neda mi to - musim sa pochvalit - som dostala kulmu na vlasy - kto videl moju brutalnu hrivu, vie, aky neocenitelny darcek to pre mna je.. nechapem ako som bez nej mohla zit
rozmyslam, co je zlomyselnejsie, ci ti tu kulmu kupovali pred alebo po navsteve kadernika...
no veru neviem-neviem, ale citim v tom nejaku blamage, lebo mamka sa velmi ochotne ponukla, ze sa s nou o nu mozem delit heh, ja si budem natacat chlpy na rukach, a ona vlasy.. tym cinom myslim, ze budem zvazovat saldinu ponuku
plukovnik, Stara Myjava bola davno, odvtedy "vlasy" presli este radikalnejsou (co do kratkosti) zmenou
Missy, a ty nevies, ze to je stary trik ako si dopriat taky darcek, aky chces? Zrejme tvoja mamka tuzila po novej kulme, tak to takto vyriesila. Ja som to tiez raz spravil
Missy hehe, však odkedy ťa poznám, nemala si ani raz dlhšie ovlasenie odo mňa, len máš toho viac.
S tým natáčaním xlpoff na pařátoch si mi vynorila spomienku ako som sa raz medzi rečou posťažoval doktorantke že my chlapci máme nevýhodu - chlpatú riť, takže nám utretie môže dlhšie trvať, a ona ma obšťastnila poukazom na depiláciu análneho okolia v akomsi salóne
persing, ved prave, keby som ju dostala od mamky, tak to chapem, ale mam ju od bratceka - prave v tom je ta blamage - vsetci sa spikli proti mne a mojej holej hlave
persing, ved prave, keby som ju dostala od mamky, tak to chapem, ale mam ju od bratceka - prave v tom je ta blamage - vsetci sa spikli proti mne a mojej holej hlave
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
rozmyslam, co je zlomyselnejsie, ci ti tu kulmu kupovali pred alebo po navsteve kadernika...
plukovnik, Stara Myjava bola davno, odvtedy "vlasy" presli este radikalnejsou (co do kratkosti) zmenou
tu je to komplet......super stránka http://filmovezvuky.fdb.cz/cerni-baroni/
http://filmovezvuky.fdb.cz/
S tým natáčaním xlpoff na pařátoch si mi vynorila spomienku ako som sa raz medzi rečou posťažoval doktorantke že my chlapci máme nevýhodu - chlpatú riť, takže nám utretie môže dlhšie trvať, a ona ma obšťastnila poukazom na depiláciu análneho okolia v akomsi salóne
my ta mame radi taku, aka si
o 200 rockov menej......takovej zelenač to je
Aha, tak to mi uslo
my ta mame radi taku, aka si
Trafila si klinec po hlavicke