No bolo by na čase zorganizovať nejaké podobné stretnutie pri pive a iných destilátoch pre ľudí zo ZA. Semester na VŠ už začal, čiže aj študenti hádam dôjdu, navrhujem opäť Kúsok šťastia (na plavárni) cca o 19:00 v utorok 26.2.2008. Čo vy na to?
heh, chlapci, je sice pravda, ze Zilina je po ceste, ale to ta cesta najskor musi byt a väcsi problem je, ze je to predsalen daleko aj z jedneho aj z druheho smeru.. cize, z toho vyplyva, ze vsetci sa mozeme stretnut v Kristiane aj s alenkou a jej kolacikmi
hehe teda že páči ... je to zmena a úplne neznáme prostredie ... len málo technického terénu a nebola partia tak som bez mapy blúdil na Skorušinú cez Zabiedovo ... fakt som pochyboval o tom že idem dobre keď po 16 km za Zábiedovom bol len les a žiaden orientačný znak ktorý som dostal od chalanov v miestnom cykle hneď za mostíkom ponad Oravu pri Mestskom úrade ... ďaľší deň zas Javorový vrch a až na vysielač Magurka myslím ... a potom smer Trstená a pred Trstenou na Uhlisko a dole do Tvrdošína celkom to už poznám no o tých pár mesioacov sa určite ozvem ...treba partiu a áno páčilo sa ... a na záver som absolovoval cestu domov po asfalte necelých 100km za 4 hodiny cca smer Námestovo > Zákamenné > Oravská lesná > Vychylovka > Lutiše > Krasňany
aaaach, to je super v dalekom svete pocut zname nazvy - home sweet home - a Magurka je moja absolutna srdcovka : tesim tesim na leto
P.S. Pekne si nam to tam prejazdil a ta cesta naspät - hmm, klobuk dole..
až teraz som si všimol že sme v therade o stretku nevadí sorry za OT
tak tak aj ja sa teším ... ešte by som rád preskúmal červenú smerom na Kubínsku hoľu teda zo sedla pod Magurkou smer Budín ale o tom potom ... takže v termíne od júna do augusta sa určite zastavím na 3-4 dni potom napíšem
p.s. pojazdiť som to mohol aj viac a cesta späť naháňal dážď .. pome PM
inak, sa dost cudujem, ze Ta ten dazd neponahanal viac - niekedy mam pocit, ze u nas hore len prsi a prsi.. oukey, v novom diari si poznacim, ze na jun-august si nemam nic planovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No to mám normálne prieser, že som odišla so schôdze.
Jasné, veď vidíš, že som obetovala aj časť výročnej členskej schôdze cyklopozitívu, za čo mám teraz u Terryho prieser.
nie len vyzeraju chutne, ale chutne aj su. missy a preco neprides ty do ZA?
Alenka Ti pošle recept a môžeš vypekať..chlapci v BA to ocenia...
takže už sa teším
(jooj tie spomienky na leto)
P.S. Pekne si nam to tam prejazdil a ta cesta naspät - hmm, klobuk dole..
tak tak aj ja sa teším ... ešte by som rád preskúmal červenú smerom na Kubínsku hoľu teda zo sedla pod Magurkou smer Budín ale o tom potom ... takže v termíne od júna do augusta sa určite zastavím na 3-4 dni
p.s. pojazdiť som to mohol aj viac a cesta späť naháňal dážď .. pome PM
Veď ja som nepila, prečo by som mala zabudnúť. Ale príď čím skôr, kým neminiem osobný kredit na zľavu. Kľudne pošli aj maminu.