Objednavali ste uz niekedy z tohto internet. obchodu? Chcel by som vediet ake su dodacie lehoty, cena, spolahlivost dodavky apod. Nietkore veci tam maju dost vyhodne...
z mojich pozorovani (cisto heuristika) som vyzistil nasledovne:
1. kurz sa meni denne, ked si zmenis hodnotu meny v tvojom ucte, uvidis kolko cca das za to v eur. Kurz vsak nie je uplne presny, zavisi od kurzu GBP/EUR alebo GBP/USD (kde mas vedenu kreditku)
2. parcel vulgo GLS trva cca 5-10 dni. Obcas bludi po madarsku/rakusku. UPS stoji +30bubakov, ale ak ti to ponahla priplat. Inak GLS dojde, ale chvilu to trva.
pri kupe wiggle/chr si roztriedim vacsinou podla ceny a kupim podla toho kde je to lacnejsie. zavisi od ceny + sale/clearance. pri malych obj. hra ulohu postovne, inak sa riadim len podla ceny a dostupnosti.
tak mne z crc bludi ups uz stvrty den. a to som nedal standard ale express. skoda, ze tam nie je tracking no. posledny balik totiz co mi prisiel, presiel 19 krat scannerom a nasiel som niekde na webe taku peknu app, kde ti to trackovalo na google maps
objednal som balik, platil prevodom na ucet, poslal im maila (ako ziadali) ked som previedol prachy, a to je uz pomaly tyzden, a nic, ziadna zmena, status = new. cdp?
no to bude tím žes zvolil nejblbější možnost platby, jednak zaplatíš dost mastný poplatek bance, a dodání se ti dost protáhne protože v anglii čekají až jim připíšou peníze na účet a jen ten převod může trvat týden !!!
při platbě kartou mají peníze okamžitě a můžou ti to poslat hned
no to bude tím žes zvolil nejblbější možnost platby, jednak zaplatíš dost mastný poplatek bance, a dodání se ti dost protáhne protože v anglii čekají až jim připíšou peníze na účet a jen ten převod může trvat týden !!!
Nie tak celkom, od 1.1.2009 je poplatok jak v tuzemsku to je cca 0,1 EUR za prevod,
pravdepodobne to tam maju pripisane uz na 2. den, vlastne je to lacnejsie ako platba kartou,
je to možné, že se to s přechodem na Euro změnilo to sem si neuvědomil, ale levnější než platba kartou to nebude, max stejně drahé.
A s tím 2- dnem bych to tak růžově neviděl, Steju je toho důkazem, navíc Chain si učtuje v Librách né v Eurech
Keď som platil Canyona prevodom, trvalo to 8 dní od poslania peňazí (8. deň mi po maily potvrdili odoslanie balíka)... V banke som sa dozvedel len toľko že peniaze na ich účet môžu byť pripísané za 2 dni ale aj za 7....
Platba kartou nestoji nic co je podla mna menej ako 0,1€ za prevod . Mimochodom neplati ten poplatok len pre eurozonu a kde sa plati EUR ?
Hm, je to mozne s tou Eurozonou, nech sa vyjadri nietko kto tomu naozaj rozumie
Platil som tohto roku so SLSP do nemecka a stiahli len 0,1 EUR . Ale nemecko ma EURO
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na wiggle neviem jak rataju ceny
ale aj tak by ma zaujimalo kde je odrb, pretoze X veci maju za rovnaku cenu, X veci za vyssiu a X takto lacnejsich o xx%
1. kurz sa meni denne, ked si zmenis hodnotu meny v tvojom ucte, uvidis kolko cca das za to v eur. Kurz vsak nie je uplne presny, zavisi od kurzu GBP/EUR alebo GBP/USD (kde mas vedenu kreditku)
2. parcel vulgo GLS trva cca 5-10 dni. Obcas bludi po madarsku/rakusku. UPS stoji +30bubakov, ale ak ti to ponahla priplat. Inak GLS dojde, ale chvilu to trva.
pri kupe wiggle/chr si roztriedim vacsinou podla ceny a kupim podla toho kde je to lacnejsie. zavisi od ceny + sale/clearance. pri malych obj. hra ulohu postovne, inak sa riadim len podla ceny a dostupnosti.
Nie tak celkom, od 1.1.2009 je poplatok jak v tuzemsku to je cca 0,1 EUR za prevod,
pravdepodobne to tam maju pripisane uz na 2. den, vlastne je to lacnejsie ako platba kartou,
A s tím 2- dnem bych to tak růžově neviděl, Steju je toho důkazem, navíc Chain si učtuje v Librách né v Eurech
Hm, je to mozne s tou Eurozonou, nech sa vyjadri nietko kto tomu naozaj rozumie
Platil som tohto roku so SLSP do nemecka a stiahli len 0,1 EUR . Ale nemecko ma EURO