Na tvojom miesto by som si kupil Pells Razzer Pro a na tom jazdil a ked ti nebude stacit tak si kupis nejaky lepsi full.(Ten Pells stoji sice 17k ale ma dobru vybavu)
ja neviem, isto sa da kupit aj lepsi bike ako zephyr za tie peniaze, ale podla mna radsej este nejaky ten rocik pockaj, lebo prechadzat z bajku za 10 000 na bike za 12 mi nepride moc duchaplne
sak to je jasne ja som sa len tak pytal. ...... ale ja by som ten moj strelil tak za 7-8000 (lebo je v 100% stave) a zarobim neco okolo 10-11 000, cez prazdniny tak by som to zlucil a mal okolo 20,000..... tak som cel vedet ci sa mi to oplati alebo si kupit nejaku starsiu motorku co ma okolo 30 koni to mi staci
erstens: asi nepoznam nikoho kto by kupil jazdeny CTM za 8 000
zweitens: 20 000 je uz ina cenova kategoria ako 10, to je pravda
drittens: zaujimave rozhodovanie, bike alebo motorka...
podla toho co myslis pod pojmom dobra motorka a ja jazdim napriklad na GT Avalanche 2.0 za 10 500 a som spokojny, cize si myslim ze to je dobry bike. aj ked vacsina uzivatelov fora so mnou asi suhlasit nebude...
Keď kôň, tak stačí jeden živý, je to lepšie a asi aj lacnejšie ako motorka (pokiaľ ne"potrebuješ" zrovna plnokrvníka, čo ti je na pohodové jazdenie pre radosť nanič)... a ne***** a nereve... mať ho tak kde mať, ojojoooj... teda... jedna kamoška má, a druhá má ranč s 12 ks...
Keď kôň, tak stačí jeden živý, je to lepšie a asi aj lacnejšie ako motorka (pokiaľ ne"potrebuješ" zrovna plnokrvníka, čo ti je na pohodové jazdenie pre radosť nanič)... a ne***** a nereve... mať ho tak kde mať, ojojoooj... teda... jedna kamoška má, a druhá má ranč s 12 ks...
sak kon je drahy (obrazne povedane) jak hovado!(nemyslim hovädzi dobytok) ".. a ne***** a nereve..." - ale ***** a hlavne nereve ale sere
So šťastím môžeš zohnať koňa za 5 K... nie si v obraze (ja som tiež kedysi rátal od 50 vyššie), podobne ako ja ešte pred asi 2 rokmi. Samozrejme že to nebude dostiháč, ale na rekreačné jazdenie bude dobrý. Samozrejme bežné ceny sú vyššie, ale za tých 20-30 K už máš celkom fajn zveroša.
Mesačná žranica aj so strechou nad hlavou (ak nemáš vlastnú) sa v závislosti na tom kde si dá zohnať za asi 5-6 K, pokiaľ máš tú strechu nad hlavou tak ideš o asi 1,5 K nižšie, pokiaľ máš kde pásť a prípadne známych v nejakom obchoďáku čo ti posunú vyradenú zeleninu a ovocie tak ešte nižšie.
To sú nebratislavské západoslovenské orientačné relácie, predpokladám, že niekde v slovenskom alkoholovom páse by si pochodil aj lacnejšie. Pokiaľ máš niekoho čo v tom vie chodiť (kamoška má ranč, druhá pretekala v drezúre, tretia vo voltíži) tak koníka máš lacno, ustajnenie ťa vyjde menej ako prevádzka auta a zažiješ kopec srandy. Napr. kamoška rančerka by mi vedela urobiť na ustajnenie obrovskú zľavu, keby som jej dovolil koňa používať na vozenie detičiek a výuku jazdy, ale na to nie je dobrý každý kôň (na druhej strane, takého dobráčiska kľuďasiska práve pre rekreačných jazdcov odporúčam).
Čo sa týka *****ia koňa - v čistote držaný kôň ***** auparkovým pipenkám a metrosexuálnym buzíkom (ja ešte dodávam, že nechci vedieť, čo si on myslí o tvojm smrade).
Niečo by som prihodil,kamarát bol ešte pred rokom vášnivý motorkár,tento rok som ho na motorke sedieť nevidel,jazdí na koni asi môže za to jeho frajerka,ktorá má kone
Kamoška rančerka je aj motorkárka, ale cesta only. Ja sa tomu celkom čudujem, lebo to sú 2 iné prístupy k existencii, ale som si všimol, že westerňákom sa to nebije, lebo už ich vytrelo na yankeeovský spôsob (že na prostriedku nezáleží - ale to je degradácia koňa).
Celkove nechápem western mor v jazdectve, ktoré má v Európe (a Ázii) niekoľkotisícročnú tradíciu, obsahujúcu desiatky kapitol, ktoré by amík kultúrne ani mentálne nepochopil. Ale čo môžete čakať od pronároda vzniknutého krížením náboženských fanatikov, zločincov a kuriev, ktorý sa od zrodu venoval genocíde?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zweitens: 20 000 je uz ina cenova kategoria ako 10, to je pravda
drittens: zaujimave rozhodovanie, bike alebo motorka...
a preco zaujimave rozhodnutie ze motorku alebo bike?? ja uz si ja nasiel taku za 18,000,- a mala neco cez 30 koni len neboli money
teda pokial sa predtym nenajes fazule...
sak kon je drahy (obrazne povedane) jak hovado!(nemyslim hovädzi dobytok) ".. a ne***** a nereve..." - ale ***** a hlavne nereve ale sere
Mesačná žranica aj so strechou nad hlavou (ak nemáš vlastnú) sa v závislosti na tom kde si dá zohnať za asi 5-6 K, pokiaľ máš tú strechu nad hlavou tak ideš o asi 1,5 K nižšie, pokiaľ máš kde pásť a prípadne známych v nejakom obchoďáku čo ti posunú vyradenú zeleninu a ovocie tak ešte nižšie.
To sú nebratislavské západoslovenské orientačné relácie, predpokladám, že niekde v slovenskom alkoholovom páse by si pochodil aj lacnejšie. Pokiaľ máš niekoho čo v tom vie chodiť (kamoška má ranč, druhá pretekala v drezúre, tretia vo voltíži) tak koníka máš lacno, ustajnenie ťa vyjde menej ako prevádzka auta a zažiješ kopec srandy. Napr. kamoška rančerka by mi vedela urobiť na ustajnenie obrovskú zľavu, keby som jej dovolil koňa používať na vozenie detičiek a výuku jazdy, ale na to nie je dobrý každý kôň (na druhej strane, takého dobráčiska kľuďasiska práve pre rekreačných jazdcov odporúčam).
Čo sa týka *****ia koňa - v čistote držaný kôň ***** auparkovým pipenkám a metrosexuálnym buzíkom (ja ešte dodávam, že nechci vedieť, čo si on myslí o tvojm smrade).
Celkove nechápem western mor v jazdectve, ktoré má v Európe (a Ázii) niekoľkotisícročnú tradíciu, obsahujúcu desiatky kapitol, ktoré by amík kultúrne ani mentálne nepochopil. Ale čo môžete čakať od pronároda vzniknutého krížením náboženských fanatikov, zločincov a kuriev, ktorý sa od zrodu venoval genocíde?
dik