pri pohladne na znacku santacruz kluk nior a rady x.0..je mi jasne ze nestoji menej ako 6000eur..a ona tak vysoko nerube:)))...to by sa musela volat trosku inac...a ona davala ako priklad ktory bajk sa jej paci a ten stal okolo 1200 co je podstatne menej...tak by som sa drzal radsej toho..vies kazdy nema rodicov milionarov..a 23 rocny clovek tie prachy len tak na zemi nenajde..
Ja som tu fotku poslal na margo toho, ze sa zuzu nepacil Zesty, a ze toto by sa jej mohlo pacit. Ide cisto len o dizajnove prevedenie. Nikomu nekazem ten bike kupovat
Tak vyzorovo je tento krajsi ako zesty, ale to preto ze biela je krajsia ako ta zelena a family_riders to isto nemyslel tak drsne ako to napisal, ako ho poznam
Tak vyzorovo je tento krajsi ako zesty, ale to preto ze biela je krajsia ako ta zelena a family_riders to isto nemyslel tak drsne ako to napisal, ako ho poznam
Žužu, vidim, ze mas dobry vkus na vyber spravnej farby
A v zime sa nedá jazdit? Keby si nesedel v škole, môžeš už prevetrávať Zestyho Berco už má svojho Papierra zabehnutého. Aj dnes sme boli pojazdiť čosi. Dali sme prvý raz tohto roku Straník a Dubeň. Berco dokonca Straník prvý raz v živote.
Najväčšia sranda bola pri zjazde zo Straníka. Moje véčka akosi stratili účinok a začal som nekontrolovateľne naberať rýchlosť. Vedel som, že je zle. A v prvej zákrute (tá prudká viac ako 90 stupňová) som vyletel a hodil excelentného tigra. Našťastie sneh a kríky stlmili náraz. Stopy tak ešte sú.
Foto z Dubňa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Musim to trosku poopravit. Ja som potom pravdepodobne druha osoba, ktoremu sa zesty nepaci. Ale toto by sa zuzu mohlo zapacit
sivá sa u mňa mení na zelenú a vyzerá to dobre
Nič proti nikomu samozrejme
Žužu, vidim, ze mas dobry vkus na vyber spravnej farby
2Rišo: Jasné však každý má svoj názor, a podstatnejšie ako farba sú jazdné vlastnosti.
Foto z Dubňa.