Kazdy z tychto ludi dostane nad obrazok svojej postavicky text "predajca" (alebo ak mate vhodnejsi napad sem s nim, ak nemate bude predajca)
Preto by som rad poprosil vsetkych, ktorych sa to tyka aby sa dobrovolne prihlasili, bud v tejto teme, alebo cez sukromnu spravu do konca buduceho tyzdna aby sme ich mohli onalepkovat
vdaka
1. nech si dany clen nerobi reklamu atd.,
2. aby kazdy vedel, ze ma cykloobchod a moze sa na neho obratit ohladom kupi niecoho na bike,
3. nieco ine...
Osobne som asi za neoznackovanie. Stari clenovia zvacsa vedia, kto je kto (aj ked ja napr. neviem). Novi clenovia sa casom rozhliadnu a take "neposlusne vsadeodpovedajuce deti (hehe)" maju smolu. No naozaj sa neviem jednoznacne priklonit ani k jednej strane. Asi sa hodi riesenie SERTE NA TO.
nie, ale tento postup bol odsuhlaseny aj sefom
2. aby kazdy vedel, ze ma cykloobchod a moze sa na neho obratit ohladom kupi niecoho na bike,
3. nieco ine...
ja si myslim, ze by z toho mali vyliezt vsetky tri, len by sa malina to ludia pozriet z oboch stran a nebat sa stale komunizmu a toho ze to je len zaciatok velkeho lovu
Zle si to napísal... Asi si sa pomýlil. Nemalo to náhodou znieť:
Som rád že ste ma v mojich príkladoch našli. hehe
nesuhlasim s kategorizaciou a skatulkovanim uzivatelov fora.... alebo v opacnom pripade prosim doplnit podstupen, aby som videl rozdiel medzi zastupcom velkej firmy - dovozcu a drobnym "Sportshopom"
... a este, aj ja chcem byt evidovany ako predajca, zivnost na to mam pridelenu...
nie som velkym zastancom takehoto riesenia, ale som zastancom nejakeho riesenia (toto znie dost alibisticky
Ja si cenim, ze velke mnozstvo zastupcov roznych firiem tu diskutuje s bikermi a deli sa o skusenosti. Na druhej strane je jasne, ze si tym troska nadhanaju business pre seba (a to nie je nic zle, pokial to nerobia okato). A urcite nikto nespochybni, ze si tu nasli mnozstvo aktualnych alebo potencialnych zakaznikov (minimalne niektori). Takze moja idea by bola skor: ak im forum pomohlo pri businesse, tak to nejakym sposobom foru vratit. Nehovorim o financnej odmene, skor nieco spravit pre komunitu - akcia, workshop (ako servisovat bike napr.), zlava pre foristov atd. Alebo reklamou na MTBiker.sk, z ktorej peniaze by isli na podobne veci.
Viem, ze som to zobral za iny koniec ako marecej, tak som zvedavy na reakcie.
Tož vsjo.
Tliachajú pitchoviny, dokonca ani nie po slovensky a nepoužívajú vyhľadávania!!!
Toto by mohlo byť riešenie.
Veď keď som predajca tak nech to o mne vedia aj v ......
napr. Turbi
Turbi a matt su len príklad
inak ten cervov pohlad na vec je zaujimavejsi ... tam by sa to moholo uberat
Uplny suhlas.....
Ak naozaj ziskali nieco tym, ze tu uverejnuju prispevky, najlepsia odmena pre nas su ich postrehy, skusenosti a udrziavanie urovne fora. Som proti nalepkam.
a) proti aby neboli automaticky ich vyjadrenia pokladane za ucelove (toto ma nenapadlo)
b) za aby clovek vedel na koho sa obratit s konkretnym problemom
Tazko si vybrat. Na kazdy pad ked je tolko hlasov proti tak navrhujem pustit do stratena.
- Ak som oficialne oznaceny ako predajca, mozem vyuzit vyhodu v tom, ze sa na mna clen fora obrati ked chce nieco kupit alebo mu priamo v diskusii mozem spravit konkretnu ponuku a uz nikto nemoze pindat, ze si tu robim biznis a porusujem pravidla fora, lebo to mam oznacenim odobrene priamo od admina a moderatorov. Ano, ak chcem zacat robit biznis vo väcsom a robit ponuky priamo vo fore, tak by sa patrilo zaplatit si nejaky banner na uvodnej stranke ako dalsiu formu reklamy kedze forum zacnem vyuzivat ako predajny kanal, ale ak som len diskutujuci a obcas sa nieco pritrafi, tak za to by som platit nemal. To potom mozem zacat zadarmo inzerovat v sekcii Bazar na uvodnej stranke a nemusim stracat cas vychovavanim deticiek v nekonecnych diskusiach...
- Ak som z cyklosfery a travim tu svoj cas okrem ineho aj "vychovavanim" mladej generacie a obcas nieco na oplatku ziskam (ale ziska aj ten, kto sa na mna obrati), tak podla mna nie je OK, aby som este musel platit nejake "clenske" za to, ze mozem na fore diskutovat. To by potom musel platit "clenske" aj ten, co si odo mna nieco kupi za vyhodnejsiu cenu, lebo ten tiez ziskal.
- Oznacenie by malo byt na dobrovolnej baze. Prikazovat niekomu aby sa dal povinne oznacit nema vyznam a nie su paky na to, aby sa oznacili vsetci (aj ti, co nechcu).
- A este podstatna vec: Ked mi ako predajcovi chce niekto tu na fore robit free reklamu, tak preco nie.
Kto však nejaký predajca nevie čítať, ani nemohol pochopiť, že podstata tejto témy je na dobrovoľnej báze. Marecej sa jasne pýtal, kto je predajca, nech sa prihlási a dostane vysačku. Kto to nechce, nech čusí!
V ucasti predajcov vo forach vidim skor pozitivum pre ostatnych ako pre nich samotnych, neverim ze sa da urobit nejaky superbiznis cez forum, ale ich nazory povazujem za najkvalifikovanejsie zo vsetkych.
Ak ma byt niekto oznaceny ako predajca a dobrovolne sa k tomu prizna, co podla mna ma znamenat: Daj si pozor na tohto cloveka, lebo ti nemusi radit preto ze chce pomoct, ale preto aby spravil kseft, tak by som umoznil predajcom priamo vo fore predkladat cenove ponuky, z toho by zase profitovali len uzivatelia fora, lebo by sa dostali k zaujimavejsim cenam ako niekde v kamennom obchode.