Takisto by asi bolo menej nedorozumení a neporozumení keby sa prirodzená biosignalizácia pachmi neprebíjala inými smradmi. Mimochodom ochlpenie slúži o.i. na fixáciu tých pachových signálov... ale nielen... napr. také šuškochlpy majú za úlohu zabraňovať vnikaniu parazitov do šušky... predsa len tá prdel je neďaleko a napr. takým hlístom napr. je dosť jedno kam sa vydajú (očičká nemajú, že jo), ak ich chlpy nestopnú.
Celkove tá komerčne prepatlaná časť populácie sa vydala cestou kade sa evolúcia rozhodne nerozhodla vybrať, následok je jasný - pokles biologickej kvality populácie (do čoho hovoria aj také "in" nezmysly ako prvé pôrody hlboko po 30ke a pod.)
No a medzi nami horolezcami, neviem si predstaviť, že by som v zime liezol (ale aj bikoval) bez aspoň akého-takého strniska (a takisto sa neodporúčam pred odchodom do mrazu ráno umývať, to vám potom priam trhá ksicht - po akcii je to už lepšie, do rána sa ochranná tuková vrstvička ako-tak obnoví). S Poliakmi na zimné himalájske expedície (boli priekopníkmi) chodil jeden doktor, ktorý mal průpovídku ... po poľsky si nespomeniem, ale Joska Rakoncaj to do češtiny prebásnil ako "Časté mytí krátí žití."
tak ty musis mat ine chlpy ked sa ti do nich dokazu zapliest konare. tak to uplne chapem ze sa holis.
nehanbim sa povedat ze ja sa neholim nikde - upravovat to, to ano, ale do hola nie. ja som proste "stara skola". foto odstranene vid dole
No ten brusny sval by si do jari mal spracovat.Blbo sa to taha do kopca.
nehanbim sa povedat ze ja sa neholim nikde - upravovat to, to ano, ale do hola nie. ja som proste "stara skola". a co? vyzeram zle?
Vôbec nie...
Kožka, kožka, kožka, kožka.
Pekné telá, dajte čísla chalani. Vás navštívim. hehe
Fajnovo ze zadu. hehe
holenie trupu sa este da pochopit, aj ked je s tym robota a vobec sa mi s tym nechce nejak obtazovat, ale chlpate nohy to jednoducho patri k muzskemu pohlaviu. ta to uz de by sme boli
to vies - mne to ide aj s tym brusnym svalom.
Bez hlavy ano.
povodnu foto som odstranil. vidim ze nema zmysel prispievat do tem
mna zas urazilo to co si urobil ty. nevidim v tom rozdiel.
no k teme ... neni som ja teda nazoru toho nasho tulena ...
vonim seba sa raad, zene sa to viaaac paci, ako ked svojim pachom obs*****
a holim sa tieeez ... nuz ale kde vsade, to uz nezradim
jeden moj kamarat hovori: "ked ten moj drobec vyziera po oholeni o hodne vacsi ...