Ked chcem licenciu ako junior od SZC mozem mat aj BKP(bez klubovej prislusnosti) alebo juniori musia byt v klube ? pocul som ze BKP juniori nemozu byt... len starsi! je to pravda ? v licencnom poriadku sa nic nespomina.
druha by bola ohladom CMS minuly rok som ako junior jazdil dlhe trate bola kategoria 15-39r vsetko bolo ok... (viem ze juniori by mali jazdit kratsie atd ... ale ja skratka chcem dlhe toto neriesit:) a teraz su pre juniorov v CMS len kratke a dlhe su od 19 do 39 ... kedze mam 18 znamena to ze nemozem ist dlhu aj keby som chcel ?! resp ako to bude bodovane ....zda sa mi hlupe tak tradikalne zmenit pravidla ze ako 17 rocny som absolvoval 17 dlhych trati a ked mam 18 uz nemozem ....
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 10. 12. 2012 o 6:21
Na druhú otázku organizátorovi CMS.
a SZC som pisal a prave som pozeral postu ze odpisali JUNIOR musi byt v klube ... ak by som nebol junior mohol by som mat BKP ... neviem co je to za system ... aj som sa pytal na kalendar SP XCM ale nato mi neodpisali... a pisal som aj na CMS na 2 maily uvedene a uz 4 dni ziadna odpoved ...
len neviem preco to CMS tento rok tak hlupo vymyslela .... ocenujem oddelenie juniorov od muzov ako predtym bolo 15-39 ale mohli dat junior aj na dlhu ... a SZC neviem preco to tak robi ...
len neviem preco to CMS tento rok tak hlupo vymyslela .... ocenujem oddelenie juniorov od muzov ako predtym bolo 15-39 ale mohli dat junior aj na dlhu ... a SZC neviem preco to tak robi ...
jaj aha, tak to hej, sorac
mily gekon hadam to ten rok vydrzis nie:-))? a ruku na srdce kolko juniorov pojde ozaj vzdy dlhu.. myslim ze sa da kvalitne vyzavodit aj tu:D..ved aku cenu by malo pretekat sa medzi 3-5 ludmi juniori na dlhej..ale chapem ta. ono to laka ist dlhu. zar je to sutaz ak sa chce sutazit treba pravilda.sic nie vzdy vyhoveju kazdemu