aby som nepribral dobre sa nadrbat a tyzden mi nechutí jest.
a trening? jazdit. nie je zle pocasie na bike, iba zle obleceny biker. no a samo sebou beh, lyze - aj ked som len tak cekol zopar stranok a uvidel tie ceny skipasov som ako po o*****. tiez asi nebudem tyzden jest . uz nevedia co pytat. hold sport cosi stoji. asi kupit nejake jazdene skialpy a mozem vlekarov(rozumej majitelov) okakat. tak asi priorita na dalsiu zimnu sezonu na zimny trening.
konnky blbost...ked ta raz v tretrach oziaba a mas na nohach dve hrube ponozky mozes byt obleceny aj v klimatexopolartecsuprilgoratexe a budes uhanat skratkami aby si uz bol co najskor v teplucku,ver mi
Okrem toho kto by kazdy den cistil tie nanosy blata z oblecenia ked prides z takeho terenu,tak max.raz tyzdenne alebo cisto asfalt.Bohuzial toto mokre pocasie sa treba venovat comusi inemu,vidim to ako prilezitost bikovy oddych
Inac s tymi cenami skipasov 100% pravda,skialp rulez a este ma k tomu aj tesi ze si zamakam,nielen spustam...
tretry vim o com hovoris. som prave preto kupil zimne a navleky predal svagrovi. navleky su na prd, brutalne taha od kufrou a celkovo podrážka je nie moc odizolovaná.
zimne vyjazdy davame aj my, ale tiez to mame tak na hod a pol, ono je to aj narocnejsie v tom snehu aj ked je udupany, iniciatívne som si spravil plaste s hrotmi a odvtedy uz v okoli PN zima a sneh nebola... uz sme jak v BA, sneh je 20.decembra od 20:00 - 22:00.
ak je to zdravotný problém ako choroba tak rucite ano aj ked musim welmi odolawat ale ak je to nejaka bolest niecoho tak len welmi malo drzim sa zasady co je durete to treba rozhybat....
2-3 x za tyzden spinning, sem-tam squash a nejaky ten vyjazd...
no aj ja som už zazimoval bike, ......takže makam v tomo štýle týždenne 2x spinning, plavanie 1,5 - 2 km, beh cca 3-5 km( príprava na horský triathlon na myjave ), sem tam posilňovňa...no a teraz sa mi nesmejte...... skákanie na švihadle 400x na ľavej , 400 x na pravej, 600 x spolu obidve.....ináč je to dobrá makačka, tep vybehne len taký fukot...odporúčam
ak je to zdravotný problém ako choroba tak rucite ano aj ked musim welmi odolawat ale ak je to nejaka bolest niecoho tak len welmi malo drzim sa zasady co je durete to treba rozhybat....
Sústreď sa a skús to napísať ešte raz. Tak, aby sme tomu rozumeli aj my, čo nechatujeme a ne-sms-kujeme...
Niekoľkokrát sa ti to už podarilo!
mna zaujímalo, či niekto z vás má pretrvávajúce zdravotné ťažkosti/ problém ( nemam na mysli chrípku, nádchu, a atď), ktorý ovplyvňuje váš šport - bike
napr. ja, niekedy sa rýchlo vysilím a nevládzem, a niekedy je to hocikedy z hocičoho, ale tak ja to mam dlhtopretrvávajúce
ale nedám sa odradiť od toho čo tak velmi oblubujem - milujem, preto je pre mna hmotnosť ( biku a komponentov) tiež podstatná, čo sa ludia v okolí na to dosť čudujú.
no aj ja som už zazimoval bike, ......takže makam v tomo štýle týždenne 2x spinning, plavanie 1,5 - 2 km, beh cca 3-5 km( príprava na horský triathlon na myjave ), sem tam posilňovňa...no a teraz sa mi nesmejte...... skákanie na švihadle 400x na ľavej , 400 x na pravej, 600 x spolu obidve.....ináč je to dobrá makačka, tep vybehne len taký fukot...odporúčam
svihadlo vobec neni hlupost je to dobra makacka robim to aj ja!
mna zaujímalo, či niekto z vás má pretrvávajúce zdravotné ťažkosti/ problém ( nemam na mysli chrípku, nádchu, a atď), ktorý ovplyvňuje váš šport - bike ...
ale nedám sa odradiť od toho čo tak velmi oblubujem - milujem, preto je pre mna hmotnosť tiež podstatná, čo sa ludia v okolí na to dosť čudujú.
Mne sa v dávnych časoch, keď som ešte aktívne hrával futbal utrafil fajnový úraz, krížová chrbtica dostala zabrať (to na obrázku sa podľa odvodovej komisie volá ploché nohy - je pravda že táto snímka vznikla keď už som to mal za 44 na podnet civilného lekára, ale borci nemali záujem reálne to diagnostikovať). Čo sa týka hmotnosti, tiež to nie je žiadna sláva, zrejme kvôli štítnej žlaze sa mi podarilo počas 3 rokov skočiť z 85 na 114 kg, ale po liečbe a trošku pravidelnejšom tréningu už to vyzerá tak, že v júni v Stráňavách nesplním podmienky pre zaradenie do kategórie TIR
na toto máš aj diagnózu, alebo to má byť normálne?
malé množstvo železa, chudokrvnosť, anémia, vysoký bilirubín, pravdepodobne aj nizky tlak, to vše dopľňa a ovplyvňuje pečeň. (v poslednej dobe začal aj ľavý kľb )
vraj sa stým mám naučiť žiť, mi bolo povedané. ako doležité je stravovanie a myslím, že aj psych. pohoda tiež.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Však stači pohybovať "bokáma"
a trening? jazdit. nie je zle pocasie na bike, iba zle obleceny biker. no a samo sebou beh, lyze - aj ked som len tak cekol zopar stranok a uvidel tie ceny skipasov som ako po o*****. tiez asi nebudem tyzden jest
konnky blbost...ked ta raz v tretrach oziaba a mas na nohach dve hrube ponozky mozes byt obleceny aj v klimatexopolartecsuprilgoratexe a budes uhanat skratkami aby si uz bol co najskor v teplucku,ver mi
Okrem toho kto by kazdy den cistil tie nanosy blata z oblecenia ked prides z takeho terenu,tak max.raz tyzdenne alebo cisto asfalt.Bohuzial toto mokre pocasie sa treba venovat comusi inemu,vidim to ako prilezitost bikovy oddych
Inac s tymi cenami skipasov 100% pravda,skialp rulez a este ma k tomu aj tesi ze si zamakam,nielen spustam...
No vidis, takze "tancovat" predsa len vies
Vie, len je prislis skromny
Začal som i posilovať, ale asi tam zaradim i behanie.
Tak ma napadlo, máte nejaký zdravotný problém, ktorý vám vplýva, ovplyvnuje športové aktivity?
no aj ja som už zazimoval bike, ......takže makam v tomo štýle týždenne 2x spinning, plavanie 1,5 - 2 km, beh cca 3-5 km( príprava na horský triathlon na myjave
Sústreď sa a skús to napísať ešte raz. Tak, aby sme tomu rozumeli aj my, čo nechatujeme a ne-sms-kujeme...
Niekoľkokrát sa ti to už podarilo!
postačia aj schody, hore - dole
napr. ja, niekedy sa rýchlo vysilím a nevládzem, a niekedy je to hocikedy z hocičoho, ale tak ja to mam dlhtopretrvávajúce
ale nedám sa odradiť od toho čo tak velmi oblubujem - milujem, preto je pre mna hmotnosť ( biku a komponentov) tiež podstatná, čo sa ludia v okolí na to dosť čudujú.
svihadlo vobec neni hlupost je to dobra makacka robim to aj ja!
ale nedám sa odradiť od toho čo tak velmi oblubujem - milujem, preto je pre mna hmotnosť tiež podstatná, čo sa ludia v okolí na to dosť čudujú.
Mne sa v dávnych časoch, keď som ešte aktívne hrával futbal utrafil fajnový úraz, krížová chrbtica dostala zabrať (to na obrázku sa podľa odvodovej komisie volá ploché nohy - je pravda že táto snímka vznikla keď už som to mal za 44 na podnet civilného lekára, ale borci nemali záujem reálne to diagnostikovať). Čo sa týka hmotnosti, tiež to nie je žiadna sláva, zrejme kvôli štítnej žlaze sa mi podarilo počas 3 rokov skočiť z 85 na 114 kg, ale po liečbe a trošku pravidelnejšom tréningu už to vyzerá tak, že v júni v Stráňavách nesplním podmienky pre zaradenie do kategórie TIR
na toto máš aj diagnózu, alebo to má byť normálne?
malé množstvo železa, chudokrvnosť, anémia, vysoký bilirubín, pravdepodobne aj nizky tlak, to vše dopľňa a ovplyvňuje pečeň. (v poslednej dobe začal aj ľavý kľb
vraj sa stým mám naučiť žiť, mi bolo povedané. ako doležité je stravovanie a myslím, že aj psych. pohoda tiež.