Objednavali ste uz niekedy z tohto internet. obchodu? Chcel by som vediet ake su dodacie lehoty, cena, spolahlivost dodavky apod. Nietkore veci tam maju dost vyhodne...
ok uz som sa dopracoval na tej stranke k moznostiam,
ok teraz poprosim, ako vysvetlit matke ze jej z karty nestiahnu viac ako treba [keby mam ja kartu/ucet....], a ako to je , ze treba aktivovat internet banking? [ mama ma kartu visa electron]
neviem ci s visou electron sa na chainoch pohnes kamo... chce to riadnu kartu...
electrony ci co su to zac (visa electron, maestro...) nefunguju na zahranicne platby povacsine.... mne napriklad anglicke maestro na skyeurope nezoberu... naopak slovenska visa electron na easyjet nefunguje, za to ang. maestro ano....
mastercard ale nemam problema... ale platim za nu rocny poplatok ku studentskemu uctu... nemyslim ze mastercard alebo visu ti daju zadarmo k slovenskemu uctu...
karta moze byt medzinarodna, ale cez net nou nezaplatis, pokial je taka srandovna ako tu davaju banky (maestro, visa electron...)
odporucam ucet v mBank, nestoji ta to ani korunu a dostanes Visa Classic, ktorou sa da platit na nete bez problemov
Inak ked si sa pytal,ze ci ti nemozu stiahnut z uctu viac ako je cena tovaru tak aspon co si ja pamatam tak banka pred odoslanim penazi do zahranicia si overovala u mna ci ta pozadovana suma naozaj sedi a az potom vykonala prevod z uctu.
katko: tak by som to chcel aj ja :]
triki: fajn vediet, dik
ok to mozme nechat tak uz,
len este jedna drobna otazka, vysvetlite mi co znamena, ked na crc, uz vyberam formu platenia a pri karte tam je Start Date a Expiry Date , ako start a vyprsanie coho? otvorenia uctu prenich? a kolko tam mam dat o.O
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja myslim,ze staci len citat:
http://www.zive.cz/Clanky/Navod-jak-nakupovat-na-eBay-a-platit-pres-PayPal/sc-3-a-142621/default.aspx
na toto si ako prišiel?
ok teraz poprosim, ako vysvetlit matke ze jej z karty nestiahnu viac ako treba
Mamkine peniazky sa lepsie minaju
electrony ci co su to zac (visa electron, maestro...) nefunguju na zahranicne platby povacsine.... mne napriklad anglicke maestro na skyeurope nezoberu... naopak slovenska visa electron na easyjet nefunguje, za to ang. maestro ano....
mastercard ale nemam problema... ale platim za nu rocny poplatok ku studentskemu uctu... nemyslim ze mastercard alebo visu ti daju zadarmo k slovenskemu uctu...
TU pise ze medzinarodna,
odporucam ucet v mBank, nestoji ta to ani korunu a dostanes Visa Classic, ktorou sa da platit na nete bez problemov
ani som netusil o niecom takom, tak teda si spravim ucet najskor tam :]
triki: fajn vediet, dik
ok to mozme nechat tak uz,
len este jedna drobna otazka, vysvetlite mi co znamena, ked na crc, uz vyberam formu platenia a pri karte tam je Start Date a Expiry Date , ako start a vyprsanie coho? otvorenia uctu prenich? a kolko tam mam dat o.O
start date vacsinou ne, to nehaj prazdne