Inak ako pozeram, tak tu mame samych otuzilcov ked vyse 50% jazdi aj pod -5 stupnov. Len potom nechapem, preco v statistike o pocte km za rok nemame zodpovedajuce percento manikov v kategorii MTB 10 000 km a viac. Ja mozem za seba povedat, ze pod -5 stupnov to uz nesilim a ak, tak len kratsie vyjazdy na hodinku-dve, urcite nie viac, takze ja som si klikol kategoriu 0 az -5.
Vsak ja Ti verim. Ale obavam sa, ze tecumseh lepsie vystihol to, k comu som smeroval. : ) Poznam dost bikerov, ale len naozaj par z nich jazdi pod -5. Zato tato anketa vytvara dojem, ze väcsina jazdi pokojne aj pri -10...
Vsak ja Ti verim. Ale obavam sa, ze tecumseh lepsie vystihol to, k comu som smeroval. : ) Poznam dost bikerov, ale len naozaj par z nich jazdi pod -5. Zato tato anketa vytvara dojem, ze väcsina jazdi pokojne aj pri -10...
...taky shickmomber by jazdil aj pri -50 st. ...samozrejme s Alycolom....ze shickmo????
Inak ako pozeram, tak tu mame samych otuzilcov ked vyse 50% jazdi aj pod -5 stupnov. Len potom nechapem, preco v statistike o pocte km za rok nemame zodpovedajuce percento manikov v kategorii MTB 10 000 km a viac. Ja mozem za seba povedat, ze pod -5 stupnov to uz nesilim a ak, tak len kratsie vyjazdy na hodinku-dve, urcite nie viac, takze ja som si klikol kategoriu 0 az -5.
vcera na nocnom vyjazde bolo -5 a uz to bolo dost na hrane... a to nefukal vietor. zjazd z koliby po asfaltke bol TREST na zaver
asi si bol málo oblečený. ja som bol jazdiť včera cez obed, teplota určite nebola vyššia (pred domom -5, v lese na hrebeni predpokladám menej), zima mi nebola vôbec. samozrejme v takej zime sa jazdí viac menej bez prestávky, kratšie trasy... ja som bol na bajku cca dve hodiny a to je na mňa tak akurát. oblečenie: dve vrstvy dolu, štyri vrstvy hore plus membrána na kolená, zateplenie krížov a šatka cez bradu. čiapka pod prilbu je samozrejmosť a akotak zimné rukavice tiež.
"homemade" spodky, krátke gate, "homemade" návleky na nohy, termo ponožky, turistické tretry, návleky na nohy Heavy duty, tielko, termo tričko krátky rukáv, termo tričko dlhý rukáv, dres krátky rukáv, vestička BBB, návleky na ruky, šatka okolo krku, bezprstové rukavice, pletené rukavice, z kopca aj ča*****
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...taky shickmomber by jazdil aj pri -50 st.
vcera na nocnom vyjazde bolo -5 a uz to bolo dost na hrane... a to nefukal vietor. zjazd z koliby po asfaltke bol TREST na zaver
ti co ste dali -5 a menej respekt...
co sa tyka oblecenia, momentalne testujem vlnu a pozdava sa mi to
"homemade" spodky, krátke gate, "homemade" návleky na nohy, termo ponožky, turistické tretry, návleky na nohy Heavy duty, tielko, termo tričko krátky rukáv, termo tričko dlhý rukáv, dres krátky rukáv, vestička BBB, návleky na ruky, šatka okolo krku, bezprstové rukavice, pletené rukavice, z kopca aj ča*****
dnes mi bola opät zima, asi sa budem inspirovat tmaxom