Na tabuliach su i popisy okruhov Green bike Tour, par fotiek, vyskove profily a nieco i o predajni Green bike... ci o orientacnom behu.
Boli by sme rady, ak Vam mapa pomoze sa zorientovat v okoli BA, mate tam siet vsetkych cyklotras a turistickych chodnikov, podarilo sa nam nechat dokreslit i nejake nove veci do mapy, a opravit i nejake chyby v nej... Prilozil som i maly vyrez mapy, aby ste mali predstavu, co na tej tabuli je...
Dufame, ze mapa tam vydrzi dlhsie, a ze nebude o par dni znicena...
posledný komentár: 11. 7. 2017 o 15:23
Kopie nemam urobene, vieme urobit dalsie, len to stoji nemale peniaze....
Ale verim, ze bikeri su natolko vyspeli, ze si nebudu nicit nieco, co im moze pomoct... Je tam zakreslenych dost veci, co pozna nie vela bikerov...
Snad si to, ako bikeri postrazime, aby nam tu mapu niekto neznicil... Dufam, ze sa prida i komunita z Kristiana..
Len taka mala otazocka - stranka www.cykloeko.sk co je na mape zatial asi nefunguje, ze?
Len taka mala otazocka - stranka www.cykloeko.sk co je na mape zatial asi nefunguje, ze?
Zatial nefunguje stranka www.cykloeko.sk, ale coskoro sa tam zobrazia i ine aktivity, nieco ma zostat ako prekvapenie...
Nahodou sa ta mapa neda zohnat v elektronickej forme? Potesila by....
Snad je BK dostatocne v prdeli pre vandalov.
Laco myslím že mnohí ľudia Ti budú blahorečiť. ďakujem v mene BIKEROV a aj turistov . Je super, že mapy sú v dvoch mierkach. Určite to nebolo jednoduché vybaviť osadenie tej mapy ale naskytuje sa mi otázka. Dožijú sa Karpaty takýchto máp viacej? Tie existujúce dožívajú väčšinou pre všeliakých "DOBRÁKOV "
Radi by sme v buducnosti este osadili 4 kusy tejto mapy, ak o ne bude zaujem...
Lokality uz mame vytipovane, ak by ste vsak mali dobry tip na osadenie takejto mapy, napiste nam...
Radi by sme sa dohodli i s Mestskymi lesami, a vymenili ich uz zastarale mapy za taku, ako sme osadili na bielom krizi... Ak budu samozrejme chciet....
Este raz dik za ohlasy....