padol tu návrh, že treba otestovať šikovnosť chrtov (ale aj nás nechrtov-lenivcov) v jazde dolu kopcom. predpokladaný termín akcie je nedeľa 16. novembra o 11.00, zraz pri bufetoch na kamzíku. jazdiť sa bude trať "kameňák" a priľahlá lokalita, fotografi a kameramani budú prítomní.
mh, ja som to "ocenil" už na predošlej strane
P.S. Tiez nechapem, preco to Youtube tak dokakal, asi sa mu nepaci to avi ked to konvertuje na to svoje flv. Ja ked som tam uploadoval priamo MOV, tak zachoval aj povodnu vyssiu kvalitu.
boli sme tam prvý krát v úplne neznámom teréne zasypanom lístím, tak sa nie je čomu čudovať. ono sa lepšie natáča na známom traili, keď už vieš, čo ťa čaká, alebo ak aspoň vidíš šutre pod kolesami... ešte dva tri pokusy na kameňáku a potom to môžme natočiť znovu
ráno o 11. som sa rozhodol, že vyrazím s chalanmi a trochu zablbneme v snehu.
keby som to vedel skôr a neboli by ste všetci na maratóne, tak dám avízo o výjazdíku...
snehu je tam 5-10cm, šlo to lepšie ako posledne
dali sme Rohatku po lúku a jeden Kameňáčik.
viac foto na http://www.dh-zone.sk/
šiel by niekto na budúce?
zeby prerabka na pevnu os???
Takže najprv mi musí dojsť náboj a ráfik, potom to ešte musím dať vypliesť.
Inak neviem ako to bude s terénom, lebo Laco Findl vo vedlajšej téme písal, že je v lese kopa bahna, ale zas TU to vyzerá krásne..
Tak čo, šiel by niekto?
bola myšlienka isť čosi cez víkend natočiť, ale pustil som do gatí... nechce sa mi brodiť v tom sneho - bahne, čo tam určite je...
ale čoskoro nevydržím a vyrazíme