Tak dnes som isiel na Ceresnu. Celu cestu pokryval asi tych 5 cm snehu a cesta bola vychodena od beziek zaco dakujem panom bezkarom . No takuto peknu prirodu som uz davno nebidel, vsetko pekne biele krasne kopce dokonca magura mrzla . Tak tych fotiek je velmi malo lebo ked vyjdem vonku tak okamzite baterky stratia energiu . A pridem domov a idu zas . No tak ale aspon nieco. A ten Mincol enu nuno
hej, šľapal som na trenažéri a kukal na blbú stenu pred sebou, ja zimu nemám rád aj keď je tak nádherne, a syn je momentálne chorý.... ten by inak neodolal.... vyhrabeme ti ešte nejaké foto z minčola a pod.
Otváram novú tému pre Bardejovčanov a bajkerov z okolia. Dúfam, že aj cez túto tému fóra spoznáme nové spriaznené duše a podelíme sa o zážitky a skúseností. Bardejovčania, poďme do toho!
Touto témou ponúkam priestor aj pre členov raslavického tímu Kam-i-kadze, keď už nefunguje oficiálna netová stránka klubu a hlavy pomazané na to z vysoká ser..! Budíček Raslavice, čergovská stopa - nič? Pokradli vám bycikle?
Touto témou ponúkam priestor aj pre členov raslavického tímu Kam-i-kadze, keď už nefunguje oficiálna netová stránka klubu a hlavy pomazané na to z vysoká ser..! Budíček Raslavice, čergovská stopa - nič? Pokradli vám bycikle?
Tak toto by zaujimalo viacerych kde sa stratili CK Raslavice
Nieco na ozivenie. Trasa oznacena na mape. Je to nieco okolo 30 km takze to je taky oddychovy vyjazd v vo velmi peknej prirode az na nezjazdnych 200m? Asi nejako tak. Boli tam popadane stromy takze preto. Ale inac pohoda Ale ked sa tak zamyslim je lepsie ist po ceste do kurova a z kurova cez les na mihalov a domov. Zakoncene krasnym zjazdom z Mihalova
Pekné foto, kedy si šiel ten Mihaľov-Kružľov? Zo synom sme to šli asi pred 3-4 rokmi a úsek za Griglovou rovňu keď vojdeš do lesa bol nenormálne zarastený, tak sme to pred Barvinkom strihli do Tarnova. V živote som tak nebol doškriabaný ako vtedy a povedal som si , že tamadiaľ už nikdy.
Apropo: ...to veľké srdce pre bajk zveľaďuj a drahý bajk príde časom. Ale drahý bajk bez srdca je naprd.
Ak mozem, poviem ja: ano, vtedy to bolo riadne znicene ale teraz je to uz OK, 99% zjazdne, dokonca aj vymyte rigoly na ceste v stupaku za kruzlovom zarovnali. (isiel som to niekedy v jeseni 2008 z Kruzlova).
Ale aj tak je potrebne sa tejto trase vyhnut po vydatnych dazdoch. Od Barvienka je to precistene kvoli bezkarom, aj ked nezjazdne pre nedostatok snehu.
BTW: úsek za Griglovou rovňou keď vojdeš do lesa a zides dole na taku lucku s borovicami (je to asi 2 km od griglovej, znacka toci o 90 stupnov dolava) a zides po tej prudkej ceste priamo dole dostanes sa na luku nad Rokytovom a ked zides dole po nej dostanes sa na koniec asfaltovej cesty ktora zacina v Bardejove ak ides ku hati a na krizovatke pred hatou odbocis vlavo a hore na kopci na dalsej vpravo (ta vlavo vedie na kyslikovu drahu na Mihalov).
Dík za informáciu, že sa z tej lúky dá zísť na cestu nad Rokytovom. Dá sa to aj opačným smerom? Či to terén dovolí? Dobre by to bolo zokruhovať opačným smerom. ...pri hati odbočujeme doľava asi 150m nad odbočkou k hati smerom od Bardejova. Ponad chaty sa dostaneme ku skládke dreva, kde odbočujeme do ľava, idem ponad chatové osady a v lese sa prudko odbočíme do ľava do super stupáku, cez lúku pod vysokým napätím vyjdeme nad kyslíkovú cestu. Vľavo kyslička, vpravo chodník na Mihaľov. Neviem, či je to tá istá cesta čo popisuješ, ale ten stupačik je super, stojí zato si ho vyskúšať. Syn ho už dal na ex, ja o tom len snívam.
P.S. :Som rád, že sa ozývajú už aj ďalší bajkeri.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Apropo: ...to veľké srdce pre bajk zveľaďuj a drahý bajk príde časom. Ale drahý bajk bez srdca je naprd.
Ale aj tak je potrebne sa tejto trase vyhnut po vydatnych dazdoch. Od Barvienka je to precistene kvoli bezkarom, aj ked nezjazdne pre nedostatok snehu.
BTW: úsek za Griglovou rovňou keď vojdeš do lesa a zides dole na taku lucku s borovicami (je to asi 2 km od griglovej, znacka toci o 90 stupnov dolava) a zides po tej prudkej ceste priamo dole dostanes sa na luku nad Rokytovom a ked zides dole po nej dostanes sa na koniec asfaltovej cesty ktora zacina v Bardejove ak ides ku hati a na krizovatke pred hatou odbocis vlavo a hore na kopci na dalsej vpravo (ta vlavo vedie na kyslikovu drahu na Mihalov).
P.S. :Som rád, že sa ozývajú už aj ďalší bajkeri.
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=sk&t=h&msa=0&ll=49.307315,21.186919&spn=0.004953,0.009656&z=17
A k tej ceste od hati na mihalov - myslim ze tu tebou popisovanu som isiel iba dole, ja jazdim tuto:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=sk&msa=0&ll=49.29009,21.237988&spn=0.019817,0.038624&t=h&z=15&msid=108441556952614393176.0004605b1cb52dcf0e34d