Narodil som sa v Snine, vyrastal v Ubli a videl som Ťa na ceste medzi Stakčínom a Sninou.
No tak to sa už potom vobec nečudujem že to tu tak vinikajuco poznáš.No je to dost možne že si ma videl,lebo po robote som vedšinov dával Starinu,Karcabu,alebo Kolonicu,Ladomirov,pred Ublou do lava a cez Kalnu roztoku,cez Ubču domov do Sniny
yo, tak ako vidim nemam to tam tak zbehane ako som si myslel...mam zbehane len cesty, teda Snina- Ulic teta z ujom- cez kopec Ruska volova- Ubla za rodinkou- Klenova prastary rodicia a s5 bud cez Kalnu roztoku a potom fajny zjazdik po ceste do Stakcina alebo s5 na ublu a po hlavnom tahu. Mozme potom dat niekedy pojazdenicko aj viacej dni, vedel by som ubatovat nasich z klubu v klenovej a vy zo sniny uz by ste velmi nemali daleko alebo chalani z belej...raz sa mi odarilo na skolkom vylete byt na sninsom kameni a morsk oko nbolo vidno a ani sninu, nic, no proste krasa oblaky ned pod vrcholom...
inac mozte niekedy ked pojdete nikam pojazdit napisat na icq alebo na forum nase... urcite sa niekto prida.
pri kotliku ste boli na bicykli- ochranari vas zožeru
Mapar neviem prečo by nas zožraly ochranari ved niektory chodia s nami bikovat A okrem toho sme vicmenej v tychto našich lesoch jak sa vravy vyrastaly,no o tom by Ti určite viac porozpraval Jonsak
Zdravym Ta CHico Neni problem len sa stači do predu ozvat a o zabavu a o pojazdeničko bude postarano Len nech sa poriadne oteply Sme radi že ste sa ozvaly Vranovčania ak bude príležitost tak niečo spolu pobikujeme
Mapar neviem prečo by nas zožraly ochranari ved niektory chodia s nami bikovat A okrem toho sme vicmenej v tychto našich lesoch jak sa vravy vyrastaly,no o tom by Ti určite viac porozpraval Jonsak
No my sme napr. tak ako vravis vyrastali v Slanskych. kamosi boli bikovat na Simonku, pod simonkou na nich naky lesnik ci jaky fras vrieskal a vytiahol osobnu zbran...hlasene na policii a nahravane na mobil ako dokaz
Takze aj ked si myslis ze si ako doma nikdy to nieje tak...
No my sme napr. tak ako vravis vyrastali v Slanskych. kamosi boli bikovat na Simonku, pod simonkou na nich naky lesnik ci jaky fras vrieskal a vytiahol osobnu zbran...hlasene na policii a nahravane na mobil ako dokaz
Ja si nemyslim že som v lese ako doma.No neh si vrieska a vytahuje kolko chce,ani by som pri nom nezastavil My sa nebojime,okrem toho kto by už len strielal na bikerov ktory sa len bicykluju,a okrem toho mala pravdepodobnost že niekoho stretneš kto by Ti chcel ublížit. Aku škodu že Ty cyklista v lese spravíš no povedz Jedide že natrafiš na dákeho pošahaneho blázonka
No ide o to ze rozryvas vrchnu cast pody lesa (urcite vecsi ako ty co chodia do lsa na crosskach a na stvorkolkach, no ni, ked vysiel ten zakon zo septemba 07) robis randal v lese (zas asi wecsi ako horespomenuty) a st neviem co, atak si jzdim kad chcem ci tu bol zakon alebo nie, ktory lesnik sa mi postavi do cesty na zjazde? samovrah
No ide o to ze rozryvas vrchnu cast pody lesa (urcite vecsi ako ty co chodia do lsa na crosskach a na stvorkolkach, no ni, ked vysiel ten zakon zo septemba 07) robis randal v lese (zas asi wecsi ako horespomenuty) a st neviem co, atak si jzdim kad chcem ci tu bol zakon alebo nie, ktory lesnik sa mi postavi do cesty na zjazde? samovrah
No ja som osobne ešte nikoho nestretol žeby bol nejaký problém. Ale chlapci z Humenného už nejaké problémy mali. My nechodíme cez týždeň na valaškovce nechodíme ich provokovať, ale cez výkend mame na salame ideme kedy chceme a kade chceme. A šte k tomu zákonu, minulý rok rozrili štvorkolkáry rašelinisko Podstavka bolo to aj v podvihorlatských novinách. A nikomu nič neurobili. Ono je aj pravda, že budeš v nespravnom čase na nespravnom mieste a bude problém. Ževraj aj chodí lesná sráž no ešte som ich nestretol. No počul som že sa bude dať vybaviť u nas v dedine povolenie do vojenského obvodu tak uvidíme. Už x krát som išiel cez výkend cez vojenský priestor valaškovce do Kamenice a pohoda. No hovorím že cez týždeň sa tam netreba ukazovať aj preto lebo nevie kedy su streľby takže tak. Aj keby som niekoho stretol tak nezastavým a dujem ´dalej. Tak zatím.
no tak do vojenskho obvodu valaskovce ma cez tyzden nedostane ani panenka maria este sa mam rad...a vsetky zivoty uz som minul a uz mam o -10 zivotov menej ako macka...ale uz tu je trocha OT tak to napravim. kedy planujete daj najvychodnejsi cip slovenska??? VT sa rado prida
CHico no ani nás tam cez tyžden nikto nedostane,lebo ako píše Jonsak netreba zbytočne provokovat My cez tyžden máme čo bikovat Okrem toho neriskoval by som ked su ostre strelby že sa dáka gulka zatúla,a na každej prístupovej ceste hliadkuje vojačik Cez tyžden neodporúčam nikemu.
My z Jonsakom sme dneska daly 40 kilačou na ceste smer Kolonicky verch -rusnaky príjemnych 9stupnov,super pojazdeníčko Cesty su miestamy suchučke a super zjazdne-ako v jari Kto by mal záujem zajtra alebo v nedelu s namy ijst pobikovat či na ceste alebo v terene nech sa ozve Stretavka zhruba o 11:00 ked nebude pršat Ja z Jonsakom sme viacmenej istí,kto sa prida bude vytany Stretavka podla dohody už či v Snine,alebo v Hámroch.
My z Jonsakom sme dneska daly 40 kilačou na ceste smer Kolonicky verch -rusnaky príjemnych 9stupnov,super pojazdeníčko Cesty su miestamy suchučke a super zjazdne-ako v jari Kto by mal záujem zajtra alebo v nedelu s namy ijst pobikovat či na ceste alebo v terene nech sa ozve Stretavka zhruba o 11:00 ked nebude pršat Ja z Jonsakom sme viacmenej istí,kto sa prida bude vytany Stretavka podla dohody už či v Snine,alebo v Hámroch.
Pridavam sa aj ja z dnešnej poobednajšej vyjiždky bolo to super už sme dlho nesedeli na bajkoch tak sme museli. Ešte to ma tešilo že v je taký dátum a mi na cesťačikoch kto by to povedal? Bomba počasie až desať stupňou slniečko svietilo no paradička. Zajtra neviem isto jak to bude lebo som pozeral počasie ta nič moc už teraz prší. No uvidíme možno bude zajtra pekne. pridávam nejaké foto z dneška.
Vo VT leje jak z krhle... rad by som sa pridal, aspon by som pozrel nasich v klenovej ale 50km po mokrej ceste do sniny + nake svami a potom do klenovej...tak to zrovna nieje moja idilka na bike.. skoda.. niekedy nabuduce... kde je ten zaplaveny kamenolom?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No tak to sa už potom vobec nečudujem že to tu tak vinikajuco poznáš.No je to dost možne že si ma videl,lebo po robote som vedšinov dával Starinu,Karcabu,alebo Kolonicu,Ladomirov,pred Ublou do lava a cez Kalnu roztoku,cez Ubču domov do Sniny
inac mozte niekedy ked pojdete nikam pojazdit napisat na icq alebo na forum nase... urcite sa niekto prida.
Mapar neviem prečo by nas zožraly ochranari ved niektory chodia s nami bikovat
Ja si nemyslim že som v lese ako doma.No neh si vrieska a vytahuje kolko chce,ani by som pri nom nezastavil
No ja som osobne ešte nikoho nestretol žeby bol nejaký problém. Ale chlapci z Humenného už nejaké problémy mali. My nechodíme cez týždeň na valaškovce nechodíme ich provokovať, ale cez výkend mame na salame ideme kedy chceme a kade chceme. A šte k tomu zákonu, minulý rok rozrili štvorkolkáry rašelinisko Podstavka bolo to aj v podvihorlatských novinách. A nikomu nič neurobili. Ono je aj pravda, že budeš v nespravnom čase na nespravnom mieste a bude problém. Ževraj aj chodí lesná sráž no ešte som ich nestretol. No počul som že sa bude dať vybaviť u nas v dedine povolenie do vojenského obvodu tak uvidíme. Už x krát som išiel cez výkend cez vojenský priestor valaškovce do Kamenice a pohoda. No hovorím že cez týždeň sa tam netreba ukazovať aj preto lebo nevie kedy su streľby takže tak. Aj keby som niekoho stretol tak nezastavým a dujem ´dalej. Tak zatím.
Pridavam sa aj ja z dnešnej poobednajšej vyjiždky bolo to super už sme dlho nesedeli na bajkoch tak sme museli. Ešte to ma tešilo že v je taký dátum a mi na cesťačikoch kto by to povedal? Bomba počasie až desať stupňou slniečko svietilo no paradička. Zajtra neviem isto jak to bude lebo som pozeral počasie ta nič moc už teraz prší. No uvidíme možno bude zajtra pekne. pridávam nejaké foto z dneška.