Dnes padol po dohode s vedúcim rekreačného strediska konečne termín Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009.
Takže všetkým záujemcom dávam na známosť, že Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009 sa uskutoční v dňoch 13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky. Napr. new trasa CENSORED
vedela som, ze mam si este pred spanim kuknut forum.. tusila som, ze tu najdem nejaku dobru spravu
kedze je uz termin isty, nic ine si nebudem planovat
tesim-tesim
a vyhlasujem konkurz na spolujazdca BA-SNV a mozno ho vezmem aj spät
Jedna z aktualnych noviniek je, ze izby v hlavnej budove su po rekonstrukcii, kazda s vlastnym soc. zariadenim. A taktiez chaty presli mensim vynovenim ( nove zariadenie interieru ). Dohodli sme aj priestory v hlavnej budove na uschovu bikov. Samozrejmostou bude umyvanie a servis bikov a bufet bude otvoreny do 24 hodiny
bude sa dat aj stanovat, ak sa naplni kapacita kamennych stavieb?
Kapacita strediska je 125 ludi a je nasim zboznym zelanim tento pocet naplnit V pripade ze sa pocet naplni je aj moznost stanovania. V dohladnej dobe spustime system objednavok, takze kto prv objedna, ten prv bude spat na posteli
TO warzone : je poziadavka aj na nejaku AMEN trat, budem sa snazit, aby sme nieco v ramci moznosti vymysleli aj pre vas. Mozno by nam pomohla nejaka konkretnea predstava tz. počet km a nejake percentualne zastupenie terenov a obtiaznosti, pretoze AMENu sa u nas nik nevenuje.
TO enday : vdaka za pomoc urcite radi privitame kazdeho, kto ma chut pomoct, aby tato nasa spolocna akcia bola este kvalitnejsia ako minuleho roku.
keby som tusil, co dovtedy bude tak objednam dopredu, ale kedze netusim, a je mi proti srsti nieco objednavat a potom odriekat, radsej sa pytam.
Predpokladany uzaver prihlasok bude asi mesiac pred zaciatkom zrazu ( tz. niekedy okolo 13. jula ), takze kazdy bude mat dost casu si to naplanovat. Presne informacie o podmienkach ucasti zverejnime sucastne s objednavkami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sa naňho veľmo teším.
kedze je uz termin isty, nic ine si nebudem planovat
tesim-tesim
a vyhlasujem konkurz na spolujazdca BA-SNV a mozno ho vezmem aj spät
Sa naňho veľmo teším.
Neviem preco, ale dovolenku na tento termin mam naplanovanu uz viac ako mesiac
TO warzone : je poziadavka aj na nejaku AMEN trat, budem sa snazit, aby sme nieco v ramci moznosti vymysleli aj pre vas. Mozno by nam pomohla nejaka konkretnea predstava tz. počet km a nejake percentualne zastupenie terenov a obtiaznosti, pretoze AMENu sa u nas nik nevenuje.
TO enday : vdaka za pomoc urcite radi privitame kazdeho, kto ma chut pomoct, aby tato nasa spolocna akcia bola este kvalitnejsia ako minuleho roku.
Tak asi bajk neberiem.
keby som tusil, co dovtedy bude tak objednam dopredu, ale kedze netusim, a je mi proti srsti nieco objednavat a potom odriekat, radsej sa pytam.
:
To je super. Keďže som minulého roku sľúbila, že tento rok sa zapojím do prípravy, tak som celá VAŠA. Stačí povedať. Veľmi sa teším.
Tak tomu sa proste nedá odolať
Predpokladany uzaver prihlasok bude asi mesiac pred zaciatkom zrazu ( tz. niekedy okolo 13. jula ), takze kazdy bude mat dost casu si to naplanovat. Presne informacie o podmienkach ucasti zverejnime sucastne s objednavkami.