ps2: skocim k tebe, tentokrat s fernetom v ruke miesto rajdov, a spravime si stretko k 100% vseobecnej spokojnosti
A čo my ostatní?
Dudo: Správne, je to tvoja téma a volá sa Kristián!
Mačka rozpíli tie svoje carbonové kofolové slamky a kto si vytiahne najkratší kus, ten organizuje stretká celý budúci rok, nech si nemyslí, že je to len tak "poď klobáska, spapám ťa"!
Myslím tým len tých, čo sú tak strašne za zmeny!
...
P.S. Inak toto je urcite najlepsie riesenie s ktorym budu spokojni snad uplne vsetci - garantovana rezervacia, sukromna miestnost pre naozaj dost ludi, priestorove podmienky luxusne, hluk ziadny, kapustnica...
děte do prdele , na toto sa neda povedat krive slovo
.
ps: 2 Jezus - psssst
ale fn fn fn nie je fnukanieeee ... nepoznas?
Ako chytis zajaca v zime?
Das mrkvu do snehu a pred nu nastavis ziletku.
Zajac pride ... pozera ... a krutiac hlavou (cim si podreze krk na ziletke) hutorie: fn fn fn ... mrkva v zime?
joj ... preco sme dali ten termin az 19.? .... kua kua .... ja sa nebudem moct zucastnit ... mame 19. firemnu akciu (mimo BA) az do soboty ... kua kua ... ... nedela je OK, ale piatok ... hmmm .... mrzi ma to, velmo som sa na vas tesakoval ... tak aspon ta nedela ...
... Jezus ... Ty kolieskova korcula ... ... OK dostal si ma ... ale ked budes velky, tak pochopis ... (minuly rok ma tam vyhlasili za pracovnika roka, tak cakam repete ... minuly rok mi dali komp za 100litrov, teraz ocakavam bike za sto litrov .... ).
Tak to ma tesi, ze som podla Teba maly. A nechcem Ti kazit radost, ale neda mi - Ty ked budes velky pochopis, ze aj keby si bol 5 krat pracovnikom roka, tak bike nikdy nedostanes.
EDIT: Este si to dobre rozmysli s tou ucastou, lebo na MTB Trophy sa v druhej abo tretej etape "nahodou" stratis v hustom lese Beskydov.
... moooj ... nevieeem kto tu ma najvacsie skusenosti so stracanim sa ... a ani husty les na to nepotrebujes
Ale dik za upozornenie, budem sa ja radsej drzat Duskovho zadku ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dudo: Správne, je to tvoja téma a volá sa Kristián!
Mačka rozpíli tie svoje carbonové kofolové slamky a kto si vytiahne najkratší kus, ten organizuje stretká celý budúci rok, nech si nemyslí, že je to len tak "poď klobáska, spapám ťa"!
Myslím tým len tých, čo sú tak strašne za zmeny!
P.S. Inak toto je urcite najlepsie riesenie s ktorym budu spokojni snad uplne vsetci - garantovana rezervacia, sukromna miestnost pre naozaj dost ludi, priestorove podmienky luxusne, hluk ziadny, kapustnica...
děte do prdele
.
ps: 2 Jezus - psssst
Ako chytis zajaca v zime?
Das mrkvu do snehu a pred nu nastavis ziletku.
Zajac pride ... pozera ... a krutiac hlavou (cim si podreze krk na ziletke) hutorie: fn fn fn ... mrkva v zime?
EDIT: Este si to dobre rozmysli s tou ucastou, lebo na MTB Trophy sa v druhej abo tretej etape "nahodou" stratis v hustom lese Beskydov.
Ale dik za upozornenie, budem sa ja radsej drzat Duskovho zadku ...
nemchapem...
No toto. tak to som netusil ze na zavodoch sa aj takeho sluzby poskytuju.
Máš "zlaté písky"..