Dnes padol po dohode s vedúcim rekreačného strediska konečne termín Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009.
Takže všetkým záujemcom dávam na známosť, že Cyklo Camp Poráčska Dolina 2009 sa uskutoční v dňoch 13. - 16. augusta 2009.
Všetky aktuálne informácie sa dozviete priebežne. Už teraz sa môžete tešiť na pripravované novinky. Napr. new trasa CENSORED
hehe , najprv som zahlasoval ze sa zucastnim a potom si kukol termin . ale kazdopadne ked mi to vide sa zucastnim ....ved ako inak.
Jezus ma dobrynapad...nova tema by sa na tento ucel urcite hodila.
A taktiez vyhlasujem konrurz na to kto ma zoberie????? zeby Dudo ako minule?!?!
TIP: Myslim, ze by si Porac 2009 zasluzil samostatnu temu - nejaky novacik co si tuto temu otvori a zbada tu 50 neaktualnych stran nebude mat nervy citat to kym sa dopracuje k aktualnym informaciam na konci.
Ja sice citam prispevky vzdy od posledneho, ale napisal som mačke aby to presunula. Asi to bude prehladnejsie.
Som nadšený,že sa to podarilo,ako člen clubu sa hlásim do prípravných fáz a môžete so mnou počítať aj do kempu!!!!!
Ešte ma zaujíma cena.
Ako som pisal kazda pomoc je vitana. Cenu este nemame stanovenu, pretoze len vcera sme sa dozvedeli aktualne ceny za ubytovanie a stravu.
Inak aj ja mam otazocku: Ako to bude tento rok s testovacimi bikami??? Dufam ze sa to podari. Nech si otestujem mojho milacika GT Force.
Drotar ten vlek s kempu do dediny je uz funkcny???
Je funkcny ale narocky sme to zariadili tak aby nepremaval Kedze sme s pripravou zacali ovela skor ako minuly rok, tak dufam, ze pozicovna bude. Urobime vsetko preto aby ste si mohli karboňaky vyskušať.
2 drotar : caves a kde presne to budete byvat ? bo v spiskej mam stryka zhodou okolnosti taktiez despotickeho hoteliera ( ma dva okale na prenajom a co viem aj nejake tie chatky )
2speedy: Skončiť posledný znie hrdo. To sa na každom preteku podarí len jednému jazdcovi. Je to rovnako ťažké ako vyhrať. Musíš celý pretek kontrolovať, či ťa už fakt všetci predbehli. Musíš pridať keď ti qôli iným "posledným" jazdcom hrozí nestihnutie limitu. A zároveň musíš nahádzať pripináčky, aby tí za tebou s určitosťou nestihli limit atď. Nie je to žiadna sranda. Jednoznačne by mali udeľovať aj ceny posledným.
Hm , beriet ta za slovo a hadam aj ja nieco priveziem (z fleku ma napada 14,14kg kamosova LRS Merida).
Minuly rok sme biky GT v pozicovni mali, ale nemohli sme ich pouzit pretoze kolidovali dva terminy dovozcu a v pondelok sme biky museli dorucit do Brna, takze sa technicky nedalo stihnut ich vycistenie atd. Takze boli len na ukazku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kto by Ťa už len chcel predbiehať ?
Jezus ma dobrynapad...nova tema by sa na tento ucel urcite hodila.
A taktiez vyhlasujem konrurz na to kto ma zoberie????? zeby Dudo ako minule?!?!
Ešte ma zaujíma cena.
Neboj ja Ťa potiahnem
Ešte ma zaujíma cena.
Ako som pisal kazda pomoc je vitana. Cenu este nemame stanovenu, pretoze len vcera sme sa dozvedeli aktualne ceny za ubytovanie a stravu.
Je funkcny ale narocky sme to zariadili tak aby nepremaval
Spisiaci chcu, aby sme si kazde rano vychutnali vyslap do kopca
Ked ho uz budes mat otestovany, tak mozes ho aj vyhrat. Moznosti mas 21. Mozno aj motyka vystreli
ja budem dufat ze sa najde sponzor ktory mi ho kupi.
Hm , beriet ta za slovo a hadam aj ja nieco priveziem (z fleku ma napada 14,14kg kamosova LRS Merida).