Nechcem byť veľmi zlý a priznám sa, že je mi to vcelku aj dosť jedno, ale čisto z hľadiska odborného je ten leták strašný a keby som bol funkcionárom Slomba, okamžite by som ho stiahol z webu. Ako chcete obhajovať záujmy bikerov, keď na oficialnej stránke organizácie visí amatérsky leták na úrovni deviatej triedy základnej školy, plný chýb a prehreškov proti základným pravidlám všetkého, na čo si spomeniete - pravopisu, štylistiky, grafiky, marketingu, lobingu ... ? Veď z Vás budú mať Vaši partneri srandu...
diky diky Cakal som na reakcie a prisli...chlapci je to uz par mesiacov co som mal v hlave tento letak,oslovoval som viacerych ludi hlavne zo Slomby ze s tym potrebujem pomoct,bohuzial bez nejakeho aktivnejsieho pristupu.Odpovede stylom "hm,tak to urob...je to fajn".Tak som sa nastval a urobil som to ako som vedel,inak by sme sa zrejme nikde nedostali a bolo by stale pri reciach ze Slomba ma malo clenov atd...V tom clanku som Vas vyzval na nejake dotiahnutie,ten letak vobec nemusi byt konecna forma,ak to viete lepsie budem vazne len rad ak to dotiahnete! Nechcel som to davat priamo tu,nie vsetci su clenovia a debata okolo toho by nemusela byt 100% plodna...Takze ak je niekto dobry napr.v grafike ci marketingu,tak to prerobte a postnite...
ps:za hrubky sa ospravedlnujem,tie som nejak prehliadol...
ps2:Jaroh v dobe ked som chodil do zakladky deviatka este nebola tak sa ospravedlnujem
Warzone, moj prispevok nie je kritika Teba - naopak, kazda iniciativa sa ceni a nikto uceny z neba nespadol. Je to kritika komunikacnej politiky Slomby.
mily jaroh, slomba JE amaterska organizacia a kazda aktivita clena sa velmi ceni. Slomba nezamestnava ziadneho grafika, slovencinara ani marketingoveho pracovnika. Par veci v slombe je stylom "ved treba to urobit", "urob a bude to fajn" atd, preto je dobre, ked sa celnovia aktivizuju a nejako prispeju. Varime z toho co mame, ci mame dat cely "rozpocet" slomby na jeden navrh letaku?
Mily Vladol, skúsim ešte raz: nekritizujem návrh letáku, kritizujem, že ten leták visí na titulnej strane www.slomba.sk. Na to, aby si ho odtiaľ stiahol, predsa nepotrebuješ grafika a celoročný rozpočet.
...Slomba nezamestnava ziadneho grafika, slovencinara ani marketingoveho pracovnika....
Vlado neprehanaj. Na to aby bol text v oficialnom letaku napisany spisovne netreba slovencinara!! Preboha ved ked som to videl tak mi oci vyskocili. Ved ked uz nic ine tak si vsimnem to co podciarkuje word ako gramaticke chyby!!!!!!! a opravim to nie?
Z grafickej stranky - vypnut to hlupe sikme pismo! Odstranit "paradny" ramcek. Vytvorit adekvatne pozadie alebo minimalne roztiahnut vrchny obrazok na celu sirku stranky... Zarovnenie do stredu "a la dedinska diskoteka" sa uz dnes moc nedava - treba viac odstavcov, lebo text je neprehladny a DLHY...atd.
... som ochotny pomoct - nech ma kontaktuje autor (ked som dobre pochopil tak warzone) ak ma zaujem o pomoc
miso vitam tvoju aktivitu, letak mozes kludne upravit podla svojich predstav a poslat ho povedzme warzonemu alebo mne a niekto z nas to supne na stranku. ja som rad, ked su ludia aktivni aj niecim inym ako recami
chlapci ak je niekto ochotny pomoct,stiahnite to,prerobte a poslite mi to spat.Ja ten povodny zmazem a nahradim vylepsenym.Alebo urobime to este lepsie...zakladam novy thread,kde si ten letak mozeme vysperkovat a vystilizovat...koniec tejto temy tu.
lahko sa kritizuje, tazsie je posadit sa pred prazdny monitor a nieco zo seba vysukat;
takze podho kritizovat :
- vacsina ludi nebude čítat dlhy text, text by mal mat tak dve tri vety - nie velmi rozvite
- fotka noveho singlu na letaku ma osobne tesi, ale je staticka, mal by byt na nej biker v akcii
- chcelo by to nejake motto kampane, napr. parafrazujuc Valkove verše "domov sú ruky kde mozes plakat" takymto: "SLoMBA su rodina kde nie si sam"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
keď sa to opraví, bude to vyzerať ďaleko lepšie...
ps:za hrubky sa ospravedlnujem,tie som nejak prehliadol...
ps2:Jaroh v dobe ked som chodil do zakladky deviatka este nebola tak sa ospravedlnujem
Vlado neprehanaj. Na to aby bol text v oficialnom letaku napisany spisovne netreba slovencinara!! Preboha ved ked som to videl tak mi oci vyskocili. Ved ked uz nic ine tak si vsimnem to co podciarkuje word ako gramaticke chyby!!!!!!! a opravim to nie?
Z grafickej stranky - vypnut to hlupe sikme pismo! Odstranit "paradny" ramcek. Vytvorit adekvatne pozadie alebo minimalne roztiahnut vrchny obrazok na celu sirku stranky... Zarovnenie do stredu "a la dedinska diskoteka" sa uz dnes moc nedava - treba viac odstavcov, lebo text je neprehladny a DLHY...atd.
... som ochotny pomoct - nech ma kontaktuje autor (ked som dobre pochopil tak warzone) ak ma zaujem o pomoc
lahko sa kritizuje, tazsie je posadit sa pred prazdny monitor a nieco zo seba vysukat;
takze podho kritizovat :
- vacsina ludi nebude čítat dlhy text, text by mal mat tak dve tri vety - nie velmi rozvite
- fotka noveho singlu na letaku ma osobne tesi, ale je staticka, mal by byt na nej biker v akcii
- chcelo by to nejake motto kampane, napr. parafrazujuc Valkove verše "domov sú ruky kde mozes plakat" takymto: "SLoMBA su rodina kde nie si sam"