biker tam nie je,pretoze biker je uz tak trochu otrepany motiv... mozno sa mylim a je to len moj subjektivny nazor, ale na kazdom tricku z maratonu ktore mam, mam bikerovu bielu/ciernu siluetu... tricka su zatial biele len a len koli tomu,ze davat vyrabat dve farby by zvysilo cenu na tricko rapidne (rozne matrice na potlac roznych farieb na tricko..). velkosti triciek su vsetky - teda od S az po XXL (ktore ani neviem,ze ci budeme objednavat...je tu nejaky taky velky biker? )
Podľa mňa by sa mal zadný motív dať na prednú stranu trička a vzadu by mohli byť trebárs partneri slomby. Proste ako MTBiker tričko.
...ale je to len môj skromný názor
uznávam je to o subejktívnom názore no nad tým nápsiom slomba vpredu by to vyzeralo dobre ... prípadne by som tam na odlíšenie doplnil niečo na spôsob "stopa plášťa po prejazde terénom"
ale samozrejme to su už trochu špekulácie a výsledný design tomu dávate vy ľudia z vedenia
biker tam nie je,pretoze biker je uz tak trochu otrepany motiv... mozno sa mylim a je to len moj subjektivny nazor, ale na kazdom tricku z maratonu ktore mam, mam bikerovu bielu/ciernu siluetu...
uznavam, ale urcite by bolo dobre keby ludia aspon priblizne vedeli o co ide ked prejdu okolo mna ked na sebe to tricko budem mat. takto je to akurat tak na spoznanie sa medzi 'clenmi' (pripadne keby sa niekto pytal, ale kto uz v dnesnom tichom svete ) alebo mi to aspon tak pripada. nemusi byt nutene biker/bike, stacilo by nieco s bike motivom ako Lapierre nacrtol...
velmi dobre si pametam ako sa riesili dresy mtbiker,nechcel som aby to tak dopadlo..
myslim ,ze pri cene ktora za tie tricka bude,sa casom budu moct urobit aj ine verzie (nieco aj s bikerom ) a nikoho to nezrujnuje,ja osobne mam rad ,ked mam co na seba obliect a este k tomu to nestalo milion,nema to skoro nikto... proste ja mam take veci rad
Noo napísať pod nápis SLOMBA nejakým drobnejším písmom aj celý nazov ako uviedol Dijck,by nezaškodilo a tá farba by mohla byť radšej čiena,keď je teda na výber len jedna ,biele je také nevýrazné
Ten zadny motiv je pekny,pod ten predny veru nieco chyba(napr.aj ten Dijckov napad) a snad by mohol byt aj trochu vacsi a s farbou suhlas s tecumseh-om,mohla byt radsej cierna...tot odo mna
aach jaj ... uz som volal,len tak tak,ze este nezacali s vyrobou matric, bude teda pod prednym logom este ciernym napis slovenska mountain... trochu to navysi cenu tricka a nam znizi zisk,ale co uz,hlas ludu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
každopádne uvažujem o tom a zároveň o registrácií
...ale je to len môj skromný názor
ale samozrejme to su už trochu špekulácie a výsledný design tomu dávate vy ľudia z vedenia
uznavam, ale urcite by bolo dobre keby ludia aspon priblizne vedeli o co ide ked prejdu okolo mna ked na sebe to tricko budem mat. takto je to akurat tak na spoznanie sa medzi 'clenmi'
myslim ,ze pri cene ktora za tie tricka bude,sa casom budu moct urobit aj ine verzie (nieco aj s bikerom