Takže ak si niekto zmyslí ísť niekedy so mnou nech sa hlási. Sem tam som ochotný sa aj prispôsobiť.
UPOZORNENIE: Ranné vstávanie o ôsmej u mňa nehrozí!
No tak ten prejazd cez tu vodu som absolvoval aj ja nedavno, este tam bolo aj trosku snehu a tesne pred koncom som tam vbehol do jamy a dielo bolo dokonane. Juj aj omrzliny boli na nohe...
škoda že nás tá biela .urva zastavila. Som Vám chcel naše dzedziny z rozhladne ukázať. hehe
´Takže náš ciel musíme ešte niekedy doraziť aby sme mohli na vrchole zapichnúť zástavku. hehe
A nezabudnite! Všetky cesty vedú do Ríma, na Homolu a samozrejme do Kučišdorfu. hehe
Turbi: neboj už to má spočítané. Budúci výkend sľubujú už 15-18 stupňov.
Nabudúce sa pripojím aj ja. Už mi nebude dúfam tiecť z nosa ako z "ustředního topení".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: Jezus tak diiik ...
Účasť bratislavských lemier vítaná. hehe
okolo 17:00 sme sa akurat odtial vracali s beziek.
zajtra tam budeme znova
V sobotu tam poobede budeš?
pokusim sa skontaktovat ta
S Fénom ideme na drobné potulky v okolí PK. Kto chce nech sa pridá a napíše.
Ale pekny vylet ste mali.
´Takže náš ciel musíme ešte niekedy doraziť aby sme mohli na vrchole zapichnúť zástavku. hehe
A nezabudnite! Všetky cesty vedú do Ríma, na Homolu a samozrejme do Kučišdorfu. hehe
Turbi ok berem, Ano heslo výjazdu
Nabudúce sa pripojím aj ja. Už mi nebude dúfam tiecť z nosa ako z "ustředního topení".