poziadavky na ram karbon, 12-14 zdvih..
zatial vyber:
ibis mojo - (btw viete niekto rozdiel medzi SL a klasikou??)
trek Fuel EX 9.5
canyon specral AX
scott genius MC - tu sa mi maximalne nepaci umiestnenie tlmica rovno pred koleso kde nabere vsetok bordel..
- kupovat chcem len cisto ram, zostavovat a osadzat ho budem sam.. vahou ich dufam vsetky dam na max 11kg..
mam ale bordel trochu v tych systemoch odpruzeni.. vyrobcovia natlacia kopec kalerabov, mohol by sa vyjadrit niekto z tych co maju niektory z tychto ramov ako to je s hupanim, kopanim pedalov, bocnou tuhostou, reakciou na zaber atd?
pripadne ak mate dalsie vyhovujuce ramy sem s nimi..
posledný komentár: 10. 9. 2025 o 15:14
Druha vec je komfort "cestovania" kde na HT musi jazdec vstat zo sedla lebo trpi jeho zadok a chrbtica ranami od terenu ja si pokojne sedim a slapem.
prídi dakedy do PU, dam ti povoziť a potom ti našrobujem na talase nie 100 ale 120
uvidíme ten tvoj "až taký priepastný rozdiel" ...
suhlas, rozdiel medzi 100 - 120 je vo vyslapoch dost citit...
áno je. Z tohoto dôvodu vymysleli upravu zdvihu.
Ono je to dostatočne cítiť aj smerom dole.
z tohoto dovodu ten rozdiel posudzujem pri kazdom vyjazde
SC ee neni karbon..
Cannondaly su nechutne predrazene..
inak nevie niekto z vas ako je to s nakupom z USA? celych bikov alebo len ramov? lebo som tak dneska kukal a pocital a ram Ibis MOJO SL by ma vysiel z USA na cca 55tis SK + posta.. resp dovezeny z Ruska za 60tis tusim? ten by som vedel doviezt aj fyzicky cez znameho, t.j. nie postou..
fakt nechutne
pozri aj tu http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t ... c&start=30
mas na mysli takto?
Ten clovek ma obe nohy:) Skoro som naletel...
Potreboval by som pomôcť s prekladom 2 odborných textov nakoľko si s nimi neviem dať rady ani cez google prekladač, hlavne s niektorými špecifickými výrazmi. Ide o cca 4 strany písaného textu (viď príloha), za pomoc vopred vďaka.
Tak s tym si dovolim nesuhlasit.
Ak je pravda, že vzdialenosť medzi čapmy vahadlo/zadné rameno sa nemení, potom sa nemôže meniť ani vnútorný uhol pri zadnom čape, nad oskou zadného kolesa (BTW: nad oskou je preto, aby neporušil HorstLink patent, a mohol sa predávať aj v USA). Takže zadný čap je tam len naoko, no zbytočne znižuje tuhosť celej zadnej stavby. Teda podľa mňa je to v skutočnosti obyčajný shortlink 4čap, podobný Maestro a DWLinku.