Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
EDIT: ukážka, keď sa snažím dostať na karneval a teta chce, aby som si vymyslel výhovorku, pre ktorú by ma mohla pustiť na karneval zadarmo:
COD 4 som mal prejdenu za nejakych 7 hodin.... vecer o desiatej som doinstaloval... rano o piatej som to mal dokoncene
V dnesnej dobe sa robia uz len -co sa tyka FPS- jednohubky na par hodin. Teray narazam nielen na hernu dobu, ale aj na tu jednoduchost, linearitu - zaidny nejaky problem, ktory clovekriesi az sa mu z hlavy pari. Ale tak zase ked to budem hrat hodinu denne, tak vyjde aj na tyzden
V poslednych 2 rokoch bola podla mna jedina FPS co za to stala Bioshock a este povedzme Stalker... a to ja Karle proklete malo....
Ja osobne nedam dopustit na Half-Life - oba diely a datadisky -> to u mna nic neprekonalo...
ta fajne
A tak isto aj CoD5
neviem preco sa to deje, ked kua hra bezi na rovnakom engine ako cod4.
Minule som začal hrať hru Portal. Je to super hra!!!
Určite poznáte Half Life 2, tak Portal beží tiež na tom istom engine a je to tiež od Valve.
Je to 3D logická hra, aká tu ešte nebola. Originalita number 1.
Len škoda, že to je dosť krátke. Prešiel som to na druhý deň. Ale stále ma to baví. Po prejdení hry sa vám odomknú bonusové levely, ktoré su trochu upravené pôvodné levely a sú o niečo ťažšie. Existuje ešte modifikácia hry menom Portal: Prelude (voľne k stiahnutiu), je to skoro to isté ale s oveľa ťažšími levelmi a iným príbehom, ktorý sa odohráva pred Portalom. (tu posledný level zatiaľ neviem prejsť)
Dokonca to má aj príbeh. Vy hrajete za ženu, ktorú práve testujú v laboratóriu... Koniec hry je perfektný
Pozrite si trailer: http://www.youtube.com/watch?v=TluRVBhmf8w
Info o hre: http://www.halflife.sk/portal.php
Keď som to hral skôr, tak som to ani nedohral, lebo dosť ma desila tá hra
Teraz hrajem Portal: Prelude. Som v poslednom leveli, no ten asi neprejdem tak skoro...
www.onlinepoker66.com presne tu, inak uz rok cakam na heroes-ov a nic
Keď som to hral skôr, tak som to ani nedohral, lebo dosť ma desila tá hra
Presne ako hovoris. To je na infarkt, to by mali zakazat. Strasne. Neviem ci to dohram...
RPG je napr. Baldurova brána... alebo Letohradské noci... alebo zo sci-fi prostredia Fallout... ale BG sága je definitívne the best!
PLAY HARD, GO PRO!