Kazdy z tychto ludi dostane nad obrazok svojej postavicky text "predajca" (alebo ak mate vhodnejsi napad sem s nim, ak nemate bude predajca)
Preto by som rad poprosil vsetkych, ktorych sa to tyka aby sa dobrovolne prihlasili, bud v tejto teme, alebo cez sukromnu spravu do konca buduceho tyzdna aby sme ich mohli onalepkovat
vdaka
PREDAJCOVIA vdaka.
myslim, ze sme sa tym skatulkovanim trochu odklonili od cervovho zameru... skusme dat navrhy, ako sa reciprocne odmenit foru aj bez nutneho oznackovania...
PS : kedze je tu rôzna zmes prispevkov a nazorov asi to nevyriesime a uz vôbec nie bez nazoru tych, ktorych sa to tyka.
P.S. Ak nikto nebude mat dobrovolny zaujem posobit na fore oficialne ako predajca, tak zostanme my radsej pri povodnom stave ako to fungovalo doteraz, lebo sa to tu vsetko *****
Jezus, aj napriek tomu ze som to nenapisal celkom jasne si pochopil co som tym myslel
Vsetko funguje dobre tak do toho nevrtajme. Howgh
Ktory prispevok ??????
predpokladam, ze to monitor chytil
Robim v obore, nikoho som nenutil kupovat u nas ani nebudem nutit, je mi uplne jedno na com kto jazdi, pokial to neni lopata, pokial niekto lopaty nepredava, alebo priamo nekradne.
ale predajca niesom, takze ma oznacovat nemusite
to by mohlo byť fajn, akurát sa určite nájde nejaký expert, čo by si to nastavil naopak, čo ale nemusí byť nutne problém
Ak by sa ukazalo ze to prinasa vysledky tak by sa aj Cervove zamery lahsie presadzovali.
Ako rozdelite ludi do sekcii podla toho ci sa v tom vyznaju a ci maju k tomu co povedat?
Pre oznaceneho zastupcu nejakej znacky bude este horsie ostat objektivnym.