Takisto by asi bolo menej nedorozumení a neporozumení keby sa prirodzená biosignalizácia pachmi neprebíjala inými smradmi. Mimochodom ochlpenie slúži o.i. na fixáciu tých pachových signálov... ale nielen... napr. také šuškochlpy majú za úlohu zabraňovať vnikaniu parazitov do šušky... predsa len tá prdel je neďaleko a napr. takým hlístom napr. je dosť jedno kam sa vydajú (očičká nemajú, že jo), ak ich chlpy nestopnú.
Celkove tá komerčne prepatlaná časť populácie sa vydala cestou kade sa evolúcia rozhodne nerozhodla vybrať, následok je jasný - pokles biologickej kvality populácie (do čoho hovoria aj také "in" nezmysly ako prvé pôrody hlboko po 30ke a pod.)
No a medzi nami horolezcami, neviem si predstaviť, že by som v zime liezol (ale aj bikoval) bez aspoň akého-takého strniska (a takisto sa neodporúčam pred odchodom do mrazu ráno umývať, to vám potom priam trhá ksicht - po akcii je to už lepšie, do rána sa ochranná tuková vrstvička ako-tak obnoví). S Poliakmi na zimné himalájske expedície (boli priekopníkmi) chodil jeden doktor, ktorý mal průpovídku ... po poľsky si nespomeniem, ale Joska Rakoncaj to do češtiny prebásnil ako "Časté mytí krátí žití."
posledný komentár: 19. 4. 2016 o 11:24
Si to trosku nespravne pochopil
Co sa tyka kozmetickeho priemyslu tak vonavky pozname uz tisice rokov dozadu ked este ziadny nebol.
..
existuje aj jeho semenníkový variant, ale chlapi sú v rozhodovaní podstatne menej náchylní na hormonálne uvažovanie (aj keď vidíš 2 podobné zariadenia odfotené s holými šuškami a možno aj preto ťa zaujmú, napokon si tak ako tak preletíš technické parametre)
www.ted.com
(rano som odmietol udene masko a trhal som maso zubami prasatu na dvore surove priamo z boku, ved tak to robili predkovia, gril je predsa vynalez metrosexualov... ci nie?
Pôvodne som anorganický chemik, ale vzhľadom na značnú medziodborovosť štruktúrnej analýzy by som sa už takto jednoducho rozhodne neoznačil