Ja to vôbec necítim tak, ako si napísal. Každý má právo na nejaký omyl, alebo chybu v živote a nik pri tom nepomyslí, že tá chvíľka môže mať tragické následky. Bol to moment nerozvážnosti a je mi ho moc ľúto. Keď som čítala tie reakcie českých fóristov, mala som hrču v krku.
Určite by si to nenapísal, keby to bol niekto z našich fóristov.
A na odľahčenie.... Turbi, už skonči s tým gorčuľovaním na Tvojom rybníku, lebo Ti pomaly začína rozmŕzať. Aby sme nenašli Tvoju hokejku trčať z rybníka. A keby predsa, napíš značku hokejky, kôli ľahšej identifikácii.
Šak jasné aj ja robím chyby. A určite ho napadlo , že bicyklovanie na zamrznutej rieke može mať tragické následky. Keď chcel trénovať aj cez zimu mal ísť do lesa a nie frajeriť na rieke. Samozrejme je to smutné ale može si zato sám.
K tomu cos napsal přidám škodolibé přání až ty se někde v lese vysekáš na kole a budeš potřebovat pomoc, aby ti někdo řekl
" Tak ti třeba" a šel dál"
jinak Tadeáše - to je ten co skončil pod ledem je mě líto znal sem ho, ano je to jeho vina a bohužel zaplatil nejkrutější daň, ale označit to takhle ???
Dobre vsetci dufame ze Mike7400 to napisal len ako prvotnu reakciu a dokaze sucitit aj s cudzimi ludmi
aj ked aj podla mna bola hento moc velka frajerina...neviem si predstavit preco by som siel jazdit na zamrznutu rieku a nie radsej do lesa
to sa vazne jednalo o skratku?..ale aj tak..no je mi tazko povedat uvidim do akych situacii sa dostanem ja
Blbosti som uz tiez porobil kopec a za niektore bolo aj zaplatene
aky je vtom rozdiel, cyklista korculiar ? proste to prdlo, tunel, svetlo, tma..... (mozno skusal nove oklincovane plaste, kto vie.... )
presne tak, nie je to rozdiel, bol v nespravnom case na nespravnom mieste, to ci mal bicykel alebo by mal korcule alebo len slapky je asi jedno...
ja som uz videl na lade rybara aj so svojim stanom a dzipom a nic sa mu nestalo...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja to vôbec necítim tak, ako si napísal. Každý má právo na nejaký omyl, alebo chybu v živote a nik pri tom nepomyslí, že tá chvíľka môže mať tragické následky. Bol to moment nerozvážnosti a je mi ho moc ľúto. Keď som čítala tie reakcie českých fóristov, mala som hrču v krku.
Určite by si to nenapísal, keby to bol niekto z našich fóristov.
A na odľahčenie.... Turbi, už skonči s tým gorčuľovaním na Tvojom rybníku, lebo Ti pomaly začína rozmŕzať. Aby sme nenašli Tvoju hokejku trčať z rybníka. A keby predsa, napíš značku hokejky, kôli ľahšej identifikácii.
Dúfam, že sa to nikoho nedotklo.
K tomu cos napsal přidám škodolibé přání až ty se někde v lese vysekáš na kole a budeš potřebovat pomoc, aby ti někdo řekl
jinak Tadeáše - to je ten co skončil pod ledem je mě líto znal sem ho, ano je to jeho vina a bohužel zaplatil nejkrutější daň, ale označit to takhle ???
V najbližšej dobe v Čechách nemienim bikovať
Ale nie , to bola prdel. Troška som to prehnal ale už dosť prosím
aj ked aj podla mna bola hento moc velka frajerina...neviem si predstavit preco by som siel jazdit na zamrznutu rieku a nie radsej do lesa
@Mike7400
OK beru,ale prostě ta tvoje první reakce byla nepřiměřená.
to sa vazne jednalo o skratku?..ale aj tak..no je mi tazko povedat uvidim do akych situacii sa dostanem ja
Blbosti som uz tiez porobil kopec a za niektore bolo aj zaplatene
presne tak, nie je to rozdiel, bol v nespravnom case na nespravnom mieste, to ci mal bicykel alebo by mal korcule alebo len slapky je asi jedno...
ja som uz videl na lade rybara aj so svojim stanom a dzipom a nic sa mu nestalo...