusia smeruje do nekoncenej spiraly, kedze kazdy podnik ma aj slabe stranky. Zamyslite sa pls. nad tym, ci je tak dolezite aby sme menili osvedcene miesto, ked je prvorade stretnutie ludi a nie to, ci su stoly blizko abo daleko od seba.
P.S. Ak su na zmenu lokalu zavazne dovody, tak sem konkretny uvedte (zatial som taky nezaregistroval), inak pls. prestanme riesit banalne detaily typu tam su vyssie stropy a pod. lebo sa na nicom nikdy nezhodneme. Demokracia ma tiez svoje hranice a tu uz sa to zvrhava k anarchii...
oki, v tom pripade sa budeme vidiet len na vyjazdoch
lebo na vyjazdoch sa stretavame kvoli ludom a nie kvoli stolom, ale ked ide clovek do senku, chce sa tam citit prijemne, co je zavisle subjektivne aj od vysky stropu a umiestnenia ludi v miestnosti. ziadna anarchia nie je. padli dva navrhy, co je podla mna az nezvyklo sporiadany sposob navrhu zmeny, ked si uvazime ze novy "Varin" sa navrhuje bezvysledne uz niekolko tyzdnov...
Jezus, zlato, nie tak defenzivne ku zmenam . mame na to este tri tyzdne, takze klidek salamik, dlhsie ako "Varin" to snad nebude
Ja som vo väcsine veci dost konzervativny a v zmene miesta nevidim ziadny prinos (resp. ziadny prinos bez zhorsenia ineho parametra), takze preto zmenu nepodporujem. Ale samozrejme sa prisbosobim väcsine. Otazkou je, kto je väcsina, kedze tu zatial diskutujeme asi tak piati... Ale OK, som zvedavy na to, ci bude zmena pozitivna. Danka, zorganizuj to pls. tak, aby bolo vsetkym vyhovene a aby nikto nemal vyhrady. Ja som na tomto poli evidentne zlyhal. Dik.
Roman, prepac. neber to osobne a neurazaj sa, prosim
.
ps: dobre vies, ze sa neda zorganizovat stretnutie aby boli vsetci spokojni, tak nebud protivny
ps2: skocim k tebe, tentokrat s fernetom v ruke miesto rajdov, a spravime si stretko k 100% vseobecnej spokojnosti
Nechcem sa do toho miesat, az tak casto s vami nechodim. Ale aj ja by som bol za zmenu lokalu. To vyrocne stretnutie by som kludne nechal v Kristiane. a na dalsie by som uz spravil tu zmenu...ale musia byt (bolo by fajn pre ostatnych vediet do coho ideme) potvrdene nejake referencie od aspon 1-2 ludi aky je to podnik: Rychlost obsluhy
Kvalita ponuky (pivo, vino, nealko, nejake tie chlebiky s cibulou)
Prostredie, kde sa v pohode zmesti 20-30 ludi a bude sa dat v pohode presuvat medzi stolmi.
Pokail mozno nefajciarske prostredie, kedze sme tu vacsina nefajciarov.
Jezus je defenzivny, lebo som mu to nakazal... rozriesim spory a objednal som Kristiana - uplne zadnu miestnost pre ca. 30 ludi - bude len pre nas... a kapustnica mozno tiez
demokracia je naprd, treba diktatora... takze sa na vsetkych tesim 19.12.2008 o 19.00 v Kristian Pub
PS od 01.01. rad prenecham iniciativu na druhych diktatorov
Aby ste sa tu stale nehadali, pozrite si i toto: viewtopic.php?f=10&t=18219
Dufam, ze Vas trochu potesi nas trosku predcasny vianocny darcek pre Vas... a ze nam ho i pomozete chranit....
Inak, asi sa zucastnim... posedenia v Kristiane
Dudo, uplne cele si to pokazil! Tak krasne sme sa s Dankou dotahovali a Ty si len tak zarezervujes sukromnu VIP miestnost. Toto sa robi kamaratom? Teraz si ma Danka nebude musiet udobrovat.
P.S. Inak toto je urcite najlepsie riesenie s ktorym budu spokojni snad uplne vsetci - garantovana rezervacia, sukromna miestnost pre naozaj dost ludi, priestorove podmienky luxusne, hluk ziadny, kapustnica... copyrightwww.bahno.cz www.bahno.cz
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- toto je Ceska. Prave som tam telefonovala, na 19.12. uz ma jednu miestnost (tu zadnu, kto to tam pozna) rezervovana nejaka partia. Ostavaju este miesta vo fajciarskej casti. Tak co, presuvame sa z Kristiana do Ceskej pivnice?
Komu dym vadi, pojde von.
Vybavene.
oki, v tom pripade sa budeme vidiet len na vyjazdoch
lebo na vyjazdoch sa stretavame kvoli ludom a nie kvoli stolom, ale ked ide clovek do senku, chce sa tam citit prijemne, co je zavisle subjektivne aj od vysky stropu a umiestnenia ludi v miestnosti. ziadna anarchia nie je. padli dva navrhy, co je podla mna az nezvyklo sporiadany sposob navrhu zmeny, ked si uvazime ze novy "Varin" sa navrhuje bezvysledne uz niekolko tyzdnov...
Jezus, zlato, nie tak defenzivne ku zmenam
.
ps: dobre vies, ze sa neda zorganizovat stretnutie aby boli vsetci spokojni, tak nebud protivny
ps2: skocim k tebe, tentokrat s fernetom v ruke miesto rajdov, a spravime si stretko k 100% vseobecnej spokojnosti
Rychlost obsluhy
Kvalita ponuky (pivo, vino, nealko, nejake tie chlebiky s cibulou)
Prostredie, kde sa v pohode zmesti 20-30 ludi a bude sa dat v pohode presuvat medzi stolmi.
Pokail mozno nefajciarske prostredie, kedze sme tu vacsina nefajciarov.
Niesom z Blavy takze to nechavam na Vas.
Jezus je defenzivny, lebo som mu to nakazal... rozriesim spory a objednal som Kristiana - uplne zadnu miestnost pre ca. 30 ludi - bude len pre nas... a kapustnica mozno tiez
demokracia je naprd, treba diktatora... takze sa na vsetkych tesim 19.12.2008 o 19.00 v Kristian Pub
PS
od 01.01. rad prenecham iniciativu na druhych diktatorov
Dufam, ze Vas trochu potesi nas trosku predcasny vianocny darcek pre Vas... a ze nam ho i pomozete chranit....
Inak, asi sa zucastnim... posedenia v Kristiane
Duško, bude aj niečo bez mäska?
P.S. Inak toto je urcite najlepsie riesenie s ktorym budu spokojni snad uplne vsetci - garantovana rezervacia, sukromna miestnost pre naozaj dost ludi, priestorove podmienky luxusne, hluk ziadny, kapustnica...