a znova...počujte ludia aj vam mzrne voda v hydrovaku v tej hadičke čo nou prudi voda medzi hydrovakom a ustami??..lebo mne sa to stalo..nabuduce si tam musim naliat nemzrnucu zmes...a este jednu otazku nosite tretry ked bikujete po snehu??..mne sa po 20 minutach zasrali a zamrzli...a rozpravky je koniec pripadne info u mna:)..ak je nekto taky osamely jazdec ako ja tak nech napise a vyrazime spolu..zatial
Voda mrzne vačšinou iba v Hadičke keby si ju vyprazdniš/vleješ vodu speť do vaku tak tam by nemala zamrznuť ešte som to netestoval alebo si daj do vaku obyčajne flašky alebo termosky.
Tretry treba bud zimne alebo aspom návleky na tretry inak je to des
my sme tu novy clen v rodine mtbiker:)))...dufam ze som tu to dal dobre lebo je to prvy pokus. je to fotečka zjazdu z letavskeho hradu do letavy...samozrejme dnes
no tak vitaj, aj som rozmýšľal, odkiaľ si mi povedomý a už to mám...na Šprintpolome si štartoval predo mnou... ... inak nabudúce si na tých fotkách daj záležať, aby sme nemuseli obracať monitory
tak to ma fakt mrzi...ale prvy krat je vseto tahsie...uz som potom nato prisiel a uz som fotky otacal...nabuduce uz to bude dokonale:))...a nemas nahodov fotku aby som videl ze kto startoval za mnou na sprintpolome lebo si to teraz neviem vybavit...predsa to uz je par mesiacov...
no toho z 30 fotky poznam len z videnia čo som ho videl tu na par fotka a tam na šprintpolome...a myslim aj teba som tam videl...teda určite:))no mozme dat stretko...sice mna čakaju este len matury ale tak....jedna sobota sa hadam este stihne predtym uvolniť...
a znova...počujte ludia aj vam mzrne voda v hydrovaku v tej hadičke čo nou prudi voda medzi hydrovakom a ustami??..lebo mne sa to stalo..nabuduce si tam musim naliat nemzrnucu zmes...
odporucam nechavat hadicku na chrbte vo vaku, nezmrzne
To vyzerá, ako keby Ti komplet výbavičku priniesol Ježiško.
Každopádne aj mne je tento mladý sympatický a zamaskovaný nadšenec povedomý. A keďže Katko aj pripomenul odkiaľ, nemusím sa dlhšie trápiť.
Ahoj ja som Žužu - zapalená ciklistka ze Žiliny a s radosťou s tebou pojdem na bike, len aby si vládal!!!
A čo Ty, zapálená mladá a mäkká ciklistka, nedáš tiež nejaké foto, aby sme videli, kto pribudol? Hlavne chalani sú určite zvedaví!!!! No dobre, tak aj ja.
No mlada cylistka som a makka urcite nie, to sa rano nasiel jeden votrelec, co tu za mna pisal a ked som to zbadala, tak ma skoro vystrelo...Ten mlady cyklista na tych fotkach, neprisiel ku vybavicke od jeziska , ale uz dlhsi cas sa s mojim bratcekom tahame po kopcoch v okoli ZA, teda on skor vedie na cele a obcas aj na Oravu chodime pozriet nasho makkeho ciklistu, ktory to za mna napisal:D A aktualne foto z vyjazdu nemam lebo nie kazdy ma zimne prazdniny a tak musim tvrdo makam na skuskach:( a do konca januara este budem
No mlada cylistka som a makka urcite nie, to sa rano nasiel jeden votrelec, co tu za mna pisal a ked som to zbadala, tak ma skoro vystrelo...Ten mlady cyklista na tych fotkach, neprisiel ku vybavicke od jeziska , ale uz dlhsi cas sa s mojim bratcekom tahame po kopcoch v okoli ZA, teda on skor vedie na cele a obcas aj na Oravu chodime pozriet nasho makkeho ciklistu, ktory to za mna napisal:D A aktualne foto z vyjazdu nemam lebo nie kazdy ma zimne prazdniny a tak musim tvrdo makam na skuskach:( a do konca januara este budem
Žužu, vôbec som nechcela byť ironická, práve naopak, Mne sa viac krát tiež niečo slušné podarilo, potom to za mňa opravoval ani neviem kto.
Tak Ti prajem veľa zdaru pri skúškach, nie že budeš bikovať, uč sa!!!
A len tak mimochodom, tu v tejto Žilinskej komunite máme pár fešáckych vysokoškolákov, tak na stretko určite príď.
No ja mam tiez fesackeho vysokoskolaka cyklistu, ale radi prideme vsetci 3 a potom nejaka hromadna cyklo akcia by bola isto super A mne teraz zostava len pozerat na fotky z bikovania okolo ziliny a slzy ronit
jooooj deti moje...to by musel byt mikuláš ináč štedrý::)) teda ježiško....to som si zaobstaral v septembri za "svoje"...okrem rukavičiek ktore predsa doniesol len ten ježiško:))) a "punčochu"...teda sestra to tak nazvala...ale ta sa nenosi na nohach ako običajne ale ja by som to skor nazval kukla s jednym otvorom......a ja si to tu čitam tak bacha na moju sestru (žužu)...
žužu ja keď som "tvrdo makal na skúškach", tak som aj najviac trénova - ak hovoríš o skúškach na vysokej a chodíš na denné štúdium. Nepoznám človeka, ktorý by sa dokázal vkuse učiť od rána do večera Žeby si bola prvá?
Aj ja mám podobný názor Ja mám furt kopec času, len toho snehu by mohlo byť aj menej. Už sa teším na letné skúškové, to bude času na bajkovanie až až a hádam aj počasie bude fajn.
Jasne ze sa neucim od rana do vecera, okrem toho sa snazim troskapracovat lebo tajny sen o novom bicykli sa nesplni sam od seba...A s tym snehom to je pravda, stacilo by keby bol len na vianoce...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tretry treba bud zimne alebo aspom návleky na tretry inak je to des
no tak vitaj, aj som rozmýšľal, odkiaľ si mi povedomý a už to mám...na Šprintpolome si štartoval predo mnou...
Možno by bolo dobre ku koncu skúškového spraviť ďalšie Žilinské stretko.
odporucam nechavat hadicku na chrbte vo vaku, nezmrzne
To vyzerá, ako keby Ti komplet výbavičku priniesol Ježiško.
Každopádne aj mne je tento mladý sympatický a zamaskovaný nadšenec povedomý. A keďže Katko aj pripomenul odkiaľ, nemusím sa dlhšie trápiť.
A čo Ty, zapálená mladá a mäkká ciklistka, nedáš tiež nejaké foto, aby sme videli, kto pribudol? Hlavne chalani sú určite zvedaví!!!! No dobre, tak aj ja.
Žužu, vôbec som nechcela byť ironická, práve naopak, Mne sa viac krát tiež niečo slušné podarilo, potom to za mňa opravoval ani neviem kto.
Tak Ti prajem veľa zdaru pri skúškach, nie že budeš bikovať, uč sa!!!
A len tak mimochodom, tu v tejto Žilinskej komunite máme pár fešáckych vysokoškolákov, tak na stretko určite príď.